fbpx
Korda Filmpark

Bizonytalan időre bezárt Etyekwood, azaz a Korda Filmpark

Azt írják, később tájékoztatást adnak, mikor nyitnak ki újra.

„A kormány által a koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzet a száz főnél nagyobb beltéri rendezvények megtiltását jelenti, ami a Korda Filmpark működésére nem vonatkozik, de számunkra az emberi élet és egészség védelme a legfontosabb. Ennek megfelelően a látogatóink és a munkatársaink egészségének megóvása érdekében a Korda Filmpark visszavonásig bezár”

– írja szerdai bejegyzésében a Korda Filmpark Facebook-oldala.

A Korda Filmpark hozzátette: az előfoglalásokat az igények alapján a későbbiekben átüzemezik.

A filmpark vezetősége hozzátette, a  járvány alakulása és a kormány rendelkezéseihez alkalmazkodva folyamatos tájékoztatást adunk a Korda Filmpark jövőbeni megnyitásáról és működéséről.

A Korda Stúdió kiemelt funkciója az, hogy 2007. óta helyszínt és lehetőséget biztosítson nagyszabású filmes produkciók elkészítéséhez. A 35 hektáros területen a nagyméretű stúdiók, a filmet gyártók munkáját támogató infrastruktúra már számos nagy sikerű nemzetközi és magyar filmalkotáshoz nyújtott ideális körülményeket.

A Korda Filmstúdióban készült produkciók: Robin des bois, la véritable historie (2014.), The Last Kingdom (2015.), Mentőexpedíció (2015.), Spectral (2016.), Inferno (2016.), Marco Polo 2. évad (2016.), Emerald City (2017.), Szárnyas fejvadász (2017), Géniusz (Picasso, 2017.), Mars 2 (2018.), Robin Hood (2018.), Gemini Man (2019.) Romeo and Juliet: Beyond Words (2019.), Fehér éjszakák (2019), Treadstone (amerikai, 2019), Váltságdíj 2-3. évad (2019.), A nevek dala (2019.), Fekete özvegy (amerikai, 2020).

Ehhez kapcsolódik a filmpark, melynek célja, hogy minél több filmbarátot vigyen közel a filmkészítés színes világához egy kiállítás és kapcsolódó programok segítségével.

Pontosítás 2020.04.17

E-mailben kereste meg a Media1-et Róna Kriszta, a Korda Filmpark vezetője. Levelében azt írja, hogy a többi múzeumhoz és élményközponthoz hasonlóan valójában már ők is bezárták kapuikat március 13-án, és a Facebookon a minap csak újra közzétették az ezzel kapcsolatos korábbi felhívást.

További hírek találhatók a Media1.hu-n!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások