A BEST Magazin idei első címlapjának egy részlete Fodor Zsókával, egy fiktív családon belüli erőszak áldozataként

Új főszerkesztő-helyettes a Best magazinnál

Nem csak a főszerkesztő személye változott januártól a Central Médiacsoport magazinjánál, ahol egyébként épp a családon belüli erőszak ellen kampányolnak ismert médiaszemélyiségek segítségével.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Mint arról a Media1 még novemberben beszámolt, a Central Médiacsoport Sabján Johanna személyében új főszerkesztőt nevezett ki idén januártól a Best magazin élére, hogy az eddigi főszerkesztő, Kolossváry Balázs kizárólag a Story magazin megújítására koncentrálhasson. A Best magazin nemrég megjelent lapszámába belelapozva, az újság impresszumából azonban még egy, eddig nem kommunikált változás is kiderül, mégpedig az, hogy a Central Médiacsoport magazinjának új főszerkesztőjének munkáját új főszerkesztő-helyettes támogatja idén év elejétől Pásztor László újságíró személyében.

Pásztor Lászlótól nem idegen a feladat, hiszen az elmúlt években dolgozott a Best magazint kiadó Central Médiacsoporthoz tartozó Story magazinnál szerkesztőként, valamint még korábban alapító főszerkesztője volt a Storyonline.hu-nak, és a 2000-es évek közepén a Bestnél is volt már szerkesztő. A Central Médiacsoport (illetve jogelődje, a Sanoma) előtt a Ringiernél, illetve a Vico lapjainál is dolgozott.

Kampány a családon belüli erőszak ellen

A Best magazin idei első lapszáma egyébként azért lett ilyen sokkoló, mert a családon belüli erőszak ellen kampányolnak: az RTL Klub Barátok közt című sorozatában Magdi anyusként megismert szereplőt alakító Fodor Zsókát szerepeltetik címoldalon, egy fiktív erőszak áldozataként, persze a színésznő közreműködésével.

A Best magazin több más ismert személyiséggel, Fodor Zsóka mellett Borbély Alexandrával, Kiss Anna Laurával és Rubint Rékával közösen folytat  kampányt a családon belüli erőszak ellen, karöltve az Ökumenikus Segélyszervezettel, melynek a Best magazin idei első lapszámának bevételéből félmillió forintot ajánlott fel a lap.

Fodor Zsóka a Best magazin fotózásán
Fodor Zsóka a Best magazin fotózásán. Fotó: Central Médiacsoport

 

Rubint Réka a Best magazin fotózásán
Rubint Réka a Best magazin fotózásán, a családon belüli erőszak elleni kampány egyik arcaként

A Best arra a riasztó tényre próbálja felhívni a figyelmet a sokkoló borítóval és az egész kampánnyal, hogy Magyarországon minden ötödik nőt rendszeresen bántalmaz a párja, nemcsak lelkileg, de fizikailag is.

További személyi hírek olvashatók a Media1 Karrier rovatában, sajtópiaci hírek a Sajtó rovatban.

Borító: A BEST Magazin idei első címlapjának egy részlete Fodor Zsókával, egy fiktív családon belüli erőszak áldozataként.

 

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Daphne Caruana Galizia, a meggyilkolt máltai újságírónő. részlet a Guardian riportjából

Belebukott a máltai rendőrfőnök az újságíró-gyilkosságba

Távozik a máltai rendőrfőnök, akit a civil társadalom és a család azzal vádolt, hogy akadályozta a Daphne Caruana Galizia oknyomozó újságíró ellen 2017-ben elkövetett gyilkosság felderítését, valamint még az újságíró halála előtt nem tett meg mindent Galizia védelmében.

Netflix logó

A Netflix saját tartalmakkal erősít

A következő nyolc évben 26,3 milliárd dollárt (8000 milliárd forintot) fordít tartalomfejlesztésre, főként saját tartalom előállítására a streamingszolgáltató egy friss iparági elemzés szerint. A cég eközben a héten megnyitotta negyedik európai irodáját.

adótorony

Magyarországon is téma a 3G mobilhálózatok lekapcsolása

Bár ez nem megy majd egyik napról a másikra, és nem lesz könnyű menet, a mobilszolgáltatók a hírközlési hatósággal is egyeztetnek erről annak érdekében, hogy a régebbi mobilhálózati technológiából felszabaduló frekvenciákat jobban hasznosíthassák.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!