A Story magazin logója

Elmarad a Story Gála a Story magazin megújítása miatt

Több mint két évtizedes fennállása egyik legjelentősebb mérföldkövéhez érkezik jövő év elején a legnagyobb példányszámú sztármagazin.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A Central Médiacsoport péntek délutáni, a Media1 számára is eljuttatott sajtóközleménye alapján elmarad az idei Story Gála. A kiadó ezt azzal magyarázza, hogy a Story magazin szerkesztősége „a kreatív energiát a januárra tervezett frissítésre összpontosítja”.

A közleményben a médiavállalat csak „szüneteltetést” emleget, vagyis elképzelhetőnek tűnik, hogy folytatni fogják az elmúlt években rengeteg sztárt felvonultató, nagy médiaérdeklődéssel kísért rendezvényt.

A Story magazin megújítása kapcsán elmondták: a lap januártól külsőleg és belsőleg is felfrissülve, modernebb köntösbe bújva szolgálja ki az olvasói igényeket.

Kolossváry Balázs, a Story főszerkesztője hozzátette: a hatalmas energiákat mozgósító, alapos ráncfelvarrás a piaci és az olvasói igényeket is figyelembe véve már időszerű volt.

„Közös célunk, hogy a Storyt, mind külső megjelenésben, mind a tartalmát tekintve felfrissítsük. Új layout, változatosabb szerkezet, vadonatúj rovatok segítenek majd terveink szerint felkelteni az olvasóink érdeklődését” – mondta a főszerkesztő, aki emellett hangsúlyozta: a lap új köntösében is a hitelesség és a megbízhatóság jegyében enged majd bepillantást a legismertebb sztárok magánéletébe.

Kolossváry Balázs, a Story magazin főszerkesztője.
Kolossváry Balázs, a Story magazin főszerkesztője. Fotó: Centrál Médiacsoport

A megújulást a Geszti Péter nevével fémjelezett GRUND Kommunikációs és Kreatív Ügynökség által megvalósított kampány kíséri majd, amely során a hagyományos kommunikációs eszközök és csatornák mellett modern és innovatív elemeket is bevetnek.

Borító: Facebook

Szóljon hozzá!

gyertya, gyász, halál

Gyászol az RTL Magyarország

Elhunyt Szücs Edit, aki több mint 20 éven át dolgozott az RTL Magyarországnak, és aki azért felelt, hogy rendben legyen az RTL Híradó.

Köves Slomó rabbi

Köves Slomóék is érdeklődtek a Hatoscsatorna megvásárlása iránt, de az eddigi tulajdonos az ATV-vel és több más szereplővel is tárgyalt

Paor Lilla, a Hatoscsatorna tulajdonosa és főszerkesztője a Media1-nek azt mondta, balról, jobbról és középről is vannak érdeklődőik, és ezek száma az elmúlt napokban tovább nőtt. Szavai szerint a leendő tulajdonos kilétéről egy hónapon belül döntenek, de más forrásból úgy hallottuk, hogy a kormánnyal jó kapcsolatokat ápoló Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség rabbijának környezetében úgy gondolják, övék lesz a csatorna.

tévé, távkapcsoló, tv

Soron kívüli vizsgálatot indít a műsorszolgáltatás és a műsorterjesztés piacán a Gazdasági Versenyhivatal

A GVH-hoz beérkezett jelzések szerint a televíziós műsorszolgáltatók a jelentősebb méretű műsorterjesztő vállalkozások számára kedvezőbb díjak mellett nyújtják szolgáltatásaikat, mint a kisebb műsorterjesztőknek. Így a hatóság szerint a kisebb műsorterjesztők hátrányos helyzetbe kerülnek a nagy kábeles és műholdas szolgáltatókhoz képest, vagyis torzulhat a műsorterjesztési piac. Korábban a kis- és közepes hazai hírközlési szolgáltatók Orbán Viktornak is írtak levelet a problémáról.