fbpx
Veiszer Alinda, a Minden pénzt megér című, a Spektrum Home-on bemutatkozó dokusorozat műsorvezetője

Veiszer Alinda szombattól a Spektrum Home-on is képernyőn lesz

A Media1 megtudta, hogy a jövő hétfőtől az ATV műsorvezetőjeként látható tévés Minden pénzt megér címmel 8 részes sorozatot forgatott a Spektrum Home tévécsatorna számára. Az új széria és így Veiszer Alinda már szombattól képernyőn lesz.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Tegnap az Index nyomán a Media1 is beszámolt arról, hogy Veiszer Alinda jövő héttől az ATV Start című műsorának műsorvezetője lesz, valamint emellett továbbra is dolgozik a Pátria Rádiónak, és még arra is jut ideje, hogy újságíró férjével, László Pállal közösen interjúsorozatokat készítsenek különböző személyiségekkel.

A Media1 azonban megtudta, hogy Veiszer Alinda a közeli napokban, méghozzá már most szombattól egy másik tévécsatornán is látható lesz. Ugyanis Minden pénzt megér (Worth Every Penny) címmel új műsora indul a Spektrum Home-on.

Veiszer Alinda új műsorát még a koronavírus-világjárvány előtt vették fel. Egy olyan 8 részes dokusorozatról van szó, ami a magaskultúra kultikus, emblematikus tárgyait, gyűjteményeit és annak történeteit mutatja be.

A műsorvezető vezetésével a néző bejuthat a kulisszák mögé, ahol megismerheti Magyarország legnevesebb galeristáit, gyűjtőit, szakértőit, akik az életüket és vagyonukat tették fel gyűjteményük felépítésére. Szemtanúi lehetünk, ahogy aukción kel el egy festmény 250 millió forintért, vagy egy 35 millió forintot érő verseskötet cserél gazdát.
A sorozat arra keresi a választ, hogy mi mozgatja a gyűjtőket, mi motiválja őket egy-egy ilyen tárgy megszerzésénél, birtoklásánál? Mennyire számít a pénz? Jó befektetést keresnek, vagy valami egészen más hajtja őket?

Az induló műsor rendelkezik honlappal is, ahol néhány előzetes videót is találtunk – íme az egyik.

 

A Minden pénzt megér című műsorban olyanok is megszólalnak majd, akik még soha nem beszéltek ilyen nyíltan egyetlen televíziós műsorban sem arról, mit fizet meg az, aki licitál Munkácsyra vagy Csontváryra, miért ér milliókat egy Radnóti kézirat, és mennyiért kelne el Mátyás király könyvtárából egyetlen könyv.

Az új műsor szombatonként 23 órakor lesz látható, majd vasárnap 10:30-kor megismétlik. Veiszer Alinda rajongói másnap pedig már az ATV-n láthatják a műsorvezetőt, feltéve, hogy hajlandók korán felkelni, amikor az ATV Start látható.

További hírek találhatók a Media1.hu-n!

Szóljon hozzá!