Zimány Linda, a Fem3 café műsorvezetője

Zimány Linda a Fem3 Caféhoz igazolt

Kadlecsek Krisztián oldalán tér vissza a képernyőre műsorvezetőként.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Ezentúl a TV2 Csoporthoz tartozó Fem3 Café műsorvezetőjeként újra látható Zimány Linda.

Zimány Linda azt nyilatkozta, régi szerelme a műsorvezetés, amivel akár hosszútávon is tervezne.

„Nagyon fontos és megtisztelő számomra ez a lehetőség, mivel a műsorvezetés mindig is közel állt a szívemhez. Talán már sokan nem emlékeznek rá, de anno három évig vezettem élő műsort, így bízom benne, hogy ez előnyömre válik majd. Imádtam, és nagy vágyam volt, hogy visszakerüljek a képernyőre, így nagyon boldog voltam, amikor felkértek rá” – mondta Zimány Linda.

„Már a próbaadásokon is meglepődtem, hogy az egykori tapasztalataimat milyen jól tudtam kamatoztatni, hiszen az élő műsor nem egy könnyű műfaj, sokrétű koncentrációt igényel” – tette hozzá a jogász végzettségű modell-műsorvezető.

„Szeptember végén egy szakvizsga időszakom veszi kezdetét, így emellett most abszolút belefér a tévézés is. Nem titkolt vágyam, hogy akár kinevelődjek komolyabb műsorokra is, és a jövőben a jogi karrieremmel párhuzamosan műsorvezetéssel is foglalkozzak” – tette hozzá a Fem3 Café új műsorvezetője.

Borító: Zimány Linda, a Fem3 café műsorvezetője. Fotó: Vojcehovszkij Richárd / TV2 Média Csoport sajtószoba

NKM Energia, vállalkozása energiája

Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM Energia Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely éves szinten mintegy 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére. Ezzel a Társaság a teljes hazai energiafelhasználás 45%-át is meghaladó mértékben látja el partnereit mind az üzleti ügyfelek, mind a lakosság körében, Magyarország teljes területén. (x)

Tovább a részletekért »

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti