fbpx
Sajtónap, díjazottak. Fotó: Pólya Dávid, muosz.hu. A fotót a MÚOSZ engedélyével tesszük közzé.

Elmarad idén a sajtónapi ünnepség

A koronavírus miatti megelőző intézkedésként hamarosan határozatlan időre bezárja rendezvénytermét a Magyar Újságírók Országos Szövetsége.

Körlevelet küldött tagságának kedden a Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) arról, hogy bár a MÚOSZ működése a járvány idején is folyamatos, irodái nyitva tartanak, az ügyfélszolgálat is rendes nyitva tartás szerint működik, de az elővigyázatosság jegyében, a koronavírus-fertőzés kockázatának fokozottabban kitett korosztályokra tekintettel, mindenkinek azt javasolják, hogy ügyeiket lehetőség szerint az interneten intézzék, beleértve a tagdíjfizetést is.

A MÚOSZ jelezte, hogy a székházának működi rendjét járványmegelőzési ajánlásoknak megfelelően frissítette.

Hargitai Miklós, az újságíró-szövetség elnöke arról is tájékoztatta az újságíró-szövetség tagságát, hogy a március 12-re meghirdetett sajtónapi ünnepség elmarad, emellett március 16-tól határozatlan időre felfüggesztik minden rendezvényüket, és a rendezvényterem ellenkező döntésig nem vehető igénybe.

„Az esetleges kényelmetlenségekért elnézést kérünk, köszönjük a türelmet és a megértést. Őszintén bízunk benne, hogy szervezetünk élete mielőbb visszatér a megszokott kerékvágásba, amiről a tagságot természetesen haladéktalanul tájékoztatni fogjuk”– zárul Hargitai Miklós levele.

A koronavírus a médiavállalatokat sem kíméli. Ma a Portfolio.hu is bejelentette, hogy elhalasztja márciusi és áprilisi rendezvényeit. Mint tegnap beszámoltunk róla, múlt héten 200 munkavállalónak, köztük az elnök-vezérigazgatónak kellett hazamennie a ProSieben.Sat1 médiakonszern németországi székházából, a cégnél távmunkára álltak át egy időre.

További hírek találhatók a Media1 hírportálon.

Borító: a tavalyi Sajtónap díjátadója. Fotó: Pólya Dávid / MÚOSZ
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

/** * andre clever */