fbpx
A Szeged365 nyitóoldala

Elindult a Szeged365, a Fidesz-támogatta szegedi polgármesterjelölt új hírportálja

A Szeged365 leírásában lokálpatriótának, új generációsnak és függetlennek jellemzi magát, holott az impresszumból kiderül, hogy mögötte az a Nemesi Pál áll, aki a kormánypárt támogatásával próbált polgármesteri pozícióhoz jutni Szegeden tavaly. Az oldal készítői egyébként azt ígérik, hogy egyetlen párt szócsöve sem lesznek.

Elstartolt hétfőn a Szeged365 hírportál hétfőn. Az új oldal impresszuma szerint a Szabad Európai Gazdasági Együttműködések a Dél-Alföldön Egyesület felel majd a kiadásáért, amelynek elnöke Nemesi Pál szegedi üzletember.

A Szeged365 impresszuma
A Szeged365 impresszuma. Forrás: szeged365.hu

Nemesi PálFERROÉP építővállalati cégcsoport alapítója, milliárdos üzletember, aki az elmúlt években több tízmilliárdnyi közbeszerzést nyert. 2019-ben a Fidesz-KDNP támogatásával indult el Szegeden a polgármesteri posztért, de jelentős különbséggel, mintegy 16 ezer szavazattal alulmaradt Botka László jelenlegi szegedi polgármesterrel szemben.

A választási vereségét követően idén február elején egy Facebook-posztjában bejelentette, hogy új hírportált indít Szegeden, az üzletember szerint erre azért van szükség, mert a jelenleg működő szegedi hírportálok elfogultak és ő az új oldallal szeretné a város közéletét gazdagabbá tenni.

A hírportál várható indulásáról és Kisházi Sándorról, az oldal főszerkesztőjének személyéről korábbi cikkünket ajánljuk olvasóink figyelmébe.

Borító: szeged365.hu
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások