fbpx
Hatoslottó-sorsolás

Elköltözik a Hatoslottó az RTL Klubról

8 év után jelentős változásokról döntött a Szerencsejáték Zrt. a lottósorsolások kapcsán.

Az MTVA és a Szerencsejáték Zrt. közös, az MTI OTS-hez eljuttatott közleménye szerint 2020. január 4-étől megújuló látványvilággal és tartalommal lesznek láthatók az állami lottóvállalat sorsolási műsorai a Duna Televízió képernyőjén.

Az összes szerencsejáték-sorsolás az állami tévécsatornára kerül

Az adások megújulása mellett további változás, hogy a jövő évben a Hatoslottó sorsolása is átkerül a közmédia csatornájára.

Így az Ötöslottó, a Luxor, a Joker, a Kenó és a Skandináv lottó mellett immár a második legismertebb magyar játék sorsolása is a Duna Televízióban lesz figyelemmel kísérhető, vagyis a nemzeti lottótársaság összes sorsolási műsora egy csatornán válik elérhetővé.

Látványosabb lesz a sorsolás, nagyobb hangsúly a közönség szórakoztatásán

A Szerencsejáték Zrt. 8 év után döntött úgy, hogy a „legújabb játékos- és nézői igényeknek megfelelően” átalakítja műsorait, így 2020 első hétvégéjétől nemcsak a SzerencseSzombat lottóshow, hanem a Kenó, a Skandy  lottó és a Hatoslottó adásai is megújulnak. A változás részeként a látványvilág mellett az adások teljes modernizációjára is sor kerül.

„A nemzeti lottótársaság célja, hogy a jelenlegi nézőknek nyújtott színvonalasabb műsor mellett a fiatalabb, 18-39 éves célcsoportot is hatékonyabban elérje”

– áll a közleményben.

A legnagyobb változás, az Ötöslottó élő sorsolási műsorát, a SzerencseSzombatot érinti, ugyanis a technikai megújítás mellett a főcímek, a zenei betétek, a díszletek és az adás szerkezete is alapvető változáson esik át, amelynek köszönhetően az ígéret szerint egy modern, zenés, szórakoztató sorsolási showműsorral találkozhatnak a nézők az év minden szombatján. Nagyobb hangsúly lesz a nyerőszámok látványosabb sorsolásán és a közönség szórakoztatásán is, mivel hétről hétre a hazai könnyűzenei élet legismertebb előadói láthatók majd a televíziók képernyőjén.

Emellett a show új elemeként a Luxor játék sorsolása alatt ismert magyar sztárvendégekkel beszélgetnek majd a műsor házigazdái.

A sorsolás időpontja változatlan marad

A Hatoslottó sorsolása a Duna Tv-n is az eddig megszokott időpontban, azaz vasárnap 16 órai kezdettel lesz látható.

„Lottósorsolási és számhúzó műsoraink fontos szerepet töltenek be a játékosainknak nyújtott játékélményben, ezért elérkezett az idő, hogy ezen a területen is egy magasabb szintre lépjünk. A nézettség megtartása, sőt növelése mellett a célunk az volt, hogy modern, a mai igényeknek megfelelő szórakoztató műsorokat kínáljunk nézőinknek, amelyek minőségi kikapcsolódást nyújtanak az érdeklődőknek. Az adások új felépítése egyúttal megteremti a lehetőséget arra is, hogy a nemzeti lottótársaság jószolgálati, kulturális és sporttámogatói tevékenységét is megmutassuk”

– mondta Czepek Gábor, a Szerencsejáték Zrt. vezérigazgatója.

„Örömünkre szolgál, hogy a nemzeti lottótársaság sorsolási műsorai továbbra is a nemzeti főadón, a Duna Televízió képernyőjén láthatóak majd.  A megújulás közös munka eredménye, a két vállalat kreatív szakemberei legjobb tudásuk alapján fejlesztették ki az új képernyős tartalmakat. Hisszük, hogy ezekkel a műsorokkal még színvonalasabb produkciókat tudunk bemutatni a nézők számára”

– nyilatkozta Papp Dániel, az MTVA vezérigazgatója.

Az elmúlt években a Szerencsejáték Zrt. műsorai hetente átlagosan több százezer nézőt ültetettek a képernyők elé, írták az állami tévétársaság és a nemzeti lottóvállalat közleményében.

További tévés hírek olvashatók a Media1 folyamatosan frissülő tévé rovatában.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások