Ördög Nóra, a TV2 csoport műsorvezetője vezeti majd az Oscar-gála közvetítését idén

Ördög Nóra vezeti az Oscar-gála közvetítést

Vasárnap éjszaka kezdődik az élő show közvetítése, stúdióvendégekkel.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Idén is a TV2 Média Csoporthoz tartozó Moziverzum tévécsatorna képernyőjén lesz látható a filmszakma egyik legrangosabb eseménye, az Oscar-gála. Az élő közvetítés háziasszonya a tavalyihoz hasonlóan Ördög Nóra lesz. A nemzetközi díjátadót magyar idő szerint vasárnap éjszaka 2 órától láthatják a nézők.

Ezt megelőzően vasárnap este már 23:55-től érkeznek Ördög Nórához a stúdióvendégek, szakértők, akikkel kulisszatitkokról és esélyekről beszélget a műsorvezető, majd ezután veszi kezdetét a vörösszőnyeges bevonulás.

A közvetítés alatt vendég lesz például Tóth Barnabás, az Akik maradtak című film rendezője és forgatókönyvírója, akinek az alkotása az idei Oscar kapujáig menetelt: bekerült a 10 legjobb nemzetközi film közé.

A meghívottak között lesz a film főszereplője, Szőke Abigél, és a zeneszerző, Pirisi László is. Ördög Nóra a stúdióba várja még többek között Dobó Kata és Gáspárfalvi Dorka színésznőket, Fenyő Iván színészt, Abodi Dóra és Cakó Kinga divattervezőket és a jelenleg Los Angelesben élő, Kardos Júlia sminkest is. A stúdióban az Oscar-gála ceremónia hazai szakértői, Dudás Viktor és Szöllőskei Gábor lesznek. A gála magyar hangjaiként, a tavalyihoz hasonlóan Dudás Viktort és Wodala Márkot hallhatják majd a tévénézők.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában, ahol ma számoltunk be arról, hogy ki lesz a TV2 Nicsak, ki beszél? című álarcos showjának műsorvezetője, valamint beszámoltunk arról is, hogy az RTL Klub rendkívüli műsorváltozással készül vasárnapra, mert előrébb hozzák az Álarcos énekes premierjét, kiderült az is, kik lesznek a műsorban a nyomozók.

Szóljon hozzá!

Arena4 tévésatorna

Az Arena4 tévécsatornára költözik az NFL

Megállapodást kötött a National Football League (NFL) és a Network4. A szerződés eredményeként a jövőben Magyarország legújabb sportcsatornája, az Arena4 sugározza az NFL mérkőzéseit. Az ősszel induló digitális platform, az Arena4+ pedig további kiegészítő szolgáltatásokat kínál majd az NFL rajongóinak. Eközben bővült az új sportcsatorna elérhetősége.

Gréczy Zsolt, a DK országgyűlési képviselője

Pert vesztett az Origo

Gréczy Zsolt, a DK politikusa immáron hetedik alkalommal nyert a bíróságon fideszes sajtóval szemben.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!