Éjjel-Nappal Budapest

Változik az RTLII műsorrendje, az Éjjel-Nappal Budapest előbbre kerül

A változás szeptember 2-tól lép életbe.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Hamarosan életbe lép az RTL Klub új őszi műsorrendje, ami számos műsorújdonság mellett azt is magával hozza, hogy változik a Barátok közt kezdési időpontja. De mint arra ma a Media1 egyik olvasója is felhívta a figyelmünket, a port.hu-n lévő műsorújság alapján változások lesznek az RTLII csatornán is.

A változások oka az lehet, hogy az RTL Magyarország nem szeretné, ha az RTL Klubon ősztől induló Love Island című egzotikus szigeteki társkeresős reality-vel azonos időpontban futna egy vélhetően hasonló célcsoportot vonzó műsor, az Éjjel-Nappal Budapest. (A Love Island műsorvezetője egyébként éppen az Éjjel-Nappal Budapestben is kiemelt szerepben lévő Lali lesz.)

Az Éjjel-Nappal Budapest marad ugyan az RTLII csatornán, ahová idén február közepén költözött az RTL Klubról, de szeptember 2-tól az eddig 21:30-kor futó ÉNB átkerül 19 órás kezdési időpontra.

Az Éjjel-Nappal Budapest után 20:15-től a Showder Klub kezdődik majd, méghozzá több epizód is képernyőn lesz. A nap végén 23:30-kor megismétlik majd az Éjjel-Nappal Budapestet.

Egyébként a Love Island az RTLII-n is látható lesz, méghozzá az előző napi ismétléseket tűzi képernyőre a csatorna 17:20-tól. A társkeresős reality után, de még az Éjjel-Nappal Budapest előtt a Showder Shorts lesz képernyőn 18:45-től.

Az RTL Magyarországgal függ össze az a mai hír is, hogy mától megújult formában működik az rtl.hu.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában.

Borító: Az Éjjel-Nappal Budapest egyik korábbi jelenete. Fotó: RTL sajtószoba

Szóljon hozzá!

Most akkor hová mennek az ívek?

Teljesen belezavarodott a HírTV és az Origo a saját hírmanipulációjába

A HírTV és az Origo napokon át igyekezett elhitetni, hogy a nemzeti konzultációs íveket a 24.hu egyik újságírójának budapesti lakására várja Hadházy Ákos, de miután a Media1 leleplezte, hogy az ívek a fideszes médiumok állításával ellentétben valójában egy fővárosi postahivatalra érkeznek, nem pedig az újságíró lakására, a HírTV és az Origo egy új, a korábbi saját állításának ellentmondó változattal hozakodott elő.