Amanda Nelson, a Vodafone Magyarország vezetője a UPC előtt

Megszűnik a UPC Mobil, de megérkeztek a Vodafone és a UPC közös ajánlatai

Új kedvezményrendszert dolgozott ki a UPC és a Vodafone, miután a két cég nemrég fuzionált. Az előnyök közül az egyik legfontosabb, hogy ezentúl ingyen hívhatók UPC hálózatból a Vodafone, illetve Vodafone hálózatból a UPC ügyfelei.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Mint arról augusztus elsején beszámoltunk, a Vodafone lett a UPC Magyarország 100 százalékos tulajdonosa, miután előzőleg az ehhez szükséges engedélyeket megkapták a távközlési óriások és a tranzakció eredményesen zárult. A két szolgáltató azóta cégcsoportként működve közösen bővíti gigabit képes szolgáltatásait és fejleszti mobil- és vezetékes hálózatait. Már a fúzió létrejöttekor megígérték, hogy a két cég összeolvadásának köszönhetően az ügyfelek új kedvezményeket is kapnak majd. Ez most meg is valósult.

Fontos változás viszont, hogy a UPC Mobil nevű mobilszolgáltatás megszűnik. A UPC saját márkás mobilszolgáltatása egyébként korábban a Vodafone közreműködésével valósult meg.

Szeptember elsejétől ugyanakkor minden olyan ügyfél automatikusan részesül az előnyökből, aki rendelkezik egy Vodafone mobil havidíjas, hangalapú és legalább egy otthoni UPC vezetékes – internet, telefon vagy kábeltelevízió – előfizetéssel, illetve mindkét szolgáltatónál megegyeznek a személyes adatai az előfizetői szerződéseken. Kedvezmény jár azoknak az ügyfeleknek, akik új hűségszerződéssel, vagy hűségidő hosszabbítással lesznek szeptember 1-jétől mindkét cég előfizetői, és a kedvezményre jogosult Vodafone mobil tarifákat használják.

Az egyik legfőbb előny, hogy a UPC-sek ingyen telefonálhatnak Vodafone irányába és fordítva

Az előnyök közé tartozik, hogy a Vodafone Go, RED Live vagy RED Live+ előfizetéssel rendelkező közös ügyfelek a meglévő csomagjukon felül havi 2 GB extra mobil adatkeretet kapnak.

A közös ügyfelek számára díjmentessé válnak a hívások a UPC vezetékes hálózatából Vodafone mobil számokra, illetve a Vodafone hálózatából is díjmentes lesz a UPC vezetékes számainak a hívása.

Horizoon GO mobilról, adatkeret csökkenése nélkül

A RED Live és RED Live+ előfizetéssel rendelkező közös ügyfelek számára ezen felül elérhetővé válik a televíziónézés mobilon, mivel a Horizon GO alkalmazás is bekerül az EU Video Pass-ba, így ezentúl az sem fogyasztja a rendelkezésre álló adatkeretüket.

További kedvezmény, hogy a közös ügyfelek a WiFi pótló opcióval korlátlan mobiladatot élvezhetnek 3 napon át, amennyiben egyedi probléma adódna a vezetékes UPC internetszolgáltatásukkal.

A közös ügyfelek, illetve a Vodafone-hoz most csatlakozók számára továbbra is rendelkezésre áll a Vodafone Family, amellyel a családok már a második SIM-kártyától további havidíj kedvezményeket kapnak.

Nagyvállalatok is részesedhetnek az előnyökből

A nagyvállalati szegmensre vonatkozó változásokról Király István, a Vodafone vállalati szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese elmondta:

„Az integrációval az üzleti piacon két növekedésben lévő cég egyesül, ennek minden előnyével. Az egyesülő vállalat a nagyvállalati szegmensben még markánsabban tud megjelenni a kibővült szolgáltatási portfólióval, a kisvállalati piacon pedig a Vodafone és a UPC szolgáltatásai kiegészítik egymást. Valós kihívójává válunk a piacvezetőnek, hiszen a távközlési paletta teljes egészével ki tudjuk szolgálni a cégeket ez pedig előnyös lesz a vállalkozások és az egész ország számára.”

Az új ajánlatokról a www.vodafone.hu/vodafoneupcneked oldalon adnak bővebb tájékoztatást.

Borító: Amanda Nelson, a Vodafone Magyarország vezetője a UPC és a Vodafone üzletei előtt az egyik bevásárlóközpontban. Fotó: Vodafone

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!