tévé, távkapcsoló

A TV2 és az HBO is új saját magyar sorozatot tervez

A TV2 esetében heti szériáról lesz szó, és már 2020-ban képernyőre kerülhet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A konkurenciához hasonlóan új saját gyártású heti sorozatokat is tervez 2020-ban a TV2 Csoport – derült ki a Jáksó László vezette Sláger Reggel című rádióműsor első, hétfői, a tévés sorozatok témakörével foglalkozó tematikus adásából. Erről Kirády Attila, a TV2 Csoport kreatív igazgatója beszélt a műsorban meghívott vendégként jelenlévő SorozatWiki-főszerkesztő, Kenderessy Szabolcs kérdésére.

Kirády Attila azt mondta a műsorban, már el is készítették a pilot epizódokat a produkciókhoz, és vizsgálják, melyik lehet a legérdekesebb a TV2 nézői számára.

A TV2 mellett az HBO is új saját gyártású tévés szériákra készül, ez szintén a Sláger Reggelből derült ki, ahol Závorszky Anna, az HBO Magyarország producere azt mondta, nem igaz, hogy leállnának a magyar gyártású saját sorozatok gyártásával, még ha 2019-ben nem is mutattak be új sorozatot.

A producer azt mondta, három magyar sorozatot is fejlesztenek a jelen pillanatban is. Ezek a korábban már képernyőre került produkciókhoz (Terápia, Aranyélet) hasonlóan felismerhetően magyar történetek lesznek, eredeti írókkal. Az HBO-s producer azt mondta a rádióműsorban, hogy a három sorozat közül végül melyik lesz a befutó, tavasszal fogják bejelenteni, de az biztos, hogy tervezzük, hogy visszatérnek a piacra.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában.

Borító: Unsplash

Szóljon hozzá!

Bakos Lívia, a HírTv munkatársa, még az Echo TV weboldalán

A HírTV stábja másodjára is kivonult a 24.hu újságírónőjének magánlakása elé, be is mondták a lakcímét és csengetéssel zavarták meg a kisgyermekes család nyugalmát

Folytatja a Varga Zoltán üzletember tulajdonában lévő 24.hu újságírónőjéről, Kovács Angel Mariannáról szóló, az újságíró lakcímét is közzétevő lejáratósorozatát a fideszes médiaholding. A HírTV (Bakos Lívia közreműködésével) ma délután többfős stábjával hívatlanul újra kivonult a 24.hu újságírójának magánlakása elé, majd ott immáron csengetéssel is megzavarták a 24.hu kisgyermekes újságírónőjének és családjának nyugalmát. Felhívtuk a HírTV munkatársát, mit szólna hozzá, ha őt is a magánlakásán zargatná egy tévéstáb és bemondanák adásban a lakcímét. Egy jogász eközben azt mondja, a műsorban elhangzottak miatt az újságírónak érdemes lenne személyiségi jogi pert indítania, azt is elmondta, miért.

Vaszily Miklós, a TV2 elnöke, az Indamedia társtulajdonosa, a MEME alelnöke, a Pesti TV társtulajdonosa

Vaszily Miklós: Szeptemberben indulhat a Pesti TV

A Media1 érdeklődésére a TV2 elnöke és egyben az induló Pesti TV társtulajdonosa megosztott néhány információt a tervezett tévécsatornával kapcsolatban, például azt, hogy miért a TV2 Róna utcai székházába jegyezték be az új médiavállalatot.