Harsányi Gábor, a Viacom regionális vezérigazgatója

Harsányi Gábor lett a Viacom közép-kelet-európai vezérigazgatója

Harsányi Gábor a Viacom 14 közép-kelet-európai országban és Izraelben folytatott tevékenységéért lesz közvetlenül felelős.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A Viacom International Media Networks (VIMN) pénteken bejelentette, hogy Harsányi Gábort nevezte ki a médiacég közép-kelet-európai és izraeli (CEEI) alelnökévé és vezérigazgatójává.

Harsányi Gábor 2012-ben csatlakozott a Viacomhoz kereskedelmi igazgatóként, az utóbbi időben pedig a cég magyarországi country managereként és regionális tartalommenedzsment alelnökeként irányította a vállalat hazai részlegét, illetve lineáris és digitális tartalomelosztási tevékenységét a régiónkban. Vezetőként kiemelkedő szerepe volt a Paramount Plus és Nickelodeon Play digitális VOD szolgáltatások térségbeli elindításában és abban, hogy a Viacom az elmúlt években megtöbbszörözte a műsoraival ellátott háztartások számát és terjesztési bevételeit a régióban – írja a tévétársaság.

Korábban Harsányi Gábor a PR-Telecom Zrt. kereskedelmi igazgatójaként, illetve az HBO country managereként, magyarországi kereskedelmi és marketing vezetőjeként dolgozott. Pályafutását a Coca-Colánál kezdte sales és marketing területeken.

Az elmúlt néhány hónapban a VIMN közép-kelet-európai tevékenységét átmenetileg Oroszország, a FÁK-országok, Ukrajna és a Balti térség vezérigazgatója, Elena Balmont felügyelte. Harsányi Gábor regionális vezérigazgatói kinevezésével a két régió ismét önállóan folytatja a tevékenységét. A VIMN CEEI alelnök-vezérigazgatói tisztségében Harsányi Gábor a Viacom 14 közép-kelet-európai országban és Izraelben folytatott tevékenységéért lesz közvetlenül felelős.

A Viacomhoz olyan tévécsatornák tartoznak Magyarországon mint az RTL Spike, a Comedy Central, a Nickelodeon, a Nicktoons, a Music Televison (MTV), a Paramount Channel és a Nick Jr.

Kiemelt kép: Harsányi Gábor, a Viacom regionális vezérigazgatója. fotó: Viacom

NKM Energia, vállalkozása energiája

Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM Energia Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely éves szinten mintegy 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére. Ezzel a Társaság a teljes hazai energiafelhasználás 45%-át is meghaladó mértékben látja el partnereit mind az üzleti ügyfelek, mind a lakosság körében, Magyarország teljes területén. (x)

Tovább a részletekért »

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti