200 első randi

A 200 első randi új évadával és több más premierrel indítják az őszt a Sony tévécsatornái

Öt tévécsatornájának (Viasat3, VIASAT6, AXN, Sony Max, Sony Movie Channel) őszi műsorait ismertette a Sony.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Az ősz beköszöntével mind az öt Sony-tévécsatorna, a VIASAT3, a VIASAT6, az AXN, a Sony Max, a Sony Movie Channel különböző premierekkel, filmekkel és sorozatokkal újul meg. Folytatódnak a külföldi, de a hazai saját gyártású produkciók is.

Kiderült, mikor kerül képernyőre a 200 első randi második évada

A Media1 nyár elején már beszámolt róla, hogy készül a VIASAT3 saját gyártású, sok humorral és érzelemmel fűszerezett sorozata, a 200 első randi második évada, most pedig az is kiderült, hogy szeptember 30-án 20 órakor tér vissza a nézőkhöz a sorozat.

Az 58 részes záró évad nézői megtudhatják, mi lesz Luca (Gáspár Kata) és édesanyja (Pápai Erika) sorsdöntő fogadásából, mi történt Luca apjával (Szerednyey Béla) és mostohaapjával (Trokán Péter) a motorbalesetben, lesz-e házasság Zita (Kovács Panka) és Erik (Simon Zoltán) eljegyzéséből, de legfőképp: kié lesz végül Luca szíve. Az évad az új randik mellett új szereplőket is tartogat, találkozhatnak a nézők többek között Hegyi Barbarával, Kolovratnik Krisztiánnal, Száraz Dénessel, Gubik Petrával, Csonka Andrással és Dóra Bélával is, aki új karakterként lép majd a színre.

Új évad készült a Lakástalkshowból

Új évaddal érkezik a Lakástalkshow is. Novemberben Lovász László vezetésével újabb ismert hazai hírességek mesélnek magukról és életükről a Sony Max csatornán, ezúttal sem a megszokott rutinválaszokat adva.

Őszi újdonságok az AXN-en és a Viasat6-on

Szeptember 30-án 21 órakor országos premierként érkezik az AXNre „A hősök otthona kampány részeként a Los Angeles legjobbjai, amelyben Gabrielle Union és Jessica Alba állnak össze, hogy együtt csaphassanak le a város legveszélyesebb bűnözőire. Josh Hutcherson szeptember 16-án 23 órakor pa VIASAT6-on debütáló Future Man hőseként utazik az időben, hogy megmentse a Földet a Seth Rogen által jegyzett szériában. Az akciósorozatok rajongóit érdekelheti:  hogy október 2-től új epizódokkal jön a SWAT – Különleges egység 2. évada is az AXN műsorán, Shemar Moore főszereplésével.

Új sorozatként érkezik az AXN-re szeptember 30-án 22 órakor a 19-es körzet tűzoltócsapata, akik akár életüket is feláldoznák a bajba jutott emberekért. A csatornán újra látható lesz a profi túsztárgyaló, Eric Beaumont, aki szeptember 17-én 21 órakor jelentkezik a Váltságdíj 3. évadában. Szeptember 27-én 21 órakor újra látható lesz a törvényszéki patológus, Dr. Daniel Harrow is, hiszen jön a Harrow 2. évada. A négygyermekes anyuka, Candice Renoir október 25-én tér vissza a Sony Max csatornára, az őszi időszak zárásaként pedig december 2-án 23 órakor jön az Amerikai istenek 2. évada a VIASAT6-on.

Szeptember 18-án a VIASAT6-on 23 órakor új kalandokkal jön a Holnap legendái 4. évada, de a csatorna kínálata két új animével is bővül: szeptembertől látható a Tsubasa kapitány, illetve október 9-én 15 órától Hősakadémia, amelynek három évada is adásba kerül majd.

És még sok egyéb blockbuster is érkezik

A filmek szerelmesei ezenkívül olyan közönségsikerekkel is találkozhatnak a Sony csatornáin, mint a Men in Black, a Harry Potter és a Bad Boys-filmek, az Érkezés, a T2 Trainspotting, a Szárnyas fejvadász 2049, a Dumb & Dumber, a Superman visszatér, az Annabelle, de számos további blockbuster is érkezik, például a Toy Story 1-2-3, a Star Wars, a Karib-tenger kalózai, a Vasember filmek, a Thor és a Thor: Sötét világ, az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló, az Amerika Kapitány: Polgárháború, a Bosszúállók, illetve a Zootropolis.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában.

Borító: 200 első randi

NKM Energia, vállalkozása energiája

Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM Energia Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely éves szinten mintegy 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére. Ezzel a Társaság a teljes hazai energiafelhasználás 45%-át is meghaladó mértékben látja el partnereit mind az üzleti ügyfelek, mind a lakosság körében, Magyarország teljes területén. (x)

Tovább a részletekért »

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Drága örökösök 2. évad

Az RTL Klub új nagyszabású napi sorozatot indít: az utolsó évadához érő Drága örökösök önállósodó showrunnerének saját gyártócége készíti

Miután a Drága örökösök utolsó évadának forgatásaival végeznek várhatóan a nyáron, Hámori Barbara, a népszerű RTL-es tévészéria, a Drága örökösök showrunnere az eddigi gyártócég helyett saját műsorgyártócégénél folytatja, és egy új, szintén az RTL Magyarország megrendelésére készülő, nagyszabású napi sorozatot gyárt majd, melynek előkészületei már zajlanak is.

hvg360

Fontos mérföldkőhöz ért a hvg360

Alig több mint 8 hónap telt el a fizetős tartalomszolgáltatás startja óta, máris másfélszer annyi előfizetőjük lett, mint amennyit legoptimistább esetben gondoltak egy évvel az indulás utánra.