Sabján Johanna, a Cosmopolitan és a Best magazin főszerkesztője

Új főszerkesztő a Best magazin élén

Az eddigi főszerkesztő, Kolossváry Balázs kizárólag a Story magazin megújítására koncentrál ezután. Ma jelentették be az utódját.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A Central Médiacsoport bejelentette, hogy Kolossváry Balázs átadta a Best magazin főszerkesztői feladatait Sabján Johannának, aki így egyszerre két fontos terméket, a Cosmopolitan mellett a Best magazint is irányítja 2020. január elsejétől.

„2020-ban reflektorfénybe kerülnek a sztármagazinjaink. Piackutatásunk eredményei alapján a Story magazin tartalmában és vizuálisan is megújul, amit jelentős reklámkampány támogat. Kolossváry Balázs kizárólag a Story magazin megújítására fog koncentrálni. Sabján Johanna kinevezésével a Best magazint erősítjük tovább” – mondta Lipták Tímea a Central Médiacsoport magazin divízióigazgatója.

Kolossváry Balázs, a Best eddigi főszerkesztője 2016 májusában vette át a Story magazin főszerkesztését, 2018 januárja óta pedig a Best magazint is vezette.

Kolossváry Balázs, a Story magazin főszerkesztője.
Kolossváry Balázs. Fotó: Centrál Médiacsoport

Sabján Johanna 2008-ban kezdett a cégcsoportnál az Otthon magazin főszerkesztőjeként, ezt követte a Cosmopolitan és a cosmopolitan.hu szerkesztőségének vezetése 2012-től. A médiaszakember 2020-tól párhuzamosan felel majd a Best és Cosmoplitan magazinok nyomtatott és digitális verzióiért.

A 2002 óta megjelenő Best az idei második negyedévben 211 ezer magazin olvasót ért el hetente közel 62 ezer aktívan vásárolt példányszámmal.

A magazin leendő főszerkesztője a kinevezése kapcsán elmondta:

„Januártól nagyon izgalmas lesz a hetilapos lét és az is, hogy egy a Cosmóhoz hasonlóan szintén professzionálisan felépített branddel új szegmensben is bizonyíthatok. Egy olyan, elsősorban nőket megcélzó sztármagazint szeretnék készíteni, ami amellett, hogy izgalmas, minőségi és empatikus is.”

További sajtópiaci hírek találhatók a Media1 sajtó rovatában.

Borító: Sabján Johanna, a Best és a Cosmopolitan főszerkesztője. Fotó: Central Médiacsoport

Szóljon hozzá!