fbpx
Vodafone TV beltéri egység távirányítóval

Itthon is lesz Vodafone TV

Kínálatot bővít a Vodafone Magyarország. A Telekomnak is nagy tervei vannak.

A UPC Magyarország felvásárlásával szerzett vezetékes televíziós infrastruktúra lehetőséget teremt az internet alapú, úgynevezett over the top (OTT) alapú tévészolgáltatás bevezetésére is, így a Vodafone Csoport Magyarországon is bevezeti internetes tévészolgáltatását. A Vodafone TV használatához nem lesz kötelező Vodafone-os internetelőfizetéssel rendelkezni, és lesz hozzá mobil applikáció is – tudta meg a HWSW.

A Vodafone TV egy speciális szoftverrel ellátott androidos set-top box, mely saját felületen keresztül nyújt hozzáférést lineáris, illetve különféle lekérhető (on-demand) tartalmakhoz.

A magyar piacon újdonság, hogy a set-top box menüjében megjelenik majd a YouTube és a Netflix, emellett a Google Play Áruházból elérhető applikációk is szabadon telepíthetők az eszközre.

Szintén újdonságnak számít, hogy a Vodafone TV személyre szabott ajánlórendszerrel rendelkezik, a szoftver elsősorban az adott felhasználó ízlésének megfelelő tartalmakat kínál fel megtekintésre.

A színfalak mögött készül a Magyar Telekom új generációs IPTV platformja is, mely a Vodafone megoldásához hasonlóan működik majd. A Magyar Telekom a Deutsche Telekom csoporton belül elsőként vezetheti be a rendszert.

Még több tévés hír található a Media1 tévé rovatában.

Borító: Vodafone TV beltéri egység távirányítóval Fotó: Vodafone Németország sajtószoba

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások