Dallos Bogi az X-Faktor 2019 mentorház új tagja. Fotó: Media1

X-Faktor: Ő lett Radics Gigi utódja a mentorházban

Szőke és magas - harangozta be Herman Péter (Pierre) az új mentortagot, aki egyébként a közmédia tehetségkutatójából már ismerős lehet sokak számára. Verebély Marcell kreatív producer azt is elmondta, hogy markáns újításra is készülnek az X-Faktor idei showjában.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Dallos Bogi váltja a távozó Radics Gigit az idei X-Faktor mentorházában, jelentette be Herman Péter (Pierre), az RTL Magyarország a drámai és szórakoztató műsorokért felelős  igazgatója budapesti sajtóeseményen.

Az RTL Klub tehetségkutatójában, az X-Faktorban az egyetlen női mentor Dallos Bogin kívül a három megszokott férfi mentor lesz ott: Gáspár Laci, ByeAlex, Puskás Peti.

Az X-Faktor 2019 műsorvezetője az előző évadához hasonlóan Kiss Ramóna lesz.

 

Dallos Bogi (Dallos-Nyers Boglárka) énekes, de a Fonogram-díjas művésznő az M2 Petőfi TV, illetve A Dal 2019 műsorvezetőjeként is ismertséget szerzett.

„Gáspár Laci azt mondta, én vagyok a női ByeAlex, remélem bebizonyíthatom, hogy nem így lesz”

– mondta Dallos Bogi az RTL stúdiójában.

Radics Gigi korábbi nyilatkozata alapján azért döntött az X-Faktor mentorházából történő távozás mellett, mert az elmúlt időszakban a mentorkodás sok idejét elvette, így pedig a saját pályáját háttérbe kellett szorítania.

Lesz valamilyen újítás az X-Faktorban

Verebély Marcell, a tehetségkutató kreatív producere a bejelentésen arról is beszélt, hogy valamilyen markáns újításra is készülnek az idei showban. Erről részleteket azonban egyelőre nem mondott.

A Media1 kérdésére mindössze annyit volt hajlandó elárulni, hogy nem annyira technikai, hanem valamilyen tartalmi újításról lenne szó. Erről azonban csak később tudnak felvilágosítást adni.

Különböző tartalmi és technikai újításokra egyébként már korábban is sor került. Ilyen esetekben a változtatásokat a licenc jogtulajdonosával is egyeztetni kell – említette a kreatív producer, hozzátéve, hogy volt már olyan újítás, amit Magyarországon vezettek be először, de később külföldön is meghonosítottak.

Borítókép: Dallos Bogi. Fotó: Media1
Szóljon hozzá!