fbpx
A TV2 Nicsak, ki vagyok? A rejtélyek színpada c. műsora

Jövő héten startol a Nicsak, ki vagyok? a TV2-n, percekkel megelőzheti az RTL Klub Álarcos énekesét

Bár csak egy héttel az RTL Klub Álarcos énekes című műsorának premierje után lesz a TV2 hasonló jellegű jelmezes műsorának első adása, de akkor 10 perccel megelőzi majd a show kezdete az RTL-ét. Feltéve persze, hogy nem helyezi odébb egy újabb műsorváltoztatással a felvett műsorát az RTL.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Facebook-oldalán jelentette be a TV2 induló álarcos műsora, a Nicsak, ki vagyok? – a rejtélyek színpada, hogy eldőlt, mikor kerül képernyőre a show első adása.

Azt írták, a jövő héten lesz látható először az új szórakoztató típusú műsor, melyben Majka, Hajós András és Judy csap össze Kajdi Csaba, Ábel Anita és Ganxsta Zolee hármasával, hogy lerántsák a maszkot a hazai hírességekről.

Azt írják, hogy az új műsor – melyről a Media1 elsőként írta meg, hogy a műsorvezetője Till Attila (Tilla) lesz – február 16-tól minden vasárnap 18:50-től indul majd a TV2-n.

Mindez azt jelenti, hogy a TV2-n futó Nicsak, ki vagyok? műsor szinte azonos időpontban lesz képernyőn a jövő héttől az RTL Klub Álarcos énekes című műsorával, melynek nem titkoltan épp azért lesz már ezen a hétvégén (azaz a tervezetthez képest előbb) a premierje, hogy az RTL-en lássanak először maszkos játékosokat a nézők, ne pedig a TV2-n.

Az RTL Magyarország a napokban rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a műsorújságtól eltérően úgy változtatja meg műsorrendjét, hogy már most vasárnap 19:00-tól képernyőn lehessen az Álarcos énekes, mivel tudomást szerzett arról, hogy a TV2 is hasonló formátumot vásárolt.

Az RTL Klub Álarcos énekes című műsorának nyomozói és a műsorvezető
Az RTL Klub Álarcos énekes című műsorának nyomozói és a műsorvezető: (balról-jobbra) Sebestyén Balázs és Dancsók Péter nyomozók, Istenes Bence műsorvezető, Csobot Adél és Gáspár Laci nyomozók. Fotó: RTL Klub

A jövő hétre azonban az RTL egy hetes versenyelőnye akár el is olvashat, mivel a TV2 már 10 perccel előbb, 18:50-kor elindítja majd a saját showját az RTL-éhez képest. (Persze látva a két csatorna között kibontakozott versenyt, nem fogunk meglepődni, ha akár csak az utolsó pillanatban az RTL Klub is előrébb hozná, 18:50 körülre a jövő héten a saját műsorát, bár az is lehet, hogy lesz az RTL Klubban akkora magabiztosság, hogy ezt ne tegye meg.)

Az RTL Klub műsora egyébként felvételről, a TV2 showja élőben megy majd. Az élő adás előnye, hogy így a műsor interaktív lesz, a nézők a TV2 mobilapplikációja segítségével maguk is bekapcsolódhatnak a játékba.

További, a televíziózás világával kapcsolatos hírek találhatók a Media1 tévé rovatában.

Szóljon hozzá!