fbpx
Amanda Nelson, a Vodafone Magyarország vezetője a UPC előtt

Változott a Vodafone Magyarország neve

Ez a Vodafone-UPC fúzió újabb lépése.

Törölték a „Mobil” szót a Vodafone Magyarország hosszú cégnevéből, mely októbertől hivatalosan is Vodafone Magyarország Távközlési Zártkörűen Működő Részvénytársaság lett.  A szolgáltató rövid cégneve, a Vodafone Magyarország Zrt. nem változik. A társaság cégjegyzékszáma, adószáma, bankszámla száma, székhelye és számlaküldési címe, valamint egyéb céges adatai szintén változatlanok maradnak – közölte a vállalat kedden.

A Vodafone Magyarország augusztus elsején lett az UPC Magyarország tulajdonosa.

A megállapodás eredményeként a Vodafone országos szinten már nem csak mobil, de vezetékes széles sávú és televíziós szolgáltatásokat is nyújt, ezért is döntöttek a névváltás mellett.

Nagyvállalati ügyfeleinek a Vodafone Magyarország egyébként már 2016 óta nyújt különféle üzleti konvergens szolgáltatásokat, az integrációnak köszönhetően pedig ezen a területen is számos innováció és fejlesztés várható.

Bár a Vodafone és a UPC egyelőre különálló vállalatként működnek tovább, az ügyfeleket változatlanul az eddig megszokott ügyfélszolgálati csatornákon szolgálják ki.

Szeptember elsejétől viszont már minden olyan ügyfél kedvezményben részesül, aki rendelkezik egy Vodafone mobil havidíjas és legalább egy otthoni UPC vezetékes – internet, telefon vagy kábeltelevízió – előfizetéssel.

A UPC Magyarország márka várhatóan jövő áprilistól szűnik meg, ezt követően a Vodafone saját márkája alatt értékesíti mobil- és vezetékes szolgáltatásait.

Tegnap írtuk meg azt is, hogy Magyarországon is bevezetik a Vodafone TV szolgáltatást.

Borító: Amanda Nelson, a Vodafone Magyarország vezetője egy egymás mellett lévő Vodafone és UPC  üzlet előtt

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások