fbpx
Az Éjjel-Nappal Budapest stábja az 5. születésnapkor

Költözik az Éjjel-Nappal Budapest és az RTL késő esti Híradója

A sorozatot az RTLII fogja adni, méghozzá a késő esti Híradó helyén.

Február 18-tól nem az elmúlt években megszokott helyén, az RTL Klubon, hanem az RTLII csatornán lesz látható az RTL Magyarország hétköznap esténként jelentkező sorozata, az Éjjel-Nappal Budapest.

Ezt Kolosi Péter, az RTL Magyarország programigazgató vezérigazgató-helyettese jelentette be néhány perccel ezelőtt az RTL tavaszi műsorstruktúráját bemutató budapesti sajtótájékoztatón. Kolosi azt mondta, a hat évvel ezelőtt indított sorozat továbbra is népszerű, de az RTLII-nek szeretnének fiatalos és reality arculatot adni, ezért költöztetik át a műsort ide.

Az Éjjel-Nappal Budapest este 21.30-tól lesz látható az RTLII-n,  abban a műsorsávban, ahol mostanáig az RTLII  „szeriőz” késő esti Híradója volt látható. A késő esti hírműsor az RTL Klubra költözik át. Az RTL Klubon a késő esti Híradó a megszokott módon szintén fél órás lesz, de némiképp később kezdődik majd, mint eddig az RTLII-n: az új időpont 23:15 lesz, a műsorvezető továbbra is Rábai Balázs és Szabados Ágnes lesz.

Kolosi Péter azt is elmondta, hogy az RTL Magyarország sikeres éven van túl, hiszen 2018-ban 272 napot nyert meg az RTL Klub főműsoridőben, további egy este pedig a Film+ nevű csatornájuk nyert meg. Felidézte, hogy tavaly februárban megújult az RTL Most nevű platformjuk, valamint őrzi piacvezető szerepét az RTL Híradó is. Sikeresek a főbb saját gyártású műsoraik, így a Konyhafőnök, a Tanár és az X-Faktor is.

A sajtótájékoztatón bejelentett további változásokról, újdonságokról külön hírben számolunk be, mely ide kattintva érhető el.

Fotó: Az Éjjel-Nappal Budapest stábja az 5. születésnapon
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások