Harsányi Gábor, a Viacom regionális vezérigazgatója

Harsányi Gábor lett a Viacom közép-kelet-európai vezérigazgatója

Harsányi Gábor a Viacom 14 közép-kelet-európai országban és Izraelben folytatott tevékenységéért lesz közvetlenül felelős.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

A Viacom International Media Networks (VIMN) pénteken bejelentette, hogy Harsányi Gábort nevezte ki a médiacég közép-kelet-európai és izraeli (CEEI) alelnökévé és vezérigazgatójává.

Harsányi Gábor 2012-ben csatlakozott a Viacomhoz kereskedelmi igazgatóként, az utóbbi időben pedig a cég magyarországi country managereként és regionális tartalommenedzsment alelnökeként irányította a vállalat hazai részlegét, illetve lineáris és digitális tartalomelosztási tevékenységét a régiónkban. Vezetőként kiemelkedő szerepe volt a Paramount Plus és Nickelodeon Play digitális VOD szolgáltatások térségbeli elindításában és abban, hogy a Viacom az elmúlt években megtöbbszörözte a műsoraival ellátott háztartások számát és terjesztési bevételeit a régióban – írja a tévétársaság.

Korábban Harsányi Gábor a PR-Telecom Zrt. kereskedelmi igazgatójaként, illetve az HBO country managereként, magyarországi kereskedelmi és marketing vezetőjeként dolgozott. Pályafutását a Coca-Colánál kezdte sales és marketing területeken.

Az elmúlt néhány hónapban a VIMN közép-kelet-európai tevékenységét átmenetileg Oroszország, a FÁK-országok, Ukrajna és a Balti térség vezérigazgatója, Elena Balmont felügyelte. Harsányi Gábor regionális vezérigazgatói kinevezésével a két régió ismét önállóan folytatja a tevékenységét. A VIMN CEEI alelnök-vezérigazgatói tisztségében Harsányi Gábor a Viacom 14 közép-kelet-európai országban és Izraelben folytatott tevékenységéért lesz közvetlenül felelős.

A Viacomhoz olyan tévécsatornák tartoznak Magyarországon mint az RTL Spike, a Comedy Central, a Nickelodeon, a Nicktoons, a Music Televison (MTV), a Paramount Channel és a Nick Jr.

Kiemelt kép: Harsányi Gábor, a Viacom regionális vezérigazgatója. fotó: Viacom

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Gárdony, Velencei-tó

Ezért hal le a Velencei-tónál és sokszor a Balatonnál a mobilinternet hétvégente

A most még a T-csoporthoz tartozó, vállalati ügyfeleket kiszolgáló leányvállalata, a T-Systems írásba adta, hogy nem tud mit kezdeni vele, hogy hétvégente sokszor 0 közelébe zuhan a mobilinternet sebessége a turisztikailag kiemelten fontos Velencei-tó egyes területein. A cégnél időnként a főnökséget okolják, és azzal próbálják vigasztalni az érintetteket, hogy a Balatonnál is gondok vannak a hálózat alultervezettsége miatt.