A Szeged365 nyitóoldala

Elindult a Szeged365, a Fidesz-támogatta szegedi polgármesterjelölt új hírportálja

A Szeged365 leírásában lokálpatriótának, új generációsnak és függetlennek jellemzi magát, holott az impresszumból kiderül, hogy mögötte az a Nemesi Pál áll, aki a kormánypárt támogatásával próbált polgármesteri pozícióhoz jutni Szegeden tavaly. Az oldal készítői egyébként azt ígérik, hogy egyetlen párt szócsöve sem lesznek.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Elstartolt hétfőn a Szeged365 hírportál hétfőn. Az új oldal impresszuma szerint a Szabad Európai Gazdasági Együttműködések a Dél-Alföldön Egyesület felel majd a kiadásáért, amelynek elnöke Nemesi Pál szegedi üzletember.

A Szeged365 impresszuma
A Szeged365 impresszuma. Forrás: szeged365.hu

Nemesi PálFERROÉP építővállalati cégcsoport alapítója, milliárdos üzletember, aki az elmúlt években több tízmilliárdnyi közbeszerzést nyert. 2019-ben a Fidesz-KDNP támogatásával indult el Szegeden a polgármesteri posztért, de jelentős különbséggel, mintegy 16 ezer szavazattal alulmaradt Botka László jelenlegi szegedi polgármesterrel szemben.

A választási vereségét követően idén február elején egy Facebook-posztjában bejelentette, hogy új hírportált indít Szegeden, az üzletember szerint erre azért van szükség, mert a jelenleg működő szegedi hírportálok elfogultak és ő az új oldallal szeretné a város közéletét gazdagabbá tenni.

A hírportál várható indulásáról és Kisházi Sándorról, az oldal főszerkesztőjének személyéről korábbi cikkünket ajánljuk olvasóink figyelmébe.

Borító: szeged365.hu
Szóljon hozzá!