A Szeged365 nyitóoldala

Elindult a Szeged365, a Fidesz-támogatta szegedi polgármesterjelölt új hírportálja

A Szeged365 leírásában lokálpatriótának, új generációsnak és függetlennek jellemzi magát, holott az impresszumból kiderül, hogy mögötte az a Nemesi Pál áll, aki a kormánypárt támogatásával próbált polgármesteri pozícióhoz jutni Szegeden tavaly. Az oldal készítői egyébként azt ígérik, hogy egyetlen párt szócsöve sem lesznek.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Elstartolt hétfőn a Szeged365 hírportál hétfőn. Az új oldal impresszuma szerint a Szabad Európai Gazdasági Együttműködések a Dél-Alföldön Egyesület felel majd a kiadásáért, amelynek elnöke Nemesi Pál szegedi üzletember.

A Szeged365 impresszuma
A Szeged365 impresszuma. Forrás: szeged365.hu

Nemesi PálFERROÉP építővállalati cégcsoport alapítója, milliárdos üzletember, aki az elmúlt években több tízmilliárdnyi közbeszerzést nyert. 2019-ben a Fidesz-KDNP támogatásával indult el Szegeden a polgármesteri posztért, de jelentős különbséggel, mintegy 16 ezer szavazattal alulmaradt Botka László jelenlegi szegedi polgármesterrel szemben.

A választási vereségét követően idén február elején egy Facebook-posztjában bejelentette, hogy új hírportált indít Szegeden, az üzletember szerint erre azért van szükség, mert a jelenleg működő szegedi hírportálok elfogultak és ő az új oldallal szeretné a város közéletét gazdagabbá tenni.

A hírportál várható indulásáról és Kisházi Sándorról, az oldal főszerkesztőjének személyéről korábbi cikkünket ajánljuk olvasóink figyelmébe.

Borító: szeged365.hu

NKM Energia, vállalkozása energiája

Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM Energia Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely éves szinten mintegy 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére. Ezzel a Társaság a teljes hazai energiafelhasználás 45%-át is meghaladó mértékben látja el partnereit mind az üzleti ügyfelek, mind a lakosság körében, Magyarország teljes területén. (x)

Tovább a részletekért »

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Huth Gergely, a Pestisrácok főszerkesztője nyilatkozik a HírTV-ben

Huth Gergely: Nem szúrjuk hátba a HírTV-t

A PestiSrácok főszerkesztője a Media1-nek azt mondta, csak rosszakaróik terjesztik, hogy 10-12 főt is megkerestek a HírTv-nél, hogy igazoljanak át az induló Pesti TV-hez. Huth Gergely szerint valójában a 6 fős Informátor című műsor stábjának szerkesztője kereste meg őket azzal, hogy átmennének hozzájuk. A PestiSrácok vezetője azt is mondta, szerinte ami történik, az nem hátba szúrás és nem igaz, hogy ráígértek a fizetésekre.

A HírTV új székháza az Angol utcában Budapesten. Fotó: Ladányi András, Media1

„A PestiSrácok hátba szúrta a HírTV-t”

Szó szerint ezekkel a szavakkal értékelték a HírTV-nél, hogy legalább 10-12 főt, vagyis a Hír Televízió egyik legismertebb műsora, az Informátor teljes csapata mellett a fideszes médiagólem hírcsatornájánál dolgozó más szerkesztőket és műsorvezetőket is megkeresett a Pesti TV-t hamarosan elindító PestiSrácok vezetősége annak érdekében, hogy igazoljanak át hozzájuk. A PestiSrácok főszerkesztője szerint ez nem igaz.