fbpx
disney+ logó

Tarol a Disney+

Három hónap alatt annyi előfizetője lett mint a Netflixnek 5 év alatt.

A Disney+ nyílvonáságra hozta az első negyedéves adatait, amely szerint már 28,6 millióan fizettek elő rá. Ez azért figyelemre méltó, mivel sem a Netflix, sem az HBO nem tudott ilyen gyors ütemben felhasználókat szerezni streaming szolgáltatásához.

A The Walt Disney Company  tavaly novemberben indította el Disney+ néven saját streaming szolgáltatását az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában, Új-Zélandon, Puerto Ricóban illetve Hollandiában. A kezdetektől sikeresnek számított az új szolgáltatás, mivel már az első napon 10 millió feliratkozót szerzett.  Az első negyedéves adatokat látva pedig egyértelmű, hogy a Disney+ tovább tudta folytatni sikeres menetelését, amely egyáltalán nem volt biztos még tavaly év végén, mivel az oldal elindulását követő hetekben számos technikai problémával küzdött, többek között még előfizetői adatokat is loptak el tőlük.

A siker valószínűleg nem véletlen, hiszen a Disney olyan tartalmakkal szolgál ezen a platformján saját gyártású filmjein és sorozatain túl, mint a Marvel és Pixar stúdió által gyártott filmek. Nyilván sokat jelent az is, hogy a Disney+ olcsóbb csomagjára már 6 dollár 99 centért lehet előfizetni, ami fele annyi, mint a Netflix legnépszerűbb csomagjának ára.

A BBC beszámolt Robert A. Iger, a Walt Disney vezérének sajtótájékoztatójáról, ahol beszélt a Disney Plusszal kapcsolatos jövőbeli terveikről, miszerint a nemzetközi terjeszkedésre szeretnék a hangsúlyt fektetni. Elmondása szerint jövő hónaptól több nyugat-európai országban, márciustól pedig Indiában lesznek elérhetők a Disney+ szolgáltatásai. Arról, hogy Magyarországon mikor lesz elérhető a Disney+, még csak körülbelüli időpontot lehet tudni.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások