fbpx
Sasha Ivanovic és Katarzyna Samojluk, a Viacom vezetői

Új közép-európai vezetők a Viacom élén

A Magyarországon a Comedy Central és a Music Television valamint több más tévécsatornát működtető Viacom International Media Networks (VIMN) kelet-közép-európai és izraeli részlege két új felsővezetői kinevezést jelentett be.

Sasha Ivanovic eddigi stratégiai alelnök látja el mostantól a tartalomterjesztési vezető tisztségét is a régiónkban, Katarzyna Samojluk lengyelországi country manager és pénzügyi alelnök pedig ezentúl a reklámértékesítési és elemzési területeket is felügyeli Kelet-Közép-Európában – áll a VIMN a Media1-hez eljuttatott közleményében.

Sasha Ivanovic 2011 óta dolgozik különféle üzletfejlesztési és stratégiai vezetői tisztségekben a Viacom budapesti irodájában. A Viacom közlése szerint a szakember az elmúlt évtizedben fontos szerepet játszott a médiavállalat tévécsatornáinak és szolgáltatásainak az elindításában, melyek segítségével a Viacom vezető nemzetközi tematikus televíziós portfólióvá vált a régióban.

Katarzyna Samojluk 2014 óta irányítja a cég pénzügyi és üzemeltetési tevékenységeit, amivel jelentős mértékben hozzájárult ahhoz, hogy az üzletfejlesztés révén a Viacom tekintélyes növekedést tudott elérni. A közelmúltban a regionális pénzügyi alelnöki feladata mellett a lengyelországi country manageri tisztségre is megbízást kapott.

Harsányi Gábor, a VIMN kelet-közép-európai vezérigazgatója a kinevezésekkel kapcsolatosan elmondta:

„Sasha átfogó stratégiai szemléletmódja és innovatív megközelítése, a tartalomterjesztési csapat tapasztalatával felvértezve, továbbá Katarzyna és a reklámértékesítési és elemző csapatok kereskedelmi kvalitásaival megerősítve jó alapot teremt arra, hogy a Viacom előremutató új megoldásokat kínáljon. Az új vezetőséggel ezeknek a fontos üzletágaknak az élén új szintre emelhetjük a kapcsolatunkat üzleti partnereinkkel.”

A Magyarországon is jelenlévő Viacom olyan tévécsatornák tulajdonosa mint a Music Television, a Comedy Central, az RTL Spike, a Nick Jr., a Paramount, a Nickelodeon, a VH1, a Nicktoons.

Épp ma számoltunk be arról, hogy a konkurenciánál, a Sony Pictures Televison Networks (SPTN) regionális vezetésében is változás van, ugyanis két magyar vezető, Szabó Balázs és Galló Krisztina is előrelépett.

A Media1 további karrierhíreit ide kattintva érhetik el.

Borító: Sasha Ivanovic és Katarzyna Samojluk, Viacom
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások