fbpx
A Vodafone Magyarország 5G kamionja az Internet Hungary-n

Élő 5G hálózat az Internet Hungary-n

A konferencián szó esett a UPC-vel való egyesülésről, az 5G kamionban pedig megtapasztalhatták, milyen futurisztikus élmény VR-teniszezni a mai legkorszerűbb technológiával.

Idén már huszadik alkalommal rendezik meg az Internet Hungary konferenciát, a helyszín ezúttal is Siófok. A Vodafone Magyarország a rendezvény főszponzoraként ezúttal a szakmai közönség előtt is megnyitotta 5G kamionját, ahol kipróbálható az ötödik generációs mobilhálózati szolgáltatás.

A rendezvényen szó esett arról is, hogy a Vodafone Magyarország augusztus elsején a UPC Magyarország száz százalékos tulajdonosa lett. A két szolgáltató cégcsoportként működve közösen bővíti gigabit képes szolgáltatásait és fejleszti mobil- és vezetékes hálózatait.

„Az egyesülést követően már nem csak mobilszolgáltatóként vagyunk jelen a piacon. Szolgáltatás-portfóliónk televíziós- és vezetékes internet-szolgáltatással egészült ki, így innovatív technológiákat és ajánlatokat vezetünk be. Mindemellett azzal, hogy a Vodafone Magyarország megbízható partnerként képes lesz teljes körű konvergens szolgáltatások nyújtására újabb választási lehetőséget kínálunk a lakossági és üzleti fogyasztóknak egyaránt. A Vodafone ezzel erősíti a piaci versenyt, ami a fogyasztók és az egész ország számára előnyös lesz” – erről beszélt dr. Budai J. Gergő, a Vodafone Magyarország vállalati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettese, az igazgatóság alelnöke.

Az egyesülés révén a lakossági ügyfeleik otthonában a távközlési szolgáltatások teljes köre (mobilinternet, vezetékes internet, telefon, kábeltelevízió) elérhetővé vált. Ezt szimbolizálta az idei konferencián bemutatott „Vodafone Nappali” installáció is, ahol a vendégek belekóstolhattak a Vodafone integrált szolgáltatásaiba.

Tegnap derült ki az is, hogy jövő tavasztól már nem használja a UPC Magyarország márkanevet a Vodafone.

Kiszivárgott hírek szerint várhatóan október 17-én kapcsolja be a Vodafone Magyarország első kereskedelmi 5G szolgáltatását.

Borító: A Vodafone 5G kamionja az Internet Hungary-n
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások