Jáksó László, a sláger Reggel műsorvezetője

Jáksó László: Nagyon más lesz a Sláger Reggel

Megerősítette a Sláger FM a rádió új műsorszerkezetével kapcsolatos információnkat, és azt is, hogy Jáksó László lesz a Sláger Reggel műsorvezetője. Jáksó László azt mondta, egy kötöttségektől mentes, a megszokottól teljesen eltérő műsorral készül.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Mint arról korábban a Media1 már beszámolt, teljesen átalakul a 95.8 Sláger FM január 6-tól, azaz jövő hétfőtől. Ennek egyik látványos eleme lesz a Sláger Reggel című, hétköznaponként reggel 6-tól 10-ig jelentkező reggeli műsor megújítása, melyet Jáksó László vezet majd az eddigi stáb helyett, de az egész rádió műsorszerkezetében is változások várhatók. Beszámoltunk arról is, hogy Abaházi Csaba és Pordán Petra is a Sláger FM-nél marad: ők más időpontban lesznek hallhatók, mint eddig.

A Sláger FM illetékesei érdeklődésünket követően ma, pénteken megerősítették a megjelenteket. A Sláger FM jelezte: 2020-ban január 6-tól a „hazai rádiózás emblematikus alakja, Jáksó László ébreszti majd a hallgatókat, aki nagyon örül az új feladatnak.

Idézik Jáksó Lászlót is:

„Azt nem mondanám, hogy izgulok. Inkább örülök. Vezettem én már mindent, mindenféle időben és helyzetben, még reggeli műsort is, ha nem is mostanában. A legizgalmasabb most az, hogy úgy tudok januárban elindulni, ahogyan csak nagyon kevesen – megkötés, bármiféle korlátozás nélkül. Azt csinálok, amit akarok. Aki csak kicsit is ismer, az tudja, hogy ez mit jelent. Mindenkinél vannak határok. Nálam nem sok” – mondta a műsorvezető, aki egy igazán jó hangulatú, kötöttségektől mentes, laza műsorral készül“

Jáksó László hozzátette:

„Január 6-tól nagyon, nagyon más lesz a Sláger Reggel. Más lesz, mint ami eddig volt, és más lesz, mint amiről azt szokták hinni, hogy valamiféle kötelező formátum a reggeli rádiózásban”.

Ürge Dezső, a Sláger FM vezérigazgatója szerint a Sláger Reggel Jáksó László műsorvezetése által új lendületet kap.

„Az évtizedet megújult műsorstruktúrával kezdi a Sláger FM, amit száz százalékban hallgatói igények, visszajelzések alapján állítottunk össze. Jáksó László töretlen népszerűsége és a sokszínű, változatos, friss zenei kínálat a garancia arra, hogy a Sláger FM reggeli műsora közönségkedvenc legyen. Abaházi Csaba »haza érkezik« a délutáni sávba, rengeteg hasznos információval és még több klassz zenével szórakoztat mindenkit. Pordán Petra pedig hétvégente élő műsorral várja a Sláger hallgatókat. Így áll össze a 95.8 Sláger FM 2020-as kezdőcsapata, hogy az új évben a jelenleg heti több, mint 700 ezer hallgató mellett az új hallgatók kedvence is legyen“ – mondta a vezérigazgató.

A Sláger Reggel megújítását ezzel a kreatívval hirdetik majd
A Sláger Reggel megújítását ezzel a kreatívval hirdetik majd

További rádiós hírek, cikkek olvashatók a Media1 rádió rovatában.

Borító: Jáksó László, a Sláger Reggel műsorvezetője. Fotó: Sláger FM

Szóljon hozzá!