fbpx
Szabó Balázs, Galló Krisztina, Sony Pictures Television Networks

Előléptették Szabó Balázst és Galló Krisztinát, a Sony Pictures Television Networks magyar vezetőit

Újból átalakították a Magyarországon 5 ismert tévécsatornával, például a Viasat3-mal és az AXN-nel jelenlévő SPTN regionális működését, ami két magyar szakember esetében komoly előrelépést eredményezett.

Az AXN, Viasat3, Viasat6, Sony Movie Channel, Sony Max csatornákat üzemelteti Magyarországon az a Sony Pictures Televison Networks (SPTN), melynek regionális vezetőségében két magyar szakember, Galló Krisztina és Szabó Balázs is előlépett az elmúlt napokban.

Június végétől Galló Krisztina eddigi regionális produkciós vezető felel az SPTN közép-kelet európai régiója által készített saját gyártású műsoraiért. Az erről értesülő SorozatWiki felidézte: eddig ugyanebben a pozícióban Galló Krisztinához az AXN lengyel sorozatai és magyar produkciók egy része tartozott, eleinte Temesvári Marietta, majd az utóbbi időszakban Szabó Balázs programigazgató felügyelete alatt.

A Sony Pictures Televison Networks mostani átalakításával a régiós saját gyártás újra önálló területé vált és megint közvetlenül a régióért felelős vezető alá tartozik.

A másik változás, amiről az oldal beszámolt, hogy július elsejétől az eddigi közép-kelet-európai programigazgató, Szabó Balázs programingért felelős executive igazgatóként folytatja karrierjét a médiavállalatnál.

Szabó egy ideje már közvetlenül a Sony Pictures Los Angeles-i vezetésének felelt, de ezzel még nagyobb önállóságot kap. Igaz, hogy a régiós saját gyártása kivált a programing alól, de a  fontosabb műsordöntésekbe a programingért felelős executive igazgatónak továbbra is beleszólása lesz.

A Sony Pictures Television Networks is megerősítette a két előléptetés tényét, de nem kívántak nyilatkozni.

Legutóbb idén márciusban volt nagyobb átszervezés az SPTN-nél. Az akkori átszervezés miatt távozni kényszerült Temesvári Marietta, aki addig a saját gyártású műsorokért, köztük például az Ízig-vérig című műsorért felelt.

Ma számoltunk be arról is, hogy az SPTN konkurensénél, a Music Televisiont, az RTL Spike-ot, a Comedy Centralt és számos más tévécsatornát működtető Viacom regionális vezetésében is változások vannak. Változás van a Magyar Suzuki Zrt. vezetésében is.

A Media1 további karrierhíreit ide kattintva olvashatják el.

Borítókép: Szabó Balázs és Galló Krisztina, a Sony Pictures Television Networks előléptetett regionális magyar vezetői
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások