A UPC Direct műholdas szolgáltatás új logója

Változik a UPC Direct csatornakínálata

Új csatornákkal bővül a műholdas tévészolgáltatás programpalettája, valamint néhány, a kínálatában lévő csatorna elérhető lesz csaknem az összes előfizetőnek.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

A „műholdas UPC”, azaz a UPC Direct mai, keddi bejelentése alapján több új csatornával is bővíti kínálatát. A Life TV a közepes előfizetési csomagtól válik elérhetővé a 32. programhelyen.

A Plus HD TV előfizetői új csatornaként láthatják az Epic Drama HD csatornát a 41. programhelyen, a Viasat Nature pedig a 75. programhelyen látható.

A UPC Direct a Medium TV és Medium HD TV csomaggal rendelkezőknek is kínál újdonságot. A Life TV mellett ugyanis az eddig csak Plus HD TV csomaggal rendelkező előfizetők számára elérhető Viasat History és AXN már a két Medium csomagban is megtalálható lesz.

A csatorna bevezetések és mozgatások hivatalosan március 17-től képezik majd a UPC Direct csatornakiosztásának részét, de az előfizetők ténylegesen már február 17-től láthatják majd az új csatornákat.

Bővül a tavaly bevezetett UPC Direct Now alkalmazáson keresztül elérhető csatornák száma is: így már 51 csatorna műsorai követhetők. Február 17-től az RTL Klub HD is bekerül az applikáció programpalettájába, mely lehetővé teszi, hogy a műsorokat különböző okos eszközön, például táblagépen vagy okostelefonon keresztül, akár útközben is el lehessen érni.

A UPC Direct jelezte, hogy az RTL Magyarországgal kötött megállapodás keretében az év első felében várható még a Film+ HD, az RTLII HD, valamint az RTL Most+, az RTL prémium streaming szolgáltatásának bevezetése is.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Az RTL Klub Álarcos énekes című showja

Hiába győzött az RTL Klub Álarcos énekese, a TV2 lett a vasárnap este nyertese

Az RTL Klub álarcos showja nézettebb volt ugyan, mint a TV2-n újként bemutatkozó, hasonló jellegű Nicsak, ki vagyok? A rejtélyek színpada, de az RTL Klub mégsem tudta megnyerni az egész estés nézettségi versenyt, mert bejött a TV2 stratégiája, hogy az ő showja jóval hosszabb. Az RTL a heti főműsoridős csatornaátlagot tekintve is alulmaradt.

Orbán Viktor miniszterelnök évértékelője 2020. február 16-án a Várkert Bazárban

A Magyar Hang idén sem lehetett ott Orbán Viktor évértékelőjén, a 24.hu küzdelem árán – továbbra sincs transzparencia a Miniszterelnökségen

A miniszterelnök stábja az Orbáninfóhoz hasonlóan a vasárnapi miniszterelnöki évértékelőről is távol tartotta volna a 24.hu stábját, de aztán jött két, a portál szempontjából kedvező fordulat. A Magyar Hang nem volt ennyire szerencsés. Az ügy ismét rávilágít arra, hogy a Miniszterelnökség továbbra sem híve a transzparenciának és a kormány akár vezető médiumokat is kész akadályozni a munkában.