Az RTL Klub A mi kis falunk című sorozata

Az RTL Klub A mi kis falunkra cseréli az Oltári csajokat, újra változik a Barátok közt időpontja

A mi kis falunk című sorozat ismétlése lesz az Oltári csajok helyett csütörtöktől képernyőn, pedig az Oltári csajok ismétlését épp ettől a héttől kezdték el sugározni hétköznaponként. Az Oltári csajok első estéje nagyon kudarcosan végződött, valószínűleg ez lehet a döntés mögött. A Barátok közt kezdő időpontja is változik.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Az RTL Klub néhány perccel ezelőtt a Facebook-oldalán közzétett egy videót, amellyel bejelentette, hogy hamarosan visszatér A mi kis falunk című sorozat.

Pár perccel később az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs osztálya közleményt is kiadott, melyben azt írják, hogy újra átélhetők lesznek Pajkaszeg kalandjai.

Hozzátették: A mi kis falunk 2017 óta a legsikeresebb magyar tévésorozatnak számít, melynek eddigi három évadának óriási rajongótábora lett, a sorozat ismétlései is rendkívül népszerűek a nézők körében.

A közleményből kiderül, hogy ezúttal is ismétlésről lesz szó, méghozzá július 4-től, azaz már most csütörtöktől minden hétköznap látható lesz A mi kis falunk, méghozzá 20:10-től.

Változik a Barátok közt időpontja is

Az RTL Klub műsorrendje csütörtöktől az alábbiak szerint alakul: a 18 órakor kezdődő Híradó, majd a 19 órakor induló Fókusz után hétköznap 20.10-től A mi kis falunk, 21.05-től pedig a Barátok közt kerül képernyőre.

Hétfőtől az Oltári csajok volt esténként

Az RTL Klub épp ezen a héten tűzte képernyőre az Oltári csajok című, ugyancsak saját gyártású sorozatot hétköznaponként.

Minden jel szerint azonban úgy tűnik, alig pár nap után máris leveszik az esti főműsoridőből az Oltári csajok ismétlését, és inkább A mi kis falunk lesz helyette.

Az Oltári csajok rendkívül rossz nézettséggel indított hétfőn, pedig néhány internetes oldalon még fizetett hirdetéssel is népszerűsítették. Ennek ellenére még egy kisebb tévécsatorna, a Film+ nézettsége is magasabb volt sugárzásának idején, mint az RTL Klubé.

Valószínűleg az Oltári csajok első esti csúfos kudarca is szerepet játszhatott a sorozat gyors lecserélésben, bár erről nem esik szó a hivatalos közleményben, így inkább csak feltételezés. Igaz, nehezen képzelhető el, hogy az RTL Klub programming osztálya eredetileg is azt tervezte volna, hogy csak pár napig lesz képernyőn az Oltári csajok esti főműsoridőben, de persze lehet.

Ami viszont biztos, hogy az RTL Klub A mi kis falunkból új évadot is készített, a 4. évadot az őszre ígérték egy korábbi sajtóbeszélgetésen.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

törölt cikkek helye a Magyar Nemzet online-on

Cikkeket távolított el a Magyar Nemzet Online

Három cikkét is eltávolította ma a kormánypárti Magyar Nemzet internetes kiadása, miután kiderült, hogy az úgy hozott nyilvánosságra érzékeny orvosi titkokat, hogy arra nem volt felhatalmazása sem neki, sem a lapnak nyilatkozó Nagy Gábor orvosigazgatónak. Egy orvos eközben úgy döntött, nem nyilatkozik többé a 168 Órának, amíg Rózsa Péter a lap főszerkesztője.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!