fbpx
UPC Direct Now

Új ingyenes szolgáltatás a műholdas UPC-nél

A UPC Direct Now nevű új alkalmazás segítségével a UPC Direct műholdas tévészolgáltatás előfizetői díjmentesen érhetnek el akár 50 tévécsatornát. A műholdas rendszer tulajdonosváltása emellett más újdonságokat is tartogat.

Hétfőtől elérhető a UPC Direct Now nevű applikáció, mely akár 50 lineáris tévécsatorna online elérését teszi lehetővé. Az applikáció a UPC Direct ügyfelei számára ingyenesen letölthető.

Az applikáció egyidejűleg több képernyő használatát is biztosítja mindössze egy előfizetéssel, így lehetőség nyílik hordozható eszközökön is az élő tévéműsor elérésére. Ez teljes fizikai szabadságot jelent azoknak, akiknek a mobilitás különösen fontos. Nincs több elfelejtett műsor, kihagyott sorozatepizód, mert az interaktív EPG (Electronic Program Guide, azaz elektronikus műsorújság) alapú műsor-emlékeztető beállításával az alkalmazás megfelelő időben jelez a kedvenc film vagy sorozat indulása előtt. Emellett az előfizetők a visszajátszás funkcióval 7 napig az adásba kerülést követően visszanézhetik a tévéprogramokat.

Készült okostévés változat is

A UPC Direct Now alkalmazás okostelefonon, táblagépen, laptopon, sőt okostévén is elérhető, Android és iOS operációs rendszereken is fut, és bármely böngészőből megnyitható.

Az új UPC Direct Now okostévés alkalmazása Samsung és Panasonic tévékészülékeken is elérhető.

„Az applikációt az M7 Group a szolgáltatásélmény növelése érdekében a fogyasztói igények mentén fejlesztette. Ügyfeleink számára kiemelten fontos a mindennapok szervezhetősége, a munka és a szabadidő rugalmas tervezése, a közösségi és az egyéni szórakozás egyaránt. A televíziózást sokáig a lineáris programok határozták meg, napjainkban a fejlődő technológiák viszont már sokkal nagyobb élményt nyújtanak nekünk. Örömünkre szolgál, hogy mindezt elérhetővé tehetjük ügyfeleink számára is” – fogalmazott Catalin Itu, az M7 magyarországi és romániai country managere.

A UPC Direct ügyfelei az alkalmazás letöltését követően a My UPC Direct felhasználónevükkel és jelszavukkal történő belépést követően azonnal elérhetik a tévés programokat.

További fejlesztéseket ígér a műholdas UPC új tulajdonosa

A UPC Direct közölte azt is, hogy a nemrégiben történt tulajdonosváltása, a luxemburgi székhelyű M7 Grouphoz történt csatlakozást követően ügyfelei számos más újdonságra is számíthatnak. Változik emellett a UPC Direct új kreatív arculata is, ami már látható a honlapján. A már jól ismert UPC Direct márka az M7 markáns piros-kék színeibe öltözött, és új logót is kapott.

Az Európai Bizottság idén szeptemberben adta meg a hozzájárulását, hogy a UPC DTH-t megvásárló M7 Groupot megvásárolja a Canal+ Group, a francia Vivendi médiavállalat leányvállalata.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások