Az RTL Klub Álarc mögött című műsorának műsorvezetői, Lalil és Szabó Zsófi

Elindult az Álarcos énekes internetes testvérműsora, Az Álarc mögött

Az RTL múlt héten óriási nézettséggel indult jelmezes új showja internetes háttérműsort kapott.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Szerda este elindult az RTL Klubon futó Álarcos énekes című showműsor online háttérműsora, melynek címe: Az Álarc mögött.

Az Álarc mögött két műsorvezetője Lali és Szabó Zsófi lett, akik a nézőkkel együtt próbálnak nyomozni a maszkok mögött rejtőző szereplők kilétéről.

Az Álarc mögött az RTL Most digitális platformján keresztül érhető el.

Mint arról a Media1 elsőként beszámolt hétfőn, a jelmezeseket felsorakoztató Álarcos énekes az első adásával kiemelkedő nézettséget produkált és ezzel 2020 eddigi legnézettebb tévéműsorává lett.  A műsor lényege, hogy ismert személyiségek jelmezbe öltözve, inkognitójuk megőrzésével énekelnek, a produkció végén pedig egy négy tagú nyomozó csapat elkezd találgatni, hogy ki lehet az énekes.  A nyomozók, azaz Sebestyén Balázs, Gáspár Laci, Dancsó Péter és Csobot Adél csak annyit tudnak a szereplőkről, amit a bemutatkozó kisfilmekben elmondanak magukról.

Jelenet az RTL Klub Álarcos énekes c. műsorának első adásából
Istenes Bence műsorvezető az RTL Klub Álarcos énekes c. műsorának első adásában a múlt héten

A most vasárnap egyébként különösen izgalmasnak ígérkezik, hiszen a konkurens TV2-n is indul egy hasonló show Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada címmel, méghozzá közel azonos kezdési időpontban, így az RTL Klub és a TV2 showja egymással versenyez majd.

További tévés és online hírek találhatók a Media1 tv és online rovataiban! Ma számoltunk be arról is, mit láttunk-hallottunk a TV2 Nicsak, ki vagyok? – a rejtélyek színpada show most elkészült díszletei között.

Borító: Lali és Szabó Zsófi, Az Álarc mögött műsorvezetői. Fotó: RTL Magyarország

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Az RTL Klub Álarcos énekes című showja

Hiába győzött az RTL Klub Álarcos énekese, a TV2 lett a vasárnap este nyertese

Az RTL Klub álarcos showja nézettebb volt ugyan, mint a TV2-n újként bemutatkozó, hasonló jellegű Nicsak, ki vagyok? A rejtélyek színpada, de az RTL Klub mégsem tudta megnyerni az egész estés nézettségi versenyt, mert bejött a TV2 stratégiája, hogy az ő showja jóval hosszabb. Az RTL a heti főműsoridős csatornaátlagot tekintve is alulmaradt.

Orbán Viktor miniszterelnök évértékelője 2020. február 16-án a Várkert Bazárban

A Magyar Hang idén sem lehetett ott Orbán Viktor évértékelőjén, a 24.hu küzdelem árán – továbbra sincs transzparencia a Miniszterelnökségen

A miniszterelnök stábja az Orbáninfóhoz hasonlóan a vasárnapi miniszterelnöki évértékelőről is távol tartotta volna a 24.hu stábját, de aztán jött két, a portál szempontjából kedvező fordulat. A Magyar Hang nem volt ennyire szerencsés. Az ügy ismét rávilágít arra, hogy a Miniszterelnökség továbbra sem híve a transzparenciának és a kormány akár vezető médiumokat is kész akadályozni a munkában.