Ferencváros Facebook oldala

Vége a ferencvárosi cenzúrának a Facebookon

Az eddig Bácskai János vezette önkormányzat embereket és hozzászólásokat tiltott az önkormányzat Facebook-oldalán, de ennek most vége.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Budapest 9. kerületének lakosai az idei önkormányzati választásokon új polgármesternek, Baranyi Krisztinának szavaztak bizalmat. Az előző polgármester, a fideszes Bácskai János kilenc évig vezethette a kerületet.

Ferencváros jelenlegi vezetése a kerület hivatalos Facebook-oldalán arról posztolt,

hogy eddig az önkormányzat szigorúan cenzúrázta a hozászolásokat és több embert ki is tiltott az oldalról.

A kommentelők nem használhattak olyan szavakat mint például maffia, MSZP, lakásmutyi, lopás, csaló, tolvaj, mutyi, botrány. Akik mégis megpróbálták, a hozzászólásuk nem került ki.  Az oldal mostani kezelői feloldották a személyi kitiltásokat és törölték azokat a korlátozásokat, amelyek a hozzászólásokra vonatkoztak a káromkodásszűrőt kivéve.

Ferencváros vezetése most azt is megígérte, hogy a letiltott felhasználók újra hozzászólhatnak majd, ez alól csak a trollok képeznek kivételt.

A frissen megválasztott polgármester, Baranyi Krisztina nem először ad hírt arról, hogy a kerület előző vezetése több, az igazgatása alá tartozó médiaplatformot cenzúrázott. Ez azután derült ki, hogy Baranyit próbálták cenzúrával megvádolni.

Borító: Facebook

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Klubrádió

Ismét a Médiatanács kezében a Klubrádió sorsa

Kérelmet adott be pár hete az éppen ma a 18. születésnapját ünneplő, pár éve a Médiatanács által majdnem teljesen elnémított rádió a 2021 elején lejáró médiaszolgáltatási jogosultságának meghosszabbítása ügyében a grémiumhoz. Stock Richárd vezérigazgatót erről kérdezte a Media1.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!