fbpx
A Story magazin logója

Elmarad a Story Gála a Story magazin megújítása miatt

Több mint két évtizedes fennállása egyik legjelentősebb mérföldkövéhez érkezik jövő év elején a legnagyobb példányszámú sztármagazin.

A Central Médiacsoport péntek délutáni, a Media1 számára is eljuttatott sajtóközleménye alapján elmarad az idei Story Gála. A kiadó ezt azzal magyarázza, hogy a Story magazin szerkesztősége „a kreatív energiát a januárra tervezett frissítésre összpontosítja”.

A közleményben a médiavállalat csak „szüneteltetést” emleget, vagyis elképzelhetőnek tűnik, hogy folytatni fogják az elmúlt években rengeteg sztárt felvonultató, nagy médiaérdeklődéssel kísért rendezvényt.

A Story magazin megújítása kapcsán elmondták: a lap januártól külsőleg és belsőleg is felfrissülve, modernebb köntösbe bújva szolgálja ki az olvasói igényeket.

Kolossváry Balázs, a Story főszerkesztője hozzátette: a hatalmas energiákat mozgósító, alapos ráncfelvarrás a piaci és az olvasói igényeket is figyelembe véve már időszerű volt.

„Közös célunk, hogy a Storyt, mind külső megjelenésben, mind a tartalmát tekintve felfrissítsük. Új layout, változatosabb szerkezet, vadonatúj rovatok segítenek majd terveink szerint felkelteni az olvasóink érdeklődését” – mondta a főszerkesztő, aki emellett hangsúlyozta: a lap új köntösében is a hitelesség és a megbízhatóság jegyében enged majd bepillantást a legismertebb sztárok magánéletébe.

Kolossváry Balázs, a Story magazin főszerkesztője.
Kolossváry Balázs, a Story magazin főszerkesztője. Fotó: Centrál Médiacsoport

A megújulást a Geszti Péter nevével fémjelezett GRUND Kommunikációs és Kreatív Ügynökség által megvalósított kampány kíséri majd, amely során a hagyományos kommunikációs eszközök és csatornák mellett modern és innovatív elemeket is bevetnek.

Borító: Facebook

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások