A Vodafone Magyarország 5G kamionja az Internet Hungary-n

Élő 5G hálózat az Internet Hungary-n

A konferencián szó esett a UPC-vel való egyesülésről, az 5G kamionban pedig megtapasztalhatták, milyen futurisztikus élmény VR-teniszezni a mai legkorszerűbb technológiával.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Idén már huszadik alkalommal rendezik meg az Internet Hungary konferenciát, a helyszín ezúttal is Siófok. A Vodafone Magyarország a rendezvény főszponzoraként ezúttal a szakmai közönség előtt is megnyitotta 5G kamionját, ahol kipróbálható az ötödik generációs mobilhálózati szolgáltatás.

A rendezvényen szó esett arról is, hogy a Vodafone Magyarország augusztus elsején a UPC Magyarország száz százalékos tulajdonosa lett. A két szolgáltató cégcsoportként működve közösen bővíti gigabit képes szolgáltatásait és fejleszti mobil- és vezetékes hálózatait.

„Az egyesülést követően már nem csak mobilszolgáltatóként vagyunk jelen a piacon. Szolgáltatás-portfóliónk televíziós- és vezetékes internet-szolgáltatással egészült ki, így innovatív technológiákat és ajánlatokat vezetünk be. Mindemellett azzal, hogy a Vodafone Magyarország megbízható partnerként képes lesz teljes körű konvergens szolgáltatások nyújtására újabb választási lehetőséget kínálunk a lakossági és üzleti fogyasztóknak egyaránt. A Vodafone ezzel erősíti a piaci versenyt, ami a fogyasztók és az egész ország számára előnyös lesz” – erről beszélt dr. Budai J. Gergő, a Vodafone Magyarország vállalati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettese, az igazgatóság alelnöke.

Az egyesülés révén a lakossági ügyfeleik otthonában a távközlési szolgáltatások teljes köre (mobilinternet, vezetékes internet, telefon, kábeltelevízió) elérhetővé vált. Ezt szimbolizálta az idei konferencián bemutatott „Vodafone Nappali” installáció is, ahol a vendégek belekóstolhattak a Vodafone integrált szolgáltatásaiba.

Tegnap derült ki az is, hogy jövő tavasztól már nem használja a UPC Magyarország márkanevet a Vodafone.

Kiszivárgott hírek szerint várhatóan október 17-én kapcsolja be a Vodafone Magyarország első kereskedelmi 5G szolgáltatását.

Borító: A Vodafone 5G kamionja az Internet Hungary-n
Szóljon hozzá!