fbpx
Éjjel-Nappal Budapest

Változik az RTLII műsorrendje, az Éjjel-Nappal Budapest előbbre kerül

A változás szeptember 2-tól lép életbe.

Hamarosan életbe lép az RTL Klub új őszi műsorrendje, ami számos műsorújdonság mellett azt is magával hozza, hogy változik a Barátok közt kezdési időpontja. De mint arra ma a Media1 egyik olvasója is felhívta a figyelmünket, a port.hu-n lévő műsorújság alapján változások lesznek az RTLII csatornán is.

A változások oka az lehet, hogy az RTL Magyarország nem szeretné, ha az RTL Klubon ősztől induló Love Island című egzotikus szigeteki társkeresős reality-vel azonos időpontban futna egy vélhetően hasonló célcsoportot vonzó műsor, az Éjjel-Nappal Budapest. (A Love Island műsorvezetője egyébként éppen az Éjjel-Nappal Budapestben is kiemelt szerepben lévő Lali lesz.)

Az Éjjel-Nappal Budapest marad ugyan az RTLII csatornán, ahová idén február közepén költözött az RTL Klubról, de szeptember 2-tól az eddig 21:30-kor futó ÉNB átkerül 19 órás kezdési időpontra.

Az Éjjel-Nappal Budapest után 20:15-től a Showder Klub kezdődik majd, méghozzá több epizód is képernyőn lesz. A nap végén 23:30-kor megismétlik majd az Éjjel-Nappal Budapestet.

Egyébként a Love Island az RTLII-n is látható lesz, méghozzá az előző napi ismétléseket tűzi képernyőre a csatorna 17:20-tól. A társkeresős reality után, de még az Éjjel-Nappal Budapest előtt a Showder Shorts lesz képernyőn 18:45-től.

Az RTL Magyarországgal függ össze az a mai hír is, hogy mától megújult formában működik az rtl.hu.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában.

Borító: Az Éjjel-Nappal Budapest egyik korábbi jelenete. Fotó: RTL sajtószoba
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások