fbpx
200 első randi

A 200 első randi új évadával és több más premierrel indítják az őszt a Sony tévécsatornái

Öt tévécsatornájának (Viasat3, VIASAT6, AXN, Sony Max, Sony Movie Channel) őszi műsorait ismertette a Sony.

Az ősz beköszöntével mind az öt Sony-tévécsatorna, a VIASAT3, a VIASAT6, az AXN, a Sony Max, a Sony Movie Channel különböző premierekkel, filmekkel és sorozatokkal újul meg. Folytatódnak a külföldi, de a hazai saját gyártású produkciók is.

Kiderült, mikor kerül képernyőre a 200 első randi második évada

A Media1 nyár elején már beszámolt róla, hogy készül a VIASAT3 saját gyártású, sok humorral és érzelemmel fűszerezett sorozata, a 200 első randi második évada, most pedig az is kiderült, hogy szeptember 30-án 20 órakor tér vissza a nézőkhöz a sorozat.

Az 58 részes záró évad nézői megtudhatják, mi lesz Luca (Gáspár Kata) és édesanyja (Pápai Erika) sorsdöntő fogadásából, mi történt Luca apjával (Szerednyey Béla) és mostohaapjával (Trokán Péter) a motorbalesetben, lesz-e házasság Zita (Kovács Panka) és Erik (Simon Zoltán) eljegyzéséből, de legfőképp: kié lesz végül Luca szíve. Az évad az új randik mellett új szereplőket is tartogat, találkozhatnak a nézők többek között Hegyi Barbarával, Kolovratnik Krisztiánnal, Száraz Dénessel, Gubik Petrával, Csonka Andrással és Dóra Bélával is, aki új karakterként lép majd a színre.

Új évad készült a Lakástalkshowból

Új évaddal érkezik a Lakástalkshow is. Novemberben Lovász László vezetésével újabb ismert hazai hírességek mesélnek magukról és életükről a Sony Max csatornán, ezúttal sem a megszokott rutinválaszokat adva.

Őszi újdonságok az AXN-en és a Viasat6-on

Szeptember 30-án 21 órakor országos premierként érkezik az AXNre „A hősök otthona kampány részeként a Los Angeles legjobbjai, amelyben Gabrielle Union és Jessica Alba állnak össze, hogy együtt csaphassanak le a város legveszélyesebb bűnözőire. Josh Hutcherson szeptember 16-án 23 órakor pa VIASAT6-on debütáló Future Man hőseként utazik az időben, hogy megmentse a Földet a Seth Rogen által jegyzett szériában. Az akciósorozatok rajongóit érdekelheti:  hogy október 2-től új epizódokkal jön a SWAT – Különleges egység 2. évada is az AXN műsorán, Shemar Moore főszereplésével.

Új sorozatként érkezik az AXN-re szeptember 30-án 22 órakor a 19-es körzet tűzoltócsapata, akik akár életüket is feláldoznák a bajba jutott emberekért. A csatornán újra látható lesz a profi túsztárgyaló, Eric Beaumont, aki szeptember 17-én 21 órakor jelentkezik a Váltságdíj 3. évadában. Szeptember 27-én 21 órakor újra látható lesz a törvényszéki patológus, Dr. Daniel Harrow is, hiszen jön a Harrow 2. évada. A négygyermekes anyuka, Candice Renoir október 25-én tér vissza a Sony Max csatornára, az őszi időszak zárásaként pedig december 2-án 23 órakor jön az Amerikai istenek 2. évada a VIASAT6-on.

Szeptember 18-án a VIASAT6-on 23 órakor új kalandokkal jön a Holnap legendái 4. évada, de a csatorna kínálata két új animével is bővül: szeptembertől látható a Tsubasa kapitány, illetve október 9-én 15 órától Hősakadémia, amelynek három évada is adásba kerül majd.

És még sok egyéb blockbuster is érkezik

A filmek szerelmesei ezenkívül olyan közönségsikerekkel is találkozhatnak a Sony csatornáin, mint a Men in Black, a Harry Potter és a Bad Boys-filmek, az Érkezés, a T2 Trainspotting, a Szárnyas fejvadász 2049, a Dumb & Dumber, a Superman visszatér, az Annabelle, de számos további blockbuster is érkezik, például a Toy Story 1-2-3, a Star Wars, a Karib-tenger kalózai, a Vasember filmek, a Thor és a Thor: Sötét világ, az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló, az Amerika Kapitány: Polgárháború, a Bosszúállók, illetve a Zootropolis.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában.

Borító: 200 első randi
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások