Ferencváros Facebook oldala

Vége a ferencvárosi cenzúrának a Facebookon

Az eddig Bácskai János vezette önkormányzat embereket és hozzászólásokat tiltott az önkormányzat Facebook-oldalán, de ennek most vége.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Budapest 9. kerületének lakosai az idei önkormányzati választásokon új polgármesternek, Baranyi Krisztinának szavaztak bizalmat. Az előző polgármester, a fideszes Bácskai János kilenc évig vezethette a kerületet.

Ferencváros jelenlegi vezetése a kerület hivatalos Facebook-oldalán arról posztolt,

hogy eddig az önkormányzat szigorúan cenzúrázta a hozászolásokat és több embert ki is tiltott az oldalról.

A kommentelők nem használhattak olyan szavakat mint például maffia, MSZP, lakásmutyi, lopás, csaló, tolvaj, mutyi, botrány. Akik mégis megpróbálták, a hozzászólásuk nem került ki.  Az oldal mostani kezelői feloldották a személyi kitiltásokat és törölték azokat a korlátozásokat, amelyek a hozzászólásokra vonatkoztak a káromkodásszűrőt kivéve.

Ferencváros vezetése most azt is megígérte, hogy a letiltott felhasználók újra hozzászólhatnak majd, ez alól csak a trollok képeznek kivételt.

A frissen megválasztott polgármester, Baranyi Krisztina nem először ad hírt arról, hogy a kerület előző vezetése több, az igazgatása alá tartozó médiaplatformot cenzúrázott. Ez azután derült ki, hogy Baranyit próbálták cenzúrával megvádolni.

Borító: Facebook

Szóljon hozzá!

Az Index és az Indamedia irodájának helyet adó Budasquare irodaház homlokzata

Bodolai László szerint Erdélyi Superman Zsolt magánakciója volt a videó, amivel leváltatná az Index főszerkesztőjét a NER-közeli Indamediának tanácsot adó egykori SZDSZ-es kampányguru

Erdélyi Superman Zsolt nyilvános videója szerint Dull Szabolcs helyett olyan főszerkesztőre lenne szükség az Index élén, aki „nem sz*rja össze magát egy kakukkos órától, és egy külsős tanácsadótól”. Bírálja az Indexet azért is, amiért hozzájárulást kér olvasóitól az Index a működésére. A Media1 felhívta Dull Szabolcsot, valamint Bodolai Lászlót, az Index.hu Zrt. elnökét, mit szólnak a legújabb fejleményekhez.