RTL Klub, Barátok közt

Korábbra kerül a Barátok közt, véget ér a Drága örökösök 2. évada

A Barátok közt késő esti adásának nézőit érinti a változás, de a várthoz képest végül csak a jövő hét után kerül vissza korábbra. Eközben kiderült az is, mikor ér véget a Drága örökösök második évada.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Az elmúlt napokban az ősz óta megszokott műsorrendhez képest fél órával későbbre, 22:55-re került az RTL Klub Barátok közt című sorozatának esti kezdési időpontja a szeptemberben eredetileg bevezetett 22:25-ös kezdési időpont helyett. Az RTL Klub a változások életbe lépésekor a múlt héten azt közölte, hogy ez a 43. és a mostani, a 44. héten, azaz a múlt és a mostani héten lesz így, csakhogy az időközben közzétett friss digitális műsorújság szerint még a 45. héten, azaz a jövő héten is 22:55-kor startol majd a BK. Bár a későbbi kezdésnek sok Barátok közt rajongó ugyan nem örül, de jó hír lehet számukra, hogy az imént letöltöttük a ma közzétett 46. heti műsorrendet, és ez alapján most már tényleg visszakerül a sorozat előbbre. Azaz:

November 11-én, majd az ezt követő időszakban a 17:10-es délutáni időpont mellett 22:30-kor tűzik majd képernyőre a BK-t.

Aznap, november 11-én indul egyébként az új török sorozat, Az én kis családom 16 órától, méghozzá épp a Barátok közt napon belüli első friss, délutáni epizódja előtt. Szintén aznapi újdonság, hogy ekkor érkezik az RTL Klubra a Konyhafőnök VIP 4. évadának premier része, ami 20:05-től lesz képernyőn.

Eddig ebben az időpontban a Drága örökösök volt látható.

Búcsúzik a Drága örökösök egy időre

A SorozatWiki ennek kapcsán megkérdezte az RTL-től, hogy ez most azt jelenti-e, hogy véget is ér a sorozat aktuális évada. Erre igenlő választ kaptak, illetve megtudakolták, hogy a Drága örökösök második évadának utolsó része november 8-án, jövő héten pénteken lesz látható.

Vagyis az RTL saját gyártású, „Ökörapátiban” játszódó fikciós sorozatának második évada némileg kevesebb epizódból áll majd, mint amennyiből az első évad.

A Drága örökösök rajongói számára ez ugyan nyilván rossz hír, hiszen előbb kell majd mellőzniük a szériát, de mint arról a Media1 még szeptemberben Kolosi Péter vezérigazgató-helyettes, a Kreatív szaklap konferenciáján elhangzott előadása alapján elsők között beszámoltunk, lesz 3. évada is a Drága örökösöknek. Igaz, várhatóan csak valamikor jövőre, 2020-ban kerül képernyőre.

Drága örökösök - Az egylet
Drága örökösök – Az egylet

A Drága örökösök egyébként rendkívül nagy nézettséggel futott, rendre a hét legnézettebb műsorai között végeztek a napi adások.

Borító: Jelenet a Barátok közt c. sorozatból. Fotó: RTL-sajtószoba

Szóljon hozzá!

Hajdú Péter, a Media Vivantis Zrt. vezérigazgatója

Hajdú Péter az elsőrendű vádlott egy adócsalási ügyben a Magyar Hang szerint

A Frizbi Entertainment Kft. volt tulajdonosát, a Mészáros Lőrinc feleségéhez tartozó Life TV és Ozone TV vezérigazgatóját a Magyar Hang értesülése szerint adócsalással vádolja az ügyészség egy korábbi ügy kapcsán. A Media1 telefonon utolérte a tévést, akitől azt is megkérdeztük, igaz-e, hogy Összezárva Hajdú Péterrel címmel tervez műsort a LifeTv-nél.

Varga Zoltán, a Central Médiacsoport vezérigazgatója

Nem vette fel az osztalékot Varga Zoltán, a Central Médiacsoport tulajdonosa

Varga Zoltán üzletember, a Central Médiacsoport tulajdonosa a Media1-nek határozottan cáfolta a sajtóban az osztalékával kapcsolatban korábban megjelent állítást, illetve a Media1-nek ma tájékoztatást adott arról, hogy mikorra állítják helyre a fizetéseket a vállalatánál, illetve mikortól térnek vissza a teljes munkaidőre a járvány után.