X-Faktor nagyválogató második nap 2019. június 15-én

Rövidebb lesz az X-Faktor

Most szombaton jóval rövidebb lesz az RTL Klub tehetségkutatója, mint a múlt héten. Eközben úgy tűnik, összejött egymással két mentor.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Az X-Faktor múlt szombati, több éves nézettségi rekordokat is megdöntő élő showjában több mint egy tucat produkciót láthattak az RTL Klub nézői, amelyhez 4 órás műsoridőre volt szükség. A múlt héten azonban egyszerre négy versenyző is kiesett.

A SorozatWiki szerint vélhetően ez lehet az oka, hogy ezúttal jóval rövidebb lesz a holnapi, szombati adás. Az RTL Klub honlapja szerint a november 23-i, szombati show este 8-kor kezdődik majd, és 23:15-ig tart majd.

Az X-Faktor háza táján más érdekes fejlemények is vannak. Csütörtökön ugyanis Puskás Peti, a műsor egyik mentora olyan szelfit tett ki a közösségi oldalára, amelyet az idén újonnan a mentorok közé csatlakozó, Radics Gigi helyére került Dallos Bogival együtt készítettek egymáshoz bújva. A képekkel több bulvárlap is igazolva látja a korábban már terjedő információkat, hogy a két zenész egymásba szeretett, és mostanra egy párt alkot. Az RTL Klub Fókuszában is szó esett erről: az hangzott el, hogy Puskás Peti és Dallos Bogi között már hónapok óta tart a románc.

Puskás Peti és Dallos Bogi
Puskás Peti és Dallos Bogi. Fotó: Instagram

Verebély Marcell, az X-Faktor kreatív producere a napokban a Media1-nek nyilatkozott arról, hogy szerinte mi az oka annak, hogy a tehetségkutató idén a korábbi éveknél jóval nagyobb nézettséggel fut. Közben már zajlik a toborzás a 2020-as X-Faktorra.

Borító: X-Faktor nagyválogató második nap 2019. június 15-én Fotó: RTL Klub Sajtószoba

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Pesti Hírlap 0. szám

Szerdán megjelenik a Pesti Hírlap

A Media1 információi szerint Budapest hétfőn mégis megadta a rikkancsos terjesztéshez szükséges engedélyt Kerényiéknek, igaz, egyelőre csak egyszeri engedélyről van szó.

Jonny Round, The Sound Agency ügyvezető előad a Brandfestival konferencián Budapesten

Így segíthet vagy árthat a hang egy márkának

Jonny Round, a The Sound Agency igazgatója is előadást tartott a nemrégiben Budapesten megrendezett Brandfestival konferencián. A Sound Businessről, vagyis arról beszélt, hogyan segítheti az értékesítést, illetve a márkázást a hangok megfelelő használata, illetve hogyan üthet vissza, ha valaki nem körültekintő.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!