fbpx
Tafferner Éva, a BRFK volt szóvivője, az NMHH új kommunikációs igazgatója

A BRFK volt szóvivője igazgató lett a médiahatóságnál

Tafferner Éva rendőr őrnagy, a BRFK egykori szóvivője lett a Karas Monika vezette Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság új kommunikációs igazgatója. A héten már részt is vett a Médiatanács ülésén.

A Media1 információi szerint Tafferner Éva rendőr őrnagyot, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) egykori szóvivőjét kérte fel a Karas Monika vezette Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az NMHH kommunikációs igazgatóságának vezetésére.

Információink hitelességét alátámasztja azt is, hogy az NMHH Médiatanács e heti – a testület több mint egy hónapos szabadságra vonulása előtti – üléséről készített jegyzőkönyvében már szerepel is a grémium ülésén résztvevők között Tafferner Éva igazgató neve.

Arról egyelőre nincs információnk, hogy Tafferner Éva elődjével mi történt a hatóságnál, maga kezdeményezte-e a váltást, vagy Karas Monika váltotta-e le, illetve maradt-e házon belül, vagy távozott-e az intézménytől, de küldünk erről kérdést az NMHH-nak.

Tafferner Éva 2007-ben lett a BRFK szóvivője, előtte a BRFK-nál a bűnmegelőzési osztálynak volt a vezetője. Tafferner Éva Facebook-profilja alapján felsőfokú tanulmányait az Államigazgatási Főiskolán végezte.

Az NMHH-val függ össze az a mai hír is, hogy a szegedi Rádió 88 kénytelen volt felmondani 30 munkatársának, mivel az NMHH Médiatanács súlyos törvénytelensége miatt a rádió várhatóan ellehetetlenül augusztus 31-én.

Frissítés 07.29. 19:00

Megérkezett az NMHH Kommunikációs igazgatóságától a válasz. E szerint Tafferner Éva elődje szülési szabadságát tölti.

Borító: Tafferner Éva az ATV vendégeként, még a BRFK munkatársaként
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások