fbpx
tévé, távkapcsoló

A TV2 és az HBO is új saját magyar sorozatot tervez

A TV2 esetében heti szériáról lesz szó, és már 2020-ban képernyőre kerülhet.

A konkurenciához hasonlóan új saját gyártású heti sorozatokat is tervez 2020-ban a TV2 Csoport – derült ki a Jáksó László vezette Sláger Reggel című rádióműsor első, hétfői, a tévés sorozatok témakörével foglalkozó tematikus adásából. Erről Kirády Attila, a TV2 Csoport kreatív igazgatója beszélt a műsorban meghívott vendégként jelenlévő SorozatWiki-főszerkesztő, Kenderessy Szabolcs kérdésére.

Kirády Attila azt mondta a műsorban, már el is készítették a pilot epizódokat a produkciókhoz, és vizsgálják, melyik lehet a legérdekesebb a TV2 nézői számára.

A TV2 mellett az HBO is új saját gyártású tévés szériákra készül, ez szintén a Sláger Reggelből derült ki, ahol Závorszky Anna, az HBO Magyarország producere azt mondta, nem igaz, hogy leállnának a magyar gyártású saját sorozatok gyártásával, még ha 2019-ben nem is mutattak be új sorozatot.

A producer azt mondta, három magyar sorozatot is fejlesztenek a jelen pillanatban is. Ezek a korábban már képernyőre került produkciókhoz (Terápia, Aranyélet) hasonlóan felismerhetően magyar történetek lesznek, eredeti írókkal. Az HBO-s producer azt mondta a rádióműsorban, hogy a három sorozat közül végül melyik lesz a befutó, tavasszal fogják bejelenteni, de az biztos, hogy tervezzük, hogy visszatérnek a piacra.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában.

Borító: Unsplash
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások