fbpx
Pikó András, a Klubrádió volt műsorvezetője, Józsefváros leendő polgármestere

Pikó András még egyszer visszatér a Klubrádióba

A volt rádiós műsorvezető, aki vasárnap Józsefvárosban sikerrel indult a polgármesteri címért, pénteken lesz hallható egy órán át.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

A Klubrádió Facebook oldalán közzétett videós posztban jelezte csütörtökön:

„Most, hogy Pikó Andrást megválasztották Józsefváros polgármesterének, még egyszer bejön jóbarátjához; egy hommage Pikó-összeállítással köszöntjük egykori kollégánkat, akitől egyszer ugyan már elbúcsúztunk, de ezúttal tényleg. Viszont most kivételesen nem reggel 6-tól, hanem 9 és 10 között bohóckodik a mi Hacsek és Sajónk. A rendhagyó műsort a Facebookon élőben is közvetíteni fogjuk.”

– jelent meg a rádió közösségi médiás oldalán.

Pikó András egyébként nem most, hanem már az önkormányzati választáson való elindulását megelőzően, június közepén bejelentette, hogy felfüggeszti rádiós tevékenységét.

A volt rádiós műsorvezetőt vasárnap választották polgármesterré Budapest VIII. kerületében, de a megbízólevelét egyelőre nem tudta átvenni, mivel valaki megtámadta az utolsó pillanatban a választások végeredményét.

Pikó egyébként már programja ismertetésekor azt ígérte júniusban, hogy a kerületi újság propagandista jellegét megszünteti, továbbá azt a 25-30 millió forintot, amit eddig Józsefváros évente elköltött a Lokál című kormánypropagandista újságban, inkább „értelmesebb célokra, a józsefvárosiak érdekében” hasznosítaná, például a bezárt közvécék újranyitására.

Borító: Pikó András

Szóljon hozzá!