rtl.hu

Megújult az RTL.hu

Ma élesítették ki az új oldalt.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Az RTL Magyarország július 26-án már beharangozta, hogy hamarosan megújítja weboldalát. Ez a megújítási folyamat ért ma fontos szakaszába, amikor kiélesítették a honlap új változatát.

A megújult oldalon ezentúl egyszerűbb, átláthatóbb formában lehet információkat szerezni a különböző RTL-es műsorokról, könnyebben lehet fellelni egy-egy műsorbeli meghatározó jelenetet, továbbá a bakiparádékat és a különböző exkluzív interjúkat.

Könnyebbé vált ezentúl a videók megtekintése, illetve az ezek közötti böngészés, és a megújult rtl.hu különböző ajánlókkal is segíti a további tartalmak felfedezését.

A felhasználók eligazodását segíti, hogy egy kattintással lehet elérni a teljes adásokat is. Emellett az RTL képernyőseiről is könnyebben lehet információkat szerezni.

Frissítés 18:08

Időközben a médiavállalat is bejelentette a honlapjának megújítását. Azt írják: az rtl.hu újratervezésének egyik fő szempontja az átláthatóság volt, de a dizájn tervezésekor arra is odafigyeltek, hogy az modernebb, letisztultabb megjelenést kapjon. További fontos változás, hogy a korábbi, „csatorna szempontú” megközelítéshez képest az új portálon a műsorok és az ezekhez kapcsolódó tartalmak kerültek előtérbe.

A tájékoztatás szerint a megújult rtl.hu fejlesztése hat hónapot vett igénybe, a projekten házon belül egy külön csapat dolgozott, munkájukat két külső szolgáltató partner segítette.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti