Oltári Csajok

Az RTL Klubon tér vissza az Oltári csajok

A jövő héttől emiatt újra változnak majd az RTL Klub estéi.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Az RTL Klub a pénteken, majd ma bejelentett két műsorrendi változtatás után ma este még egy, de immáron a jövő hétre  vonatkozó változtatást is bejelentett.

Ennek oka, hogy az RTL Klub is levetíti majd a korábban az RTLII-n már nagy sikerrel futó Oltári csajok című saját gyártású sorozatot.

Az esték úgy néznek majd ki a jövő héttől, hogy az RTL Híradó után 19:05-től jelentkezik majd a Fókusz, azután 20:10-kor a Barátok közt, és ezután indul majd az Oltári csajok.

Az Oltári csajok minden hétköznap 20:45-től lesz képernyőn.

21:45-től kezdődik majd a Tanár című sorozat , majd az Isten veled, Magyarország premier epizódja, kedd esténként pedig dupla dózisban nyomoz a Magnum.

Szerdánként – dupla epizóddal – folytatódik a Mr. Whiskey, csütörtök esténként – két résszel – érkezik A mi kis falunk. A hét utolsó munkanapján – úgyszintén dupla epizóddal – az Isten belájkolt című premier sorozat várja az RTL Klub nézőit.

Az Oltári csajok című romantikus telenovellában három fiatal lány – az Erdész nővérek – keresik a boldogságot, a sikert és a szerelmet. A történet gerincét a három, vidékről a fővárosba költözött lány kalandjai és egy mesés esküvő lehetősége adja. No meg egy testvéri árulás is, ami már rögtön az első epizódban az egész család életét felforgatja.

Fotó: Oltári csajok / RTL Magyarország sajtószoba

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Gárdony, Velencei-tó

Ezért hal le a Velencei-tónál és sokszor a Balatonnál a mobilinternet hétvégente

A most még a T-csoporthoz tartozó, a Telekom vállalati ügyfeleket kiszolgáló leányvállalata, a T-Systems írásba adta, hogy nem tud mit kezdeni vele, hogy hétvégente sokszor 0 közelébe zuhan a mobilinternet sebessége a turisztikailag kiemelten fontos Velencei-tó egyes területein. A cégnél időnként a főnökséget okolják, és azzal próbálják vigasztalni az érintetteket, hogy a Balatonnál is gondok vannak a hálózat alultervezettsége miatt.