rtl.hu

Megújult az RTL.hu

Ma élesítették ki az új oldalt.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Az RTL Magyarország július 26-án már beharangozta, hogy hamarosan megújítja weboldalát. Ez a megújítási folyamat ért ma fontos szakaszába, amikor kiélesítették a honlap új változatát.

A megújult oldalon ezentúl egyszerűbb, átláthatóbb formában lehet információkat szerezni a különböző RTL-es műsorokról, könnyebben lehet fellelni egy-egy műsorbeli meghatározó jelenetet, továbbá a bakiparádékat és a különböző exkluzív interjúkat.

Könnyebbé vált ezentúl a videók megtekintése, illetve az ezek közötti böngészés, és a megújult rtl.hu különböző ajánlókkal is segíti a további tartalmak felfedezését.

A felhasználók eligazodását segíti, hogy egy kattintással lehet elérni a teljes adásokat is. Emellett az RTL képernyőseiről is könnyebben lehet információkat szerezni.

Frissítés 18:08

Időközben a médiavállalat is bejelentette a honlapjának megújítását. Azt írják: az rtl.hu újratervezésének egyik fő szempontja az átláthatóság volt, de a dizájn tervezésekor arra is odafigyeltek, hogy az modernebb, letisztultabb megjelenést kapjon. További fontos változás, hogy a korábbi, „csatorna szempontú” megközelítéshez képest az új portálon a műsorok és az ezekhez kapcsolódó tartalmak kerültek előtérbe.

A tájékoztatás szerint a megújult rtl.hu fejlesztése hat hónapot vett igénybe, a projekten házon belül egy külön csapat dolgozott, munkájukat két külső szolgáltató partner segítette.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

ITBN 2019

Jön az ITBN, álhírekkel és médiás workshoppal

Az idén már 15. alkalommal megrendezendő Informatikai Biztonság Napján a budapesti Groupama Arénában több ezer érdeklődő gyűlik össze, hogy a kiberbiztonság aktuális kérdéseiről szerezzen információkat. Lesz médiás workshop is.

Steiner Kristóf, a Kristóf’s Kitchen in The Studios leendő műsorvezetője és Nimród Dagan

Steiner Kristóf YouTube-on indít műsort

Tizenegy év után vegán gasztroformátummal tér vissza műsorvezetőként Steiner Kristóf, a címe: Kristóf’s Kitchen in The Studios. A műsort azzal a céggel közösen készíti, amelyik az RTL Klub kutyás műsorát is gyártja.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!