fbpx
Magic Happens parádé a Disneyland Parkban

A Disney leállította szinte az összes élőszereplős filmjének forgatását

A világ egyik legnagyobb szórakoztatóipari cégére is komoly hatással van a koronavírus-járvány. Csúszik például a Reszkessetek betörők remake-je is.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Bezártak a Disneylandek a koronavírus-járvány miatt, és a cég leállította élőszereplős filmjei nagy részének forgatását is – írja a Variety.

A leállított filmforgatások között olyan filmek szerepelnek mint a Reszkessetek betörők remake, Az utolsó párbaj, A kis hableány, és a Nightmare Alley.

A cég jelezte, hogy nem találtak megerősített koronavírussal fertőzöttet, de úgy érezték, hogy az egészségvédelmi okokból a felfüggesztést meg kell tenniük. Aláhúzták: amint lehet, folytatják a munkát. Azt egyelőre nem tudni, hogy a premierek fognak-e, és ha igen, mennyit csúszni, de ez elég valószínűnek tűnik.

Mint arról korábban már beszámoltunk, a világjárvány miatt több hollywoodi film, köztük kasszasikergyanús tartalmak is késni fognak. Ma derült ki, hogy a magyar sorozatgyártást is érintik a leállások. Egyelőre két hétre leáll a Drága örökösök 4. évadának forgatása.

Borító: Magic Happens parádé a Disneyland Parkban. Fotó: Disney
Szóljon hozzá!