A koronavírus-járvány miatt egészségügyi maszkot viselő vásárló és hirdetmény a budapesti Allee Bevásárlóközpontban 2020. március 24-én. A koronavírus-járvány terjedésének megakadályozása érdekében meghirdetett „Maradj otthon!" kampány hatására alig van vevő a bevásárlóközpontokban. Jelentős a kiskereskedelem forgalomcsökkenése, a vásárlók leginkább az élelmiszerboltokat és a gyógyszertárakat keresik csak fel.

A koronavírus miatt karanténban lévő zenészekkel távvideózik a Sláger FM

Maradj otthon címmel videós sorozatot indított útjára a Sláger FM, amelyben a hazai zenei élet képviselőit és a rádió műsorvezetőit otthoni önkéntes karanténjukból szólaltatják meg.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Minden nap egy-egy új videóinterjúval jelentkezik a 95.8 Sláger FM, amely saját csatornát indított a legnagyobb videómegosztó oldalon, Maradj otthon elnevezéssel.

A videointerjúkban – melyet Pordán Petra műsorvezető készít – főleg a hazai zenei élet képviselőit szólaltatják meg otthoni önkéntes karanténjukból. A rádió ezzel is szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy a kialakult járványügyi helyzet miatt, aki csak teheti, maradjon otthon, így lassítva a járvány terjedését.

„Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a kialakult járványügyi helyzetben továbbra is változatlan formában és színvonalon biztosítsuk a legnagyobb slágereket hallgatóink számára. Elérhetőségeink – telefon, Viber, Facebook, Instagram – változatlanul élnek, ahogy weboldalunk és applikációnk is. Emellett tovább növeltük videós tartalmaink, melyek a rádió YouTube csatornáján érhetőek el. Itt indítottuk el Maradj otthon elnevezésű csatornánkat, ahol a hazai zenei élet előadóit, képviselőit szólaltatjuk meg, otthonaikban, videóinterjú formájában. Ezzel is szeretnénk felhívni a figyelmet az otthonmaradás fontosságára, melyet az előadók, zenészek jelentős része is követ”

– mondta el Ürge Dezső, a Sláger FM vezérigazgatója.

Ürge Dezső, a Sláger FM vezérigazgatója
Ürge Dezső, a Sláger FM vezérigazgatója

A Maradj otthon beszélgetései a https://www.youtube.com/playlist?list=PLe_MMvd-_zmUn79NBVWpg-wv6PMkxgcIG linkre kattintva érhetők el., illetve alább mutatjuk is.

További hírek találhatók a Media1-en.

Borító: A koronavírus-járvány miatt egészségügyi maszkot viselő vásárló és hirdetmény a budapesti Allee Bevásárlóközpontban 2020. március 24-én. A koronavírus-járvány terjedésének megakadályozása érdekében meghirdetett „Maradj otthon! kampány hatására alig van vevő a bevásárlóközpontokban. Jelentős a kiskereskedelem forgalomcsökkenése, a vásárlók leginkább az élelmiszerboltokat és a gyógyszertárakat keresik csak fel. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!