hbo go

A koronavírus-járvány miatt magyar szinkronhang nélkül érkeznek az HBO GO tartalmai

Legalább 2 hetes csúszás várható a COVID-19 miatt.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Körlevélben tájékoztatta az HBO Magyarország pár perccel ezelőtt a sajtót, hogy a COVID-19-el (a koronavírussal) kapcsolatos járványügyi intézkedések miatt csak késve fognak felkerülni az HBO GO videótárába a magyar szinkronok.

A tájékoztatás szerint a szinkront készítő kollégák biztonsága és egészségének megőrzése érdekében legalább 2 hetes csúszás várható.

Az HBO Magyarország az okozott kellemetlenségek miatt elnézést kér, de reméli, hogy az HBO GO kínálatában megtalálható feliratos tartalmak (melyek előreláthatólag a tervezett időben elérhetőek lesznek) kellemes szórakozást nyújtanak ebben a nehéz időszakban is.

További hírek találhatók a Media1-en, ahol épp most írtuk meg azt is, hogy hivatalosan is megerősítette a TV2 Média Csoport portálunk információját azzal kapcsolatban, hogy elhalasztják az Ázsia Expressz című reality-t.

Szóljon hozzá!

Story4 TV

A Story4 tulajdonosa Luxemburgból (is) szolgáltatna műsort, de a helyi médiahatóság nem támogatja

Egyelőre kérdéses, megadja-e az engedélyeket a luxemburgi kormány, miután a Story4, a Film4, a TV4, az Arena4 és a Galaxy4 tévécsatornákat működtető Network4 luxemburgi médiaszolgáltatási jogosultságot igénylő dokumentációját az északnyugat-európai ország médiahatósága nem találta kellően alaposnak. A Media1 arról kérdezte Borsány-Gyenes Andrást, a vezérigazgatót, mik a szándékaik Luxemburgban.