fbpx
Bali Mónika, a Manna FM távozó programigazgatója

Távozott a Manna FM volt programigazgatója

A Media1 felhívta Bali Mónikát, hogy a távozás okairól érdeklődjön.

A Media1 információi szerint nemrégiben távozott Bali Mónika, az idén februárban elindult Manna FM volt programigazgatója, akinek helyét az a Hamvas Viktor vette át a pozitivitásra épülő rádiónál, aki korábban részt vett a rádió zenei arculatának kialakításában.

A Media1 szerdán utolérte Bali Mónikát, aki megerősítette a távozás tényét. A Manna FM volt programigazgatója távozása okaként részben fáradtságot említett: Bali Mónika azt mondta, hogy a hét minden napján, folyamatosan napi 14 órákat dolgozott, ebből fakadóan pedig kimerültség kerülgette.

A távozó programigazgató hozzátette: már a kinevezésekor jelezte a rádió menedzsmentjének, hogy nemzetközi projektekkel is foglalkozni szeretne. A rádiós szakember elmondása szerint ezek a projektek mostanra kezdenek beérni, egyre több ilyen feladattal találják meg, így pedig már nem tudta volna összeegyeztetni ezeket az amúgy is egész embert igénylő rádiós tevékenységével. Bali Mónika azt is mondta, úgy érzi, a programigazgatói poszt kifejezetten férfiaknak való, pláne egy ilyen kis rádiónál, ahol a programigazgatóra nagyon sok feladat hárul, így az embert próbáló munka. Bali Mónika a feladatait már az ősszel elkezdte átadni Hamvas Viktornak, de Bali Mónika egy ideig tanácsadóként még segítette a rádió működését, mostanra ért véget teljesen az együttműködés.

Bali Mónika új munkáiról azt mondta, azok nem a médiaszektorhoz köthetők, tehát most elhagyja az iparágat.

A Bali Mónikát váltó Hamvas Viktor korábban olyan rádióknál dolgozott mint a Rádió Bridge, a Juventus Rádió, a Sztár FM, a Danubius Rádió és a Class FM.

Hamvas Viktor, a Manna FM új programigazgatója
Hamvas Viktor, a Manna FM új programigazgatója. Fotó: LinkedIn

Bali Mónika a Manna FM előtt olyan rádióknál dolgozott mint a Klubrádió és az egykoron a Manna FM 98,6 MHz-es frekvenciáján sugárzó Radiocafe, de dolgozott a Reménység Fesztivál Alapítvány kommunikációs igazgatójaként, a Komlósi Oktatási Stúdió oktatási igazgatójaként és a Milton Friedman Egyetemen is. Bali Mónika látta el ezenkívül a Pince Művek pr&marketing feladatait, valamint a Médiaház esemény menedzseri és a Frontvonal Alapítvány – John Maxwell vezetőképző és üzleti konferencia média kapcsolati igazgatói feladatait. Szerkesztőként dolgozott a Magyar Televízióban és a Budapest Rádióban is. Diplomáját diplomácia szakon a Milton Friedman Egyetemen szerezte, a diplomácia szakon szerzett diplomáját fogja most hasznosítani.

A távozó volt programigazgatóval a kinevezésekor interjúzott is a Media1, a beszélgetés, melyben szóba került a Manna FM rádió a Felházhoz fűződő feltételezett viszonya is, ide kattintva érhető el.

További rádiós hírek találhatók a Media1 rádió rovatában.

Borító: Bali Mónika

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások