fbpx
RTL Klub, Barátok közt

Korábbra kerül a Barátok közt, véget ér a Drága örökösök 2. évada

A Barátok közt késő esti adásának nézőit érinti a változás, de a várthoz képest végül csak a jövő hét után kerül vissza korábbra. Eközben kiderült az is, mikor ér véget a Drága örökösök második évada.

Az elmúlt napokban az ősz óta megszokott műsorrendhez képest fél órával későbbre, 22:55-re került az RTL Klub Barátok közt című sorozatának esti kezdési időpontja a szeptemberben eredetileg bevezetett 22:25-ös kezdési időpont helyett. Az RTL Klub a változások életbe lépésekor a múlt héten azt közölte, hogy ez a 43. és a mostani, a 44. héten, azaz a múlt és a mostani héten lesz így, csakhogy az időközben közzétett friss digitális műsorújság szerint még a 45. héten, azaz a jövő héten is 22:55-kor startol majd a BK. Bár a későbbi kezdésnek sok Barátok közt rajongó ugyan nem örül, de jó hír lehet számukra, hogy az imént letöltöttük a ma közzétett 46. heti műsorrendet, és ez alapján most már tényleg visszakerül a sorozat előbbre. Azaz:

November 11-én, majd az ezt követő időszakban a 17:10-es délutáni időpont mellett 22:30-kor tűzik majd képernyőre a BK-t.

Aznap, november 11-én indul egyébként az új török sorozat, Az én kis családom 16 órától, méghozzá épp a Barátok közt napon belüli első friss, délutáni epizódja előtt. Szintén aznapi újdonság, hogy ekkor érkezik az RTL Klubra a Konyhafőnök VIP 4. évadának premier része, ami 20:05-től lesz képernyőn.

Eddig ebben az időpontban a Drága örökösök volt látható.

Búcsúzik a Drága örökösök egy időre

A SorozatWiki ennek kapcsán megkérdezte az RTL-től, hogy ez most azt jelenti-e, hogy véget is ér a sorozat aktuális évada. Erre igenlő választ kaptak, illetve megtudakolták, hogy a Drága örökösök második évadának utolsó része november 8-án, jövő héten pénteken lesz látható.

Vagyis az RTL saját gyártású, „Ökörapátiban” játszódó fikciós sorozatának második évada némileg kevesebb epizódból áll majd, mint amennyiből az első évad.

A Drága örökösök rajongói számára ez ugyan nyilván rossz hír, hiszen előbb kell majd mellőzniük a szériát, de mint arról a Media1 még szeptemberben Kolosi Péter vezérigazgató-helyettes, a Kreatív szaklap konferenciáján elhangzott előadása alapján elsők között beszámoltunk, lesz 3. évada is a Drága örökösöknek. Igaz, várhatóan csak valamikor jövőre, 2020-ban kerül képernyőre.

Drága örökösök - Az egylet
Drága örökösök – Az egylet

A Drága örökösök egyébként rendkívül nagy nézettséggel futott, rendre a hét legnézettebb műsorai között végeztek a napi adások.

Borító: Jelenet a Barátok közt c. sorozatból. Fotó: RTL-sajtószoba

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások