Story magazin borítójának egy részlete a megújulás után

Megújult a Story magazin

Hazai celebekkel népszerűsítik a mától új köntösben jelentkező bulvármagazint, mely most a közösségi médiában is erősít. A kampányt Geszti Péter cégével készítette a lap kiadója. A külső mellett tartalmi fejlesztéseket is végrehajtott a szerkesztőség.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Ma jelent meg először a megújult Story magazin, melynek várható megújulásáról először azután beszélt tavaly novemberben a Central Médiacsoport, hogy kiderült, ezúttal elmaradt a Story Gála, mivel a kiadó minden erejét az egyik legjelentősebb termékének megújítására kívánja fókuszálni. Ennek érdekében személyi változásokra is sor került a cégnél.

A most megjelent első új Story magazinról kiadott közleményben a médiavállalat úgy fogalmaz, hogy a lap több mint két évtizedes történetének egyik legjelentősebb mérföldkövéhez érkezett a mostani megújulással. A bulvárlap a vállalat szerint frissebb és fiatalosabb, ugyanakkor elegánsabb lett. Változott a logó, illetve új vizuális elemek, nagyobb fotók, letisztultabb címszerkezetek és betűtípusok, új rovatok és még több női tartalom jellemzi a hetilapot.

Frissült a Női Extra belső melléklet is, a régi rovatok mellett pedig több új tartalmi elem is vár az olvasókra, például az Előttem az utódomban egy-egy hazai ismert személy egy általa tehetségesnek tartott, ám még kevésbé ismert kollégát mutat be. Az átváltozás utáni első lapszám rögtön nagy dobással indít: Stohl András itt mutatja meg a nyilvánosságnak menyasszonyát, Vicát.

A Story magazin borítója a megújuláskor
A Story magazin borítója a megújuláskor

Kolossváry Balázs, a lap főszerkesztője elárulta: a lap hónapok óta tartó megújítását olvasói közleménykutatás is megelőzte.

„A megújítás közel egy éven át tartott, a végeredményt sok-sok közös szerkesztőségi ötletelés, finomhangolás előzte meg. Természetesen olvasóink véleményét is kikértük, számos kutatással teszteltük a »ráncfelvarrást«. Hitünk szerint sikerült egy modern, fiatalos, elegáns magazint létrehoznunk” – nyilatkozta a Story-főszerkesztő.

Kolossváry Balázs, a Story magazin főszerkesztője.
Kolossváry Balázs. Fotó: Centrál Médiacsoport

A megújulást a Geszti Péter nevével fémjelezett GRUND Kommunikációs és Kreatív Ügynökség által megvalósított média- és marketingkampány kíséri. Ehhez olyan hazai celebritásokat nyertek meg mint például Erős Antónia, Tóth Vera, Varga Izabella, a Korda-házaspár, Majka, Stohl András, Bereczki Zoltán, Szabó Zsófi.

„Valamennyien az első hívószóra örömmel vállalták a feladatot. Hiszen ők változatlanul sztoriban vannak, tudják: bennünk továbbra is megbízhatnak, velünk megoszthatják féltett titkaikat” – árulta el a főszerkesztő, aki azt is hozzátette, hogy a szerkesztőség a jelenkor egyik legnépszerűbb kommunikációs platformján, a közösségimédia terén is erősített.

A Facebook- és a nemrégiben indult Instagram-oldalon a magazin hasábjairól kimaradó plusztartalmakra számíthatnak a követők – tette hozzá a Story magazin vezetője.

További sajtóval kapcsolatos hírek olvashatók a Media1-en, ahol a napokban beszámoltunk arról, hogy a Central Médiacsoport másik lapjánál, a Best magazinnál is változások voltak: az új főszerkesztő mellett új főszerkesztő-helyettest is kineveztek.

Szóljon hozzá!

Bakos Lívia, a HírTv munkatársa, még az Echo TV weboldalán

A HírTV stábja másodjára is kivonult a 24.hu újságírónőjének magánlakása elé, be is mondták a lakcímét és csengetéssel zavarták meg a kisgyermekes család nyugalmát

Folytatja a Varga Zoltán üzletember tulajdonában lévő 24.hu újságírónőjéről, Kovács Angel Mariannáról szóló, az újságíró lakcímét is közzétevő lejáratósorozatát a fideszes médiaholding. A HírTV (Bakos Lívia közreműködésével) ma délután többfős stábjával hívatlanul újra kivonult a 24.hu újságírójának magánlakása elé, majd ott immáron csengetéssel is megzavarták a 24.hu kisgyermekes újságírónőjének és családjának nyugalmát. Felhívtuk a HírTV munkatársát, mit szólna hozzá, ha őt is a magánlakásán zargatná egy tévéstáb és bemondanák adásban a lakcímét. Egy jogász eközben azt mondja, a műsorban elhangzottak miatt az újságírónak érdemes lenne személyiségi jogi pert indítania, azt is elmondta, miért.

Vaszily Miklós, a TV2 elnöke, az Indamedia társtulajdonosa, a MEME alelnöke, a Pesti TV társtulajdonosa

Vaszily Miklós: Szeptemberben indulhat a Pesti TV

A Media1 érdeklődésére a TV2 elnöke és egyben az induló Pesti TV társtulajdonosa megosztott néhány információt a tervezett tévécsatornával kapcsolatban, például azt, hogy miért a TV2 Róna utcai székházába jegyezték be az új médiavállalatot.