fbpx
A Ringier Axel Springer Magyarország (RAS) által ingyenessé tett tartalmak egy része

A koronavírus miatt ingyenesen közzétette magazinjai és bookazine-jai egy részét a Ringier Axel Springer Magyarország

A médiavállalat által közzétett tartalmak közül sokat segíthetnek a tanulásban a középiskolásoknak a történelmi tematikájú bookazine-ok.

A Ringier Axel Springer Magyarország (RAS Magyarország) ma bejelentette, hogy csatlakozik azokhoz a vállalatokhoz, amelyek a koronavírus-világjárvány miatti elszigetelődős, otthonmaradós időszakban ingyenes tartalmakkal szeretnék könnyebbé és élvezetesebbé tenni az olvasók mindennapjait. A kiadó térítésmentesen, digitális formában közzéteszi a GEO magazin és a GLAMOUR korábbi számait, valamint történelmi bookazine-sorozatát.

A médiavállalat célja, hogy ezzel is otthonmaradásra ösztönözze az embereket, és színes és hasznos olvasnivalóval lássa el azokat, akik a járvány alatt ismeretterjesztő és szórakoztató tartalmakra vágynak.

A kiadó a legfrissebb lapszámokat megelőző, korábbi kiadványokat tette közkinccsé. Bár ezek már lekerültek az újságárus-polcokról, tartalmi értékükből és időszerűségükből a kiadó szerint még nem veszítettek, ezért így is sokaknak jelenthetnek kellemes időtöltést az otthon töltött hetekben.

Bookazine-ok a történelem tanuláshoz

Most, hogy az iskolai képzés az otthonokban zajlik, különösen hasznos olvasmány lehet történelmi tematikájú bookazine-t olvasni, hiszen szakszerű és hiteles ismeretekkel egészítik ki a tankönyvek anyagát.

„A gazdag fotóanyaggal ellátott, szemléletes és könnyen befogadható témafeldolgozás sokat segíthet a meglévő ismeretek kiegészítésben, de akár egészen új tudás megszerzésében is, hiszen nehéz témákat, párhuzamosan futó eseményeket tesz könnyebben áttekinthetővé” – foglalta össze a bookazine-ok előnyeit Koszó-Stammberger Kinga főszerkesztő.

Az issuu.com-on már ingyenesen elérhető Az első világháború története és tavaly bemutatott A második világháború története című kötet, melyeket hamarosan továbbiak követnek majd. Ezek a bookazine-ok ugyancsak ingyenesen elérhetők lesznek:

  • A Hidegháború története
  • A Diktátorok
  • A Náci Németország története

GLAMOUR és GEO ingyenesen, a rajongóknak

A GLAMOUR magazin előző, 2020. márciusi lapszáma, valamit a 2020 tavaszi Trendbiblia című melléklete a Glamour.hu oldalon és a történelmi kiadványokhoz hasonlóan az issuu.com-on található meg.

Az utazási megvonással küszködő világjárók és a természettudományok iránt érdeklődők ugyanott megtalálják a GEO magazin korábbi lapszámait is, szintén díjmentesen.

További hírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások