Budapesti Urunk Színeváltozása és Boldog Salkaházi Sára templom templomszentelésének 11. évfordulójának alkalmából tartott mise

Műsorváltozás: A koronavírus-járvány miatt több élő vallási műsor lesz a közmédián

Élőben közvetítik a katolikus misét, hogy minél kevesebben menjenek az utcára.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A közmédia kibővíti vallási témájú műsorait vasárnaptól, így a felekezeti magazinműsorok és a protestáns istentisztelet-közvetítés mellett már katolikus misét is élőben közvetít – közölte Medveczky Balázs, a Duna TV csatornaigazgatója az MTI Országos Sajtószolgálatával.

„A közvetítéssel lehetőséget szeretnénk teremteni azoknak a nézőinknek, akik nem tudnak, vagy nem szeretnének kimozdulni otthonról ebben az időszakban, de igényük van a közösségi vallási tartalmakra. A Duna Televízió műsorstruktúrája ezért határozatlan ideig hétvégén egy misét és egy istentiszteletet is sugároz. A közvetítések időpontját folyamatosan közzétesszük”

– nyilatkozta a Duna Televízió vezetője.

A katolikus misét az újpalotai Budapesti Urunk Színeváltozása és Boldog Salkaházi Sára templomból közvetíti vasárnap 18 órakor Duna World és a Kossuth Rádió.

A koronavírus-világjárvány hatásainak mérséklése miatt korábban az Operatív Törzs azt kérte, hogy az idős emberek lehetőleg minél kevesebbszer menjenek nagyobb társaságba, számukra is fontos lehet, hogy most tévében is nézhetik majd a katolikus misét.

További hírek találhatók a Media1 hírportálon.
Borító: Budapesti Urunk Színeváltozása és Boldog Salkaházi Sára templom templomszentelésének 11. évfordulójának alkalmából tartott mise. Forrás: ujpalotaitemplom.hu

 

Szóljon hozzá!