Sasha Ivanovic és Katarzyna Samojluk, a Viacom vezetői

Új közép-európai vezetők a Viacom élén

A Magyarországon a Comedy Central és a Music Television valamint több más tévécsatornát működtető Viacom International Media Networks (VIMN) kelet-közép-európai és izraeli részlege két új felsővezetői kinevezést jelentett be.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Sasha Ivanovic eddigi stratégiai alelnök látja el mostantól a tartalomterjesztési vezető tisztségét is a régiónkban, Katarzyna Samojluk lengyelországi country manager és pénzügyi alelnök pedig ezentúl a reklámértékesítési és elemzési területeket is felügyeli Kelet-Közép-Európában – áll a VIMN a Media1-hez eljuttatott közleményében.

Sasha Ivanovic 2011 óta dolgozik különféle üzletfejlesztési és stratégiai vezetői tisztségekben a Viacom budapesti irodájában. A Viacom közlése szerint a szakember az elmúlt évtizedben fontos szerepet játszott a médiavállalat tévécsatornáinak és szolgáltatásainak az elindításában, melyek segítségével a Viacom vezető nemzetközi tematikus televíziós portfólióvá vált a régióban.

Katarzyna Samojluk 2014 óta irányítja a cég pénzügyi és üzemeltetési tevékenységeit, amivel jelentős mértékben hozzájárult ahhoz, hogy az üzletfejlesztés révén a Viacom tekintélyes növekedést tudott elérni. A közelmúltban a regionális pénzügyi alelnöki feladata mellett a lengyelországi country manageri tisztségre is megbízást kapott.

Harsányi Gábor, a VIMN kelet-közép-európai vezérigazgatója a kinevezésekkel kapcsolatosan elmondta:

„Sasha átfogó stratégiai szemléletmódja és innovatív megközelítése, a tartalomterjesztési csapat tapasztalatával felvértezve, továbbá Katarzyna és a reklámértékesítési és elemző csapatok kereskedelmi kvalitásaival megerősítve jó alapot teremt arra, hogy a Viacom előremutató új megoldásokat kínáljon. Az új vezetőséggel ezeknek a fontos üzletágaknak az élén új szintre emelhetjük a kapcsolatunkat üzleti partnereinkkel.”

A Magyarországon is jelenlévő Viacom olyan tévécsatornák tulajdonosa mint a Music Television, a Comedy Central, az RTL Spike, a Nick Jr., a Paramount, a Nickelodeon, a VH1, a Nicktoons.

Épp ma számoltunk be arról, hogy a konkurenciánál, a Sony Pictures Televison Networks (SPTN) regionális vezetésében is változás van, ugyanis két magyar vezető, Szabó Balázs és Galló Krisztina is előrelépett.

A Media1 további karrierhíreit ide kattintva érhetik el.

Borító: Sasha Ivanovic és Katarzyna Samojluk, Viacom

Szóljon hozzá!