A Ringier Axel Springer Magyarország (RAS) által ingyenessé tett tartalmak egy része

A koronavírus miatt ingyenesen közzétette magazinjai és bookazine-jai egy részét a Ringier Axel Springer Magyarország

A médiavállalat által közzétett tartalmak közül sokat segíthetnek a tanulásban a középiskolásoknak a történelmi tematikájú bookazine-ok.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A Ringier Axel Springer Magyarország (RAS Magyarország) ma bejelentette, hogy csatlakozik azokhoz a vállalatokhoz, amelyek a koronavírus-világjárvány miatti elszigetelődős, otthonmaradós időszakban ingyenes tartalmakkal szeretnék könnyebbé és élvezetesebbé tenni az olvasók mindennapjait. A kiadó térítésmentesen, digitális formában közzéteszi a GEO magazin és a GLAMOUR korábbi számait, valamint történelmi bookazine-sorozatát.

A médiavállalat célja, hogy ezzel is otthonmaradásra ösztönözze az embereket, és színes és hasznos olvasnivalóval lássa el azokat, akik a járvány alatt ismeretterjesztő és szórakoztató tartalmakra vágynak.

A kiadó a legfrissebb lapszámokat megelőző, korábbi kiadványokat tette közkinccsé. Bár ezek már lekerültek az újságárus-polcokról, tartalmi értékükből és időszerűségükből a kiadó szerint még nem veszítettek, ezért így is sokaknak jelenthetnek kellemes időtöltést az otthon töltött hetekben.

Bookazine-ok a történelem tanuláshoz

Most, hogy az iskolai képzés az otthonokban zajlik, különösen hasznos olvasmány lehet történelmi tematikájú bookazine-t olvasni, hiszen szakszerű és hiteles ismeretekkel egészítik ki a tankönyvek anyagát.

„A gazdag fotóanyaggal ellátott, szemléletes és könnyen befogadható témafeldolgozás sokat segíthet a meglévő ismeretek kiegészítésben, de akár egészen új tudás megszerzésében is, hiszen nehéz témákat, párhuzamosan futó eseményeket tesz könnyebben áttekinthetővé” – foglalta össze a bookazine-ok előnyeit Koszó-Stammberger Kinga főszerkesztő.

Az issuu.com-on már ingyenesen elérhető Az első világháború története és tavaly bemutatott A második világháború története című kötet, melyeket hamarosan továbbiak követnek majd. Ezek a bookazine-ok ugyancsak ingyenesen elérhetők lesznek:

  • A Hidegháború története
  • A Diktátorok
  • A Náci Németország története

GLAMOUR és GEO ingyenesen, a rajongóknak

A GLAMOUR magazin előző, 2020. márciusi lapszáma, valamit a 2020 tavaszi Trendbiblia című melléklete a Glamour.hu oldalon és a történelmi kiadványokhoz hasonlóan az issuu.com-on található meg.

Az utazási megvonással küszködő világjárók és a természettudományok iránt érdeklődők ugyanott megtalálják a GEO magazin korábbi lapszámait is, szintén díjmentesen.

További hírek találhatók a Media1-en!

NKM Energia, vállalkozása energiája

Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM Energia Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely éves szinten mintegy 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére. Ezzel a Társaság a teljes hazai energiafelhasználás 45%-át is meghaladó mértékben látja el partnereit mind az üzleti ügyfelek, mind a lakosság körében, Magyarország teljes területén. (x)

Tovább a részletekért »

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti