fbpx
Az RTL Klub Álarc mögött című műsorának műsorvezetői, Lalil és Szabó Zsófi

Elindult az Álarcos énekes internetes testvérműsora, Az Álarc mögött

Az RTL múlt héten óriási nézettséggel indult jelmezes új showja internetes háttérműsort kapott.

Szerda este elindult az RTL Klubon futó Álarcos énekes című showműsor online háttérműsora, melynek címe: Az Álarc mögött.

Az Álarc mögött két műsorvezetője Lali és Szabó Zsófi lett, akik a nézőkkel együtt próbálnak nyomozni a maszkok mögött rejtőző szereplők kilétéről.

Az Álarc mögött az RTL Most digitális platformján keresztül érhető el.

Mint arról a Media1 elsőként beszámolt hétfőn, a jelmezeseket felsorakoztató Álarcos énekes az első adásával kiemelkedő nézettséget produkált és ezzel 2020 eddigi legnézettebb tévéműsorává lett.  A műsor lényege, hogy ismert személyiségek jelmezbe öltözve, inkognitójuk megőrzésével énekelnek, a produkció végén pedig egy négy tagú nyomozó csapat elkezd találgatni, hogy ki lehet az énekes.  A nyomozók, azaz Sebestyén Balázs, Gáspár Laci, Dancsó Péter és Csobot Adél csak annyit tudnak a szereplőkről, amit a bemutatkozó kisfilmekben elmondanak magukról.

Jelenet az RTL Klub Álarcos énekes c. műsorának első adásából
Istenes Bence műsorvezető az RTL Klub Álarcos énekes c. műsorának első adásában a múlt héten

A most vasárnap egyébként különösen izgalmasnak ígérkezik, hiszen a konkurens TV2-n is indul egy hasonló show Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada címmel, méghozzá közel azonos kezdési időpontban, így az RTL Klub és a TV2 showja egymással versenyez majd.

További tévés és online hírek találhatók a Media1 tv és online rovataiban! Ma számoltunk be arról is, mit láttunk-hallottunk a TV2 Nicsak, ki vagyok? – a rejtélyek színpada show most elkészült díszletei között.

Borító: Lali és Szabó Zsófi, Az Álarc mögött műsorvezetői. Fotó: RTL Magyarország
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások