X-Faktor nagyválogató második nap 2019. június 15-én

Rövidebb lesz az X-Faktor

Most szombaton jóval rövidebb lesz az RTL Klub tehetségkutatója, mint a múlt héten. Eközben úgy tűnik, összejött egymással két mentor.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Az X-Faktor múlt szombati, több éves nézettségi rekordokat is megdöntő élő showjában több mint egy tucat produkciót láthattak az RTL Klub nézői, amelyhez 4 órás műsoridőre volt szükség. A múlt héten azonban egyszerre négy versenyző is kiesett.

A SorozatWiki szerint vélhetően ez lehet az oka, hogy ezúttal jóval rövidebb lesz a holnapi, szombati adás. Az RTL Klub honlapja szerint a november 23-i, szombati show este 8-kor kezdődik majd, és 23:15-ig tart majd.

Az X-Faktor háza táján más érdekes fejlemények is vannak. Csütörtökön ugyanis Puskás Peti, a műsor egyik mentora olyan szelfit tett ki a közösségi oldalára, amelyet az idén újonnan a mentorok közé csatlakozó, Radics Gigi helyére került Dallos Bogival együtt készítettek egymáshoz bújva. A képekkel több bulvárlap is igazolva látja a korábban már terjedő információkat, hogy a két zenész egymásba szeretett, és mostanra egy párt alkot. Az RTL Klub Fókuszában is szó esett erről: az hangzott el, hogy Puskás Peti és Dallos Bogi között már hónapok óta tart a románc.

Puskás Peti és Dallos Bogi
Puskás Peti és Dallos Bogi. Fotó: Instagram

Verebély Marcell, az X-Faktor kreatív producere a napokban a Media1-nek nyilatkozott arról, hogy szerinte mi az oka annak, hogy a tehetségkutató idén a korábbi éveknél jóval nagyobb nézettséggel fut. Közben már zajlik a toborzás a 2020-as X-Faktorra.

Borító: X-Faktor nagyválogató második nap 2019. június 15-én Fotó: RTL Klub Sajtószoba

Szóljon hozzá!

Meghamisított Orbán-interjú 2016 decemberében

Az 1950-es éveket idézi F. Gábor szerint, ahogyan elítélték az Orbán-interjú állítólagos megváltoztatásáért

Folytatódik F. Gábor újságíró évek óta tartó kálváriája a 2016 decemberében jelentős változtatásokkal megjelent, megbütykölt Orbán-interjú ügyében. Noha korábban az újságíró számos, az ennek elkövetésével őt vádoló ügyészség állításának hitelességét megkérdőjelező ellentmondásra világított rá, ma a bíróság még súlyosbította is a végig az ártatlanságát hangoztató, az elkövetés tényét megkérdőjelező médiamunkás büntetését, amit a miniszterelnöki interjú állítólagos megváltoztatásáért kapott. F. Gábor a Media1-nek elmondta, mit gondol erről az egész ügyről, és azt jelezte: a Kúriához fordul az 1950-es éveket idéző eljárás miatt.