Pesti Hírlap 0. szám

Jön a Pesti Hírlap, most már tényleg

Elhárultak a Pesti Hírlap rendszeressé válása elöli akadályok. Jövő héten csütörtökön utcára kerül a lap, és onnantól fogva rendszeresen így is lesz.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

A Media1 értesülése szerint január 30-ra, jövő hét csütörtökre halasztották el a Pesti Hírlap című új ingyenes napilap idei első lapszámának megjelenését, ezt Kerényi György, a főszerkesztő is megerősítette portálunknak.

A terv az, hogy az új napilap jövő csütörtöktől kezdve minden munkanapon délutánonként ott lesz Budapest kiemelt közterületein, ott rikkancsok terjesztik majd. Ehhez a fővárostól a szükséges engedélyeket megszerezték.

Az új Pesti Hírlap – melynek tulajdonosa Milkovics Pál üzletember – tavaly decemberben egyszer már megjelent. Úgy volt (ezt az első lapban is megígérték), hogy az idei első szám január 13-án jelenik meg, de akkor különböző okok miatt a megjelenés elhalasztásáról döntött a kiadó.

A Pesti Hírlap nyomdában
A Pesti Hírlap tavalyi első és eddigi egyetlen utcára került lapszáma a nyomdában

Kerényi György pénteken délelőtt telefonon azt nyilatkozta a Media1-nek, mostanra elhárultak az akadályok az elől, hogy a lap rendszeresen is Budapest utcáira kerüljön.

További médiával kapcsolatos hírek, cikkek olvashatók a Media1-en. A Pesti Hírlapról szóló korábbi írásankat ide kattintva találják.

Borító:  A Pesti Hírlap 1., 2019 decemberében megjelent lapszáma a nyomdában.
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!