A TV2 #maradjotthon című dokurealiyt szereplői közül Tóth Gabi és férje, valamint kisbabájájuk

Indul a #maradjotthon című dokureality, mások mellett Tóth Gabi énekesnő és férje is szerepel majd benne

Új részleteket árult el a TV2 a jövő héten induló új napi főműsoridős műsoráról, mely a koronavírus-világjárvány miatti életet mutatja meg. Sok ismert személy és kevésbé ismert civil is látható lesz a #maradjotthon-ban. Nézői videókat is várnak.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Mint arról korábban már beszámoltunk, #maradjotthon címmel április 6-tól hétköznap esténként a TV2 új dokureality-t indít a koronavírus járvány kapcsán. A műsor fő célja, hogy ebben a mindenki számára nehéz és lemondásokkal teli időszakban, amelyet a koronavírus okozta járvány teremtett, egyszerre informáljon, segítsen, szórakoztasson, és közösséget építsen.

Ismert közszereplők és civilek is láthatóak lesznek majd az adásokban. Most árulta el a TV2, hogy kik, valamint közzétett egy kis előzetest is.

A dokumentarista stílusban készülő műsorban a szereplők önmaguk forgatják videónaplóikat, és sokkal többen csatlakoznak majd az elkövetkező hetekben az epizódokhoz, mint ahogy az eredeti tervekben szerepelt. Fontos, hogy a produkció minél szélesebb spektrumon tudja bemutatni a jelenlegi helyzetet, és minél több érdekes történetet ismerjenek meg a nézők.

Munkáját vesztő híres zenész, séf, gyermeksebész, háziorvos és sokan mások is láthatók lesznek

Látható lesz például Tóth Gabi énekesnő és férje, Krausz Gábor séf is – akit a Séfek Séfe című gasztro-tehetségkutatóból is ismerhet a közönség. Tóth Gabi és Krausz Gábor sok emberhez hasonlóan egyik pillanatról a másikra maradtak munka nélkül. A számos nehézség mellett, épp most élik életük egyik legcsodálatosabb időszakát is, hiszen decemberben született kislányuk, Hannaróza. Gabi és Gábor nemcsak egymást támogatják ebben a mindenki számára nehéz időszakban, követőikben is próbálják tartani a lelket, akikhez naponta szólnak a különböző social media felületeken keresztül. Illetve ugyanezeken a csatornákon hívják fel a figyelmet a közös felelősségvállalás fontosságára.

A TV2 #maradjotthon című dokureality-jének arculata
A TV2 #maradjotthon című dokureality-jének arculata

A frontvonalban dolgozók közül részt vesz a műsorban dr. Kőnig Róbert gyermeksebész és gyermektraumatológus, akit sokan csak Gyermeksuttogóként emlegetnek, és aki a János Kórház ügyeletéről forgatja videónaplóit. Anyagain keresztül a nézők közvetlenül nyerhetnek bepillantást a rendkívül lelkiismeretes, és jó humorú doktor munkájába, és számos információt kaphatnak a járvánnyal kapcsolatban a gyerekeket érintő kérdésekben. Rajta kívül találkozhatnak a nézők például dr. Kiss Csaba kótaji háziorvossal is, aki egy koronavírussal fertőzött beteget látott el rendelőjében, ami miatt ő is karanténba került. Megismerhetjük Keve Márton séfet, aki önkéntesként egészségügyi dolgozóknak főz. Márton az #etesdadokit kezdeményezés egyik elindítója.

Linczényi Márkó zenész is feltűnik majd a #maradjotthon című műsorban. Márkó aggódik várandós menyasszonya miatt, hiszen már csak egy hónap van hátra a szülésig, és egyre rosszabb híreket hallani a kórházak túlterheltségéről. Kérdéses, be mernek-e menni egyáltalán egy kórházba. Az pedig szinte kizárt, hogy Márkó ott lehessen a gyereke születésénél. Ráadásul a lakásuk sem áll készen a kisbaba érkezésére, rengeteg elintéznivaló van még, de minden zárva. Szabó Simon színész videónaplóit is láthatjuk majd, aki próbálja minél aktívabban élni mindennapjait a karanténban. Megmutatja majd, mivel lehet hasznosan eltölteni az időt, ha az embernek nincs más választása, és a négy fal közé szorul.

A nézők is bekapcsolódhatnak

A TV2 jelezte, hogy a műsor weboldalára a későbbiekben a nézők is feltölthetik majd saját tartalmaikat. Ezzel is szeretné a csatorna erősíteni a #maradjotthon egyik legnagyobb erejét: az egyidejűséget, amely kapcsolatot teremt a lelkileg ugyanolyan nehéz helyzetben lévő emberek között.

További hírek találhatók a Media1.hu-n.

Szóljon hozzá!