A BEST Magazin idei első címlapjának egy részlete Fodor Zsókával, egy fiktív családon belüli erőszak áldozataként

Új főszerkesztő-helyettes a Best magazinnál

Nem csak a főszerkesztő személye változott januártól a Central Médiacsoport magazinjánál, ahol egyébként épp a családon belüli erőszak ellen kampányolnak ismert médiaszemélyiségek segítségével.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Mint arról a Media1 még novemberben beszámolt, a Central Médiacsoport Sabján Johanna személyében új főszerkesztőt nevezett ki idén januártól a Best magazin élére, hogy az eddigi főszerkesztő, Kolossváry Balázs kizárólag a Story magazin megújítására koncentrálhasson. A Best magazin nemrég megjelent lapszámába belelapozva, az újság impresszumából azonban még egy, eddig nem kommunikált változás is kiderül, mégpedig az, hogy a Central Médiacsoport magazinjának új főszerkesztőjének munkáját új főszerkesztő-helyettes támogatja idén év elejétől Pásztor László újságíró személyében.

Pásztor Lászlótól nem idegen a feladat, hiszen az elmúlt években dolgozott a Best magazint kiadó Central Médiacsoporthoz tartozó Story magazinnál szerkesztőként, valamint még korábban alapító főszerkesztője volt a Storyonline.hu-nak, és a 2000-es évek közepén a Bestnél is volt már szerkesztő. A Central Médiacsoport (illetve jogelődje, a Sanoma) előtt a Ringiernél, illetve a Vico lapjainál is dolgozott.

Kampány a családon belüli erőszak ellen

A Best magazin idei első lapszáma egyébként azért lett ilyen sokkoló, mert a családon belüli erőszak ellen kampányolnak: az RTL Klub Barátok közt című sorozatában Magdi anyusként megismert szereplőt alakító Fodor Zsókát szerepeltetik címoldalon, egy fiktív erőszak áldozataként, persze a színésznő közreműködésével.

A Best magazin több más ismert személyiséggel, Fodor Zsóka mellett Borbély Alexandrával, Kiss Anna Laurával és Rubint Rékával közösen folytat  kampányt a családon belüli erőszak ellen, karöltve az Ökumenikus Segélyszervezettel, melynek a Best magazin idei első lapszámának bevételéből félmillió forintot ajánlott fel a lap.

Fodor Zsóka a Best magazin fotózásán
Fodor Zsóka a Best magazin fotózásán. Fotó: Central Médiacsoport

 

Rubint Réka a Best magazin fotózásán
Rubint Réka a Best magazin fotózásán, a családon belüli erőszak elleni kampány egyik arcaként

A Best arra a riasztó tényre próbálja felhívni a figyelmet a sokkoló borítóval és az egész kampánnyal, hogy Magyarországon minden ötödik nőt rendszeresen bántalmaz a párja, nemcsak lelkileg, de fizikailag is.

További személyi hírek olvashatók a Media1 Karrier rovatában, sajtópiaci hírek a Sajtó rovatban.

Borító: A BEST Magazin idei első címlapjának egy részlete Fodor Zsókával, egy fiktív családon belüli erőszak áldozataként.

 

Szóljon hozzá!

Köves Slomó rabbi

Köves Slomóék is érdeklődtek a Hatoscsatorna megvásárlása iránt, de az eddigi tulajdonos az ATV-vel és több más szereplővel is tárgyalt

Paor Lilla, a Hatoscsatorna tulajdonosa és főszerkesztője a Media1-nek azt mondta, balról, jobbról és középről is vannak érdeklődőik, és ezek száma az elmúlt napokban tovább nőtt. Szavai szerint a leendő tulajdonos kilétéről egy hónapon belül döntenek, de más forrásból úgy hallottuk, hogy a kormánnyal jó kapcsolatokat ápoló Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség rabbijának környezetében úgy gondolják, övék lesz a csatorna.