A koronavírus-járvány miatt egészségügyi maszkot viselő vásárló és hirdetmény a budapesti Allee Bevásárlóközpontban 2020. március 24-én. A koronavírus-járvány terjedésének megakadályozása érdekében meghirdetett „Maradj otthon!" kampány hatására alig van vevő a bevásárlóközpontokban. Jelentős a kiskereskedelem forgalomcsökkenése, a vásárlók leginkább az élelmiszerboltokat és a gyógyszertárakat keresik csak fel.

A koronavírus miatt karanténban lévő zenészekkel távvideózik a Sláger FM

Maradj otthon címmel videós sorozatot indított útjára a Sláger FM, amelyben a hazai zenei élet képviselőit és a rádió műsorvezetőit otthoni önkéntes karanténjukból szólaltatják meg.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Minden nap egy-egy új videóinterjúval jelentkezik a 95.8 Sláger FM, amely saját csatornát indított a legnagyobb videómegosztó oldalon, Maradj otthon elnevezéssel.

A videointerjúkban – melyet Pordán Petra műsorvezető készít – főleg a hazai zenei élet képviselőit szólaltatják meg otthoni önkéntes karanténjukból. A rádió ezzel is szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy a kialakult járványügyi helyzet miatt, aki csak teheti, maradjon otthon, így lassítva a járvány terjedését.

„Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a kialakult járványügyi helyzetben továbbra is változatlan formában és színvonalon biztosítsuk a legnagyobb slágereket hallgatóink számára. Elérhetőségeink – telefon, Viber, Facebook, Instagram – változatlanul élnek, ahogy weboldalunk és applikációnk is. Emellett tovább növeltük videós tartalmaink, melyek a rádió YouTube csatornáján érhetőek el. Itt indítottuk el Maradj otthon elnevezésű csatornánkat, ahol a hazai zenei élet előadóit, képviselőit szólaltatjuk meg, otthonaikban, videóinterjú formájában. Ezzel is szeretnénk felhívni a figyelmet az otthonmaradás fontosságára, melyet az előadók, zenészek jelentős része is követ”

– mondta el Ürge Dezső, a Sláger FM vezérigazgatója.

Ürge Dezső, a Sláger FM vezérigazgatója
Ürge Dezső, a Sláger FM vezérigazgatója

A Maradj otthon beszélgetései a https://www.youtube.com/playlist?list=PLe_MMvd-_zmUn79NBVWpg-wv6PMkxgcIG linkre kattintva érhetők el., illetve alább mutatjuk is.

További hírek találhatók a Media1-en.

Borító: A koronavírus-járvány miatt egészségügyi maszkot viselő vásárló és hirdetmény a budapesti Allee Bevásárlóközpontban 2020. március 24-én. A koronavírus-járvány terjedésének megakadályozása érdekében meghirdetett „Maradj otthon! kampány hatására alig van vevő a bevásárlóközpontokban. Jelentős a kiskereskedelem forgalomcsökkenése, a vásárlók leginkább az élelmiszerboltokat és a gyógyszertárakat keresik csak fel. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!