Oltári Csajok

Az RTL Klubon tér vissza az Oltári csajok

A jövő héttől emiatt újra változnak majd az RTL Klub estéi.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Az RTL Klub a pénteken, majd ma bejelentett két műsorrendi változtatás után ma este még egy, de immáron a jövő hétre  vonatkozó változtatást is bejelentett.

Ennek oka, hogy az RTL Klub is levetíti majd a korábban az RTLII-n már nagy sikerrel futó Oltári csajok című saját gyártású sorozatot.

Az esték úgy néznek majd ki a jövő héttől, hogy az RTL Híradó után 19:05-től jelentkezik majd a Fókusz, azután 20:10-kor a Barátok közt, és ezután indul majd az Oltári csajok.

Az Oltári csajok minden hétköznap 20:45-től lesz képernyőn.

21:45-től kezdődik majd a Tanár című sorozat , majd az Isten veled, Magyarország premier epizódja, kedd esténként pedig dupla dózisban nyomoz a Magnum.

Szerdánként – dupla epizóddal – folytatódik a Mr. Whiskey, csütörtök esténként – két résszel – érkezik A mi kis falunk. A hét utolsó munkanapján – úgyszintén dupla epizóddal – az Isten belájkolt című premier sorozat várja az RTL Klub nézőit.

Az Oltári csajok című romantikus telenovellában három fiatal lány – az Erdész nővérek – keresik a boldogságot, a sikert és a szerelmet. A történet gerincét a három, vidékről a fővárosba költözött lány kalandjai és egy mesés esküvő lehetősége adja. No meg egy testvéri árulás is, ami már rögtön az első epizódban az egész család életét felforgatja.

Fotó: Oltári csajok / RTL Magyarország sajtószoba

NKM Energia, vállalkozása energiája

Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM Energia Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely éves szinten mintegy 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére. Ezzel a Társaság a teljes hazai energiafelhasználás 45%-át is meghaladó mértékben látja el partnereit mind az üzleti ügyfelek, mind a lakosság körében, Magyarország teljes területén. (x)

Tovább a részletekért »

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti