tv-távkapcsoló, tévé, tv, távkapcsoló

Változik a TV2 és a SuperTV2 műsorrendje – népszerű sorozatot is érint

A változások érintik a Jóban rosszban, a Madárka, a Walker, a Texas-i kopó és a Szerelmem, Ramón című sorozatokat is.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A TV2 Média Csoport két tévécsatornájánál is műsorrendi változásokat léptet életbe a médiavállalat a jövő héten.

Változás a SuperTV2-n a Jóban rosszban kapcsán

Jóban rosszban című magyar napi sorozat nézőinek lehet fontos információ, hogy mint arról a Műsorvízió beszámolt, július 22-től, vagyis már jövő hét hétfőtől a hosszú éveken át a TV2-n, 2016 óta viszont a SuperTV2-n sugárzott saját gyártású produkció, akárcsak tavaly, idén is nyári vetítési rendre áll át.

Így az eddig megszokotthoz képest rövidebb részek lesznek adásban. Július 22-től már nem délben, hanem később, 12:45-kor kezdődik a szappanopera új epizódja, előtte pedig az előző napi ismétlése lesz látható.

Ugyanez lesz a menetrend a főműsoridőben is: 20:10-től az előző esti epizódot sugározzák, az „új” rész pedig 20:50-kor indul majd.

Jóban rosszban

Változik a Madárka időpontja a TV2-n

A többi változás a TV2 főcsatornát érinti. Itt a délutánonként látható török sorozat, a Madárka július 26-tól minden hétköznap 15:40-kor lesz képernyőn a TV2-n, méghozzá dupla részekkel.

A sorozat eddig 16:45-kor kezdődött, de a Műsorvízió szerint szerint nem éppen jó nézettségi eredménnyel futott, ez is lehet a változás mögött, ami a jövő héten pénteken lép életbe.

Madárka, Calikus: Burak Özcivit és Fahriye Evcen főszereplésével
Madárka, Calikus: Burak Özcivit és Fahriye Evcen főszereplésével

Változik a Walker, a Texas-i kopó és a Szerelmem, Ramón időpontja is

Mivel dupla részek lesznek képernyőn a Madárkából, ez kihat a TV2 több délutáni kínálatára is. Bár a Piszkos pénz, tiszta szerelem ezután is 12:30-kor kezdődik majd, de az utána adásba kerülő Walker, a Texas-i kopó című akciókrimiből 13:35-kor a korábbi napi kettő helyett mindig csak egy rész lesz látható.

További változás, hogy 14:40-kor kezdődik majd a Szerelmem, Ramón, hogy a telenovella helyén, 15:40-től elkezdődhessen a már említett Madárka.

A Madárka kapcsán érdemes hozzátenni, hogy a dupla részek miatt a Burak Özcivit és Fahriye Evcen főszereplésével futó török sorozat hamarabb ki fog futni, ami egyúttal azt is jelenti, hogy az Anya című török sorozat premierjére valószínűleg már hamarabb is sor kerül a nyár folyamán.

További tévés híreket olvashatnak a Media1 tv rovatában.

Ma derült ki egy másik, az RTL Klub Híradóját és a TV2 Tényeket egyaránt érintő változás is, amire a médiatörvény változása miatt kerül sor. Ez utóbbi változások azonban még nem a jövő héten, hanem csak július 29-én lépnek életbe.

borító:: unsplash.com

Szóljon hozzá!

COVID-19 - Koronavírus, kórház, nővér

Az Index írta a legtöbb hírt a koronavírusról

A Clementine látványos ábráiból az is kiderül, hogy a március 15-i hosszú hétvége tájékán jelent meg a legtöbb koronavírus témájú cikk a magyar híroldalakon, azóta folyamatosan csökken a média érdeklődése a téma iránt. A legnépszerűbb kifejezés a fertőzött volt a vizsgált magyar híroldalakon.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!