fbpx
Sabján Johanna, a Cosmopolitan és a Best magazin főszerkesztője

Új főszerkesztő a Best magazin élén

Az eddigi főszerkesztő, Kolossváry Balázs kizárólag a Story magazin megújítására koncentrál ezután. Ma jelentették be az utódját.

A Central Médiacsoport bejelentette, hogy Kolossváry Balázs átadta a Best magazin főszerkesztői feladatait Sabján Johannának, aki így egyszerre két fontos terméket, a Cosmopolitan mellett a Best magazint is irányítja 2020. január elsejétől.

„2020-ban reflektorfénybe kerülnek a sztármagazinjaink. Piackutatásunk eredményei alapján a Story magazin tartalmában és vizuálisan is megújul, amit jelentős reklámkampány támogat. Kolossváry Balázs kizárólag a Story magazin megújítására fog koncentrálni. Sabján Johanna kinevezésével a Best magazint erősítjük tovább” – mondta Lipták Tímea a Central Médiacsoport magazin divízióigazgatója.

Kolossváry Balázs, a Best eddigi főszerkesztője 2016 májusában vette át a Story magazin főszerkesztését, 2018 januárja óta pedig a Best magazint is vezette.

Kolossváry Balázs, a Story magazin főszerkesztője.
Kolossváry Balázs. Fotó: Centrál Médiacsoport

Sabján Johanna 2008-ban kezdett a cégcsoportnál az Otthon magazin főszerkesztőjeként, ezt követte a Cosmopolitan és a cosmopolitan.hu szerkesztőségének vezetése 2012-től. A médiaszakember 2020-tól párhuzamosan felel majd a Best és Cosmoplitan magazinok nyomtatott és digitális verzióiért.

A 2002 óta megjelenő Best az idei második negyedévben 211 ezer magazin olvasót ért el hetente közel 62 ezer aktívan vásárolt példányszámmal.

A magazin leendő főszerkesztője a kinevezése kapcsán elmondta:

„Januártól nagyon izgalmas lesz a hetilapos lét és az is, hogy egy a Cosmóhoz hasonlóan szintén professzionálisan felépített branddel új szegmensben is bizonyíthatok. Egy olyan, elsősorban nőket megcélzó sztármagazint szeretnék készíteni, ami amellett, hogy izgalmas, minőségi és empatikus is.”

További sajtópiaci hírek találhatók a Media1 sajtó rovatában.

Borító: Sabján Johanna, a Best és a Cosmopolitan főszerkesztője. Fotó: Central Médiacsoport

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások