Zimány Linda, a Fem3 café műsorvezetője

Zimány Linda a Fem3 Caféhoz igazolt

Kadlecsek Krisztián oldalán tér vissza a képernyőre műsorvezetőként.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Ezentúl a TV2 Csoporthoz tartozó Fem3 Café műsorvezetőjeként újra látható Zimány Linda.

Zimány Linda azt nyilatkozta, régi szerelme a műsorvezetés, amivel akár hosszútávon is tervezne.

„Nagyon fontos és megtisztelő számomra ez a lehetőség, mivel a műsorvezetés mindig is közel állt a szívemhez. Talán már sokan nem emlékeznek rá, de anno három évig vezettem élő műsort, így bízom benne, hogy ez előnyömre válik majd. Imádtam, és nagy vágyam volt, hogy visszakerüljek a képernyőre, így nagyon boldog voltam, amikor felkértek rá” – mondta Zimány Linda.

„Már a próbaadásokon is meglepődtem, hogy az egykori tapasztalataimat milyen jól tudtam kamatoztatni, hiszen az élő műsor nem egy könnyű műfaj, sokrétű koncentrációt igényel” – tette hozzá a jogász végzettségű modell-műsorvezető.

„Szeptember végén egy szakvizsga időszakom veszi kezdetét, így emellett most abszolút belefér a tévézés is. Nem titkolt vágyam, hogy akár kinevelődjek komolyabb műsorokra is, és a jövőben a jogi karrieremmel párhuzamosan műsorvezetéssel is foglalkozzak” – tette hozzá a Fem3 Café új műsorvezetője.

Borító: Zimány Linda, a Fem3 café műsorvezetője. Fotó: Vojcehovszkij Richárd / TV2 Média Csoport sajtószoba

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

ITBN 2019

Jön az ITBN, álhírekkel és médiás workshoppal

Az idén már 15. alkalommal megrendezendő Informatikai Biztonság Napján a budapesti Groupama Arénában több ezer érdeklődő gyűlik össze, hogy a kiberbiztonság aktuális kérdéseiről szerezzen információkat. Lesz médiás workshop is.

Steiner Kristóf, a Kristóf’s Kitchen in The Studios leendő műsorvezetője és Nimród Dagan

Steiner Kristóf YouTube-on indít műsort

Tizenegy év után vegán gasztroformátummal tér vissza műsorvezetőként Steiner Kristóf, a címe: Kristóf’s Kitchen in The Studios. A műsort azzal a céggel közösen készíti, amelyik az RTL Klub kutyás műsorát is gyártja.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!