rádió keverőpult

Mindenhol jó, de most a legjobb otthon – Ismert rádiósok kampányolnak az otthonmaradásért a koronavírus-járvány miatt

A Rádió 1, a Retro Rádió és a Best FM műsorvezetői videóüzenetben is arra kérik hallgatóikat, hogy csatlakozzanak a „Mindenhol jó, de most a legjobb otthon” elnevezésű rádiós kezdeményezéshez.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A rádiók folyamatosan sugározzák az otthon maradásra buzdító és koronavírusról tájékoztató szpotokat és híreket, a műsorvezetők pedig a lakásukból vezetnek műsort. A kampányhoz ismert előadók, énekesek, színészek és hallgatók csatlakoznak folyamatosan.

A Rádió 1, a Retro Rádió és a Best FM által életre hívott rádiókampányhoz a műsorvezetőkön és a lemezlovasokon kívül a legnagyobb hazai sztárok és hallgatók sora csatlakozik folyamatosan.

Sebestyén Balázsék és a Rádió 1 teljes stábja már jó ideje otthonról vezet műsort, és a „Mindenhol jó, de most a legjobb otthon” szlogennel az otthon maradásra buzdítják a hallgatókat is. Emellett a Rádió 1 közösségi oldalán is láthatóak azok a videók, amelyekben népszerű előadók, Marsalkó Dávid a Halott Pénzből, Király Viktor vagy éppen a New Level Empire frontembere, Zola mellett a lemezlovasok is elmondják gondolataikat arról, miért fontos ma, hogy aki teheti, maradjon otthon.

A Retro Rádió műsorvezetői szintén ezért kampányolnak. B. Tóth László, Dévényi Tibor és Várkonyi Attila is az otthonában készült videóval buzdítja a hallgatókat arra, hogy kövessék példájukat. A kezdeményezéshez folyamatosan csatlakoznak olyan sztárok is, mint Csepregi Éva, Zalatnay Sarolta, Korda György és Balázs Klári, Balázs Fecó, az Apostol együttes, akik szintén lakásukban készített kisfilmekkel kampányolnak.

A „Mindenhol jó, de most a legjobb otthon” üzenetet közvetítik a Retro Rádión keresztül a hallgatók felé többek között olyan népszerű színészek is mint Bodrogi Gyula, Gálvölgyi János vagy éppen Kern András.

A Best FM műsorvezetői is otthonaikból vezetnek műsort, és erre buzdítanak mindenkit.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a nyomtatott és a digitális médiumok egységbe kovácsolódva és egyes televíziós csatornák milyen módon próbálják az otthonmaradásra rávenni a lakosságot, hogy ezzel lassítsák a világjárvány magyarországi elterjedését.

További hírek olvashatók a Media1-en!

Borító: 123rf

NKM Energia, vállalkozása energiája

Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM Energia Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely éves szinten mintegy 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére. Ezzel a Társaság a teljes hazai energiafelhasználás 45%-át is meghaladó mértékben látja el partnereit mind az üzleti ügyfelek, mind a lakosság körében, Magyarország teljes területén. (x)

Tovább a részletekért »

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti