fbpx
A második világháború története - Bookazine Bestseller_Nr2_v

Második világháborús bookazine a Ringier Axel Springer Magyarországtól

Idénre összesen 4 bookazine kiadványt is tervez a RAS. A második világháborús tegnap jelent meg.

A Ringier Axel Springer Magyarország bejelentette, hogy a tavaly novemberben bemutatott, az első világháború történetét bemutató ismeretterjesztő kötetének sikere felülmúlta a várakozásait, ezért úgy döntött, megerősíti a bookazine termékvonalát. Ennek folyományaként a második világháború történetével foglalkozó új kiadvánnyal folytatják a sorozatot.

Az új, a második világháború történetét bemutató bookazine, azaz a bookazine sorozat második tagja A második világháború története címmel tegnap óta elérhető a magazinárusok polcain.

„Kötetünkben részletesen áttekintjük a háború kulcseseményeit, Lengyelország lerohanásától Japán fegyverletételéig, de bemutatjuk a harci cselekmények utáni főbb momentumokat is, a haláltáborok felszabadításától, a nácik perbefogásán keresztül a hidegháború első jeléig. Ezúttal is a felnőtt olvasóközönséget célozzuk meg, hiszen háborúról van szó és kendőzetlenül mutatjuk meg a veszteségeket”

– mesélte el a kötetről Koszó-Stammberger Kinga, a Bookazine Bestseller sorozat főszerkesztője.

A második világháború története, bookazine, RAS

A főszerkesztő azt is mondta, hogy a GEO magazinnál nyert tapasztalataik az mutatták, hogy a történelmi tematikára különösen nyitott az ismeretterjesztő irodalmat fogyasztó magyar olvasóközönség. Szólt arról is, hogy a bookazine formátum sikeréhez természetesen a műfaji jellemzői is nagyban hozzájárulnak, hiszen a kiadvány befogadható terjedelemben, látványosan ad átfogó képet egy-egy érdekes témáról, de figyel arra, hogy hasznos és értékes tartalmat nyújtson az olvasónak, mégpedig hitelesen és egyetlen helyen. A főszerkesztő szerint mindezzel többet tud kínálni a mai olvasónak, mint az internetes böngészés.

Koszó-Stammberger Kinga azt is elmondta, hogy hogy a sok szemléltető ábrával, korabeli fotókkal és tartalmi kitekintésekkel tűzdelt színes ismeretterjesztő kiadványokból  idén összesen négyet dobnak piacra.

 

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások