A TV2 #maradjotthon című dokurealiyt szereplői közül Tóth Gabi és férje, valamint kisbabájájuk

Indul a #maradjotthon című dokureality, mások mellett Tóth Gabi énekesnő és férje is szerepel majd benne

Új részleteket árult el a TV2 a jövő héten induló új napi főműsoridős műsoráról, mely a koronavírus-világjárvány miatti életet mutatja meg. Sok ismert személy és kevésbé ismert civil is látható lesz a #maradjotthon-ban. Nézői videókat is várnak.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Mint arról korábban már beszámoltunk, #maradjotthon címmel április 6-tól hétköznap esténként a TV2 új dokureality-t indít a koronavírus járvány kapcsán. A műsor fő célja, hogy ebben a mindenki számára nehéz és lemondásokkal teli időszakban, amelyet a koronavírus okozta járvány teremtett, egyszerre informáljon, segítsen, szórakoztasson, és közösséget építsen.

Ismert közszereplők és civilek is láthatóak lesznek majd az adásokban. Most árulta el a TV2, hogy kik, valamint közzétett egy kis előzetest is.

A dokumentarista stílusban készülő műsorban a szereplők önmaguk forgatják videónaplóikat, és sokkal többen csatlakoznak majd az elkövetkező hetekben az epizódokhoz, mint ahogy az eredeti tervekben szerepelt. Fontos, hogy a produkció minél szélesebb spektrumon tudja bemutatni a jelenlegi helyzetet, és minél több érdekes történetet ismerjenek meg a nézők.

Munkáját vesztő híres zenész, séf, gyermeksebész, háziorvos és sokan mások is láthatók lesznek

Látható lesz például Tóth Gabi énekesnő és férje, Krausz Gábor séf is – akit a Séfek Séfe című gasztro-tehetségkutatóból is ismerhet a közönség. Tóth Gabi és Krausz Gábor sok emberhez hasonlóan egyik pillanatról a másikra maradtak munka nélkül. A számos nehézség mellett, épp most élik életük egyik legcsodálatosabb időszakát is, hiszen decemberben született kislányuk, Hannaróza. Gabi és Gábor nemcsak egymást támogatják ebben a mindenki számára nehéz időszakban, követőikben is próbálják tartani a lelket, akikhez naponta szólnak a különböző social media felületeken keresztül. Illetve ugyanezeken a csatornákon hívják fel a figyelmet a közös felelősségvállalás fontosságára.

A TV2 #maradjotthon című dokureality-jének arculata
A TV2 #maradjotthon című dokureality-jének arculata

A frontvonalban dolgozók közül részt vesz a műsorban dr. Kőnig Róbert gyermeksebész és gyermektraumatológus, akit sokan csak Gyermeksuttogóként emlegetnek, és aki a János Kórház ügyeletéről forgatja videónaplóit. Anyagain keresztül a nézők közvetlenül nyerhetnek bepillantást a rendkívül lelkiismeretes, és jó humorú doktor munkájába, és számos információt kaphatnak a járvánnyal kapcsolatban a gyerekeket érintő kérdésekben. Rajta kívül találkozhatnak a nézők például dr. Kiss Csaba kótaji háziorvossal is, aki egy koronavírussal fertőzött beteget látott el rendelőjében, ami miatt ő is karanténba került. Megismerhetjük Keve Márton séfet, aki önkéntesként egészségügyi dolgozóknak főz. Márton az #etesdadokit kezdeményezés egyik elindítója.

Linczényi Márkó zenész is feltűnik majd a #maradjotthon című műsorban. Márkó aggódik várandós menyasszonya miatt, hiszen már csak egy hónap van hátra a szülésig, és egyre rosszabb híreket hallani a kórházak túlterheltségéről. Kérdéses, be mernek-e menni egyáltalán egy kórházba. Az pedig szinte kizárt, hogy Márkó ott lehessen a gyereke születésénél. Ráadásul a lakásuk sem áll készen a kisbaba érkezésére, rengeteg elintéznivaló van még, de minden zárva. Szabó Simon színész videónaplóit is láthatjuk majd, aki próbálja minél aktívabban élni mindennapjait a karanténban. Megmutatja majd, mivel lehet hasznosan eltölteni az időt, ha az embernek nincs más választása, és a négy fal közé szorul.

A nézők is bekapcsolódhatnak

A TV2 jelezte, hogy a műsor weboldalára a későbbiekben a nézők is feltölthetik majd saját tartalmaikat. Ezzel is szeretné a csatorna erősíteni a #maradjotthon egyik legnagyobb erejét: az egyidejűséget, amely kapcsolatot teremt a lelkileg ugyanolyan nehéz helyzetben lévő emberek között.

További hírek találhatók a Media1.hu-n.

NKM Energia, vállalkozása energiája

Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM Energia Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely éves szinten mintegy 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére. Ezzel a Társaság a teljes hazai energiafelhasználás 45%-át is meghaladó mértékben látja el partnereit mind az üzleti ügyfelek, mind a lakosság körében, Magyarország teljes területén. (x)

Tovább a részletekért »

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti