Eipl Vilmos, a Vizeum távozó vezetője

Távozott a Vizeum médiaügynökség ügyvezetője

A távozó Eipl Vilmos öt éven át irányította a Dentsu Aegis Network (DAN) innovatív kommunikációs stratégiával és médiatervezéssel foglalkozó ügynökségét.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

A Vizeum tájékoztatása szerint a médiaügynökség vezetését most Turóczi András, a Dentsu médiaszolgáltatásainak vezetője vette át, de csak az új vezető érkezéséig.

Az új ügyvezető kiválasztása folyamatban van.

„Eipl Vilmos 13 évig volt a Dentsu csapatának része, a dentsuX és a Vizeum vezetőjeként számos meghatározó tendergyőzelemmel (többek között Burger King, IKEA, E.ON, Boiron) járult hozzá az ügynökség markáns fejlődéséhez. Tervei szerint karrierje most ügyféloldalon folytatódik, amihez sok sikert kívánunk neki!”

– mondta el Novák Péter, a Dentsu Aegis Network Hungary vezérigazgatója.

További személyi hírek találhatók a Media1 karrier rovatában.

Borító: Eipl Vilmos, a Vizeum távozó vezetője

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

koronavírus miatt tévéző ember

Nagyon megváltoztatta a koronavírus a magyarok médiafogyasztási szokásait

A Nielsen Közönségméréstől kapott friss statisztikák azt mutatják, hogy az internet mellett a tévé szerepe is jelentősen felértékelődött a járvány hatására, hiszen nagyon nagyot nőtt pár hét alatt a tévénézésre fordított idő Európában és Magyarországon. Az is nagyon megváltozott, mit nézünk a tévében: például a sportcsatornák óriásit vesztettek. Lássuk is a konkrétumokat!

A UPC Direct műholdas szolgáltatás új logója

Nem tűnik el teljesen a UPC márkanév a magyar tévés piacról

Bár a UPC Magyarország beolvadt a Vodafone-ba, és március végével elhagyta eddigi jól ismert márkanevét, a tíz évvel ezelőtt a UPC Magyarországtól függetlenedő UPC Direct műholdas szolgáltató arra figyelmeztet, hogy ők változatlan néven üzemelnek tovább ezután is.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!