Az RTL Klub Álarc mögött című műsorának műsorvezetői, Lalil és Szabó Zsófi

Elindult az Álarcos énekes internetes testvérműsora, Az Álarc mögött

Az RTL múlt héten óriási nézettséggel indult jelmezes új showja internetes háttérműsort kapott.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Szerda este elindult az RTL Klubon futó Álarcos énekes című showműsor online háttérműsora, melynek címe: Az Álarc mögött.

Az Álarc mögött két műsorvezetője Lali és Szabó Zsófi lett, akik a nézőkkel együtt próbálnak nyomozni a maszkok mögött rejtőző szereplők kilétéről.

Az Álarc mögött az RTL Most digitális platformján keresztül érhető el.

Mint arról a Media1 elsőként beszámolt hétfőn, a jelmezeseket felsorakoztató Álarcos énekes az első adásával kiemelkedő nézettséget produkált és ezzel 2020 eddigi legnézettebb tévéműsorává lett.  A műsor lényege, hogy ismert személyiségek jelmezbe öltözve, inkognitójuk megőrzésével énekelnek, a produkció végén pedig egy négy tagú nyomozó csapat elkezd találgatni, hogy ki lehet az énekes.  A nyomozók, azaz Sebestyén Balázs, Gáspár Laci, Dancsó Péter és Csobot Adél csak annyit tudnak a szereplőkről, amit a bemutatkozó kisfilmekben elmondanak magukról.

Jelenet az RTL Klub Álarcos énekes c. műsorának első adásából
Istenes Bence műsorvezető az RTL Klub Álarcos énekes c. műsorának első adásában a múlt héten

A most vasárnap egyébként különösen izgalmasnak ígérkezik, hiszen a konkurens TV2-n is indul egy hasonló show Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada címmel, méghozzá közel azonos kezdési időpontban, így az RTL Klub és a TV2 showja egymással versenyez majd.

További tévés és online hírek találhatók a Media1 tv és online rovataiban! Ma számoltunk be arról is, mit láttunk-hallottunk a TV2 Nicsak, ki vagyok? – a rejtélyek színpada show most elkészült díszletei között.

Borító: Lali és Szabó Zsófi, Az Álarc mögött műsorvezetői. Fotó: RTL Magyarország

Szóljon hozzá!

Somossy Barbara; Forró Bence; Rátonyi Krisztina; Fodor Imre, a Balatoni Nyár műsorvezetői

Új műsorvezetőkkel tér vissza a Balatoni Nyár

Június 15-én indul a megújuló Balatoni Nyár című magazinműsor, mely délelőttönként várja majd a nézőket a Duna TV-n és a Duna World csatornán. Bejelentették a műsorvezetőket és a többi részletet.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!