Részlet a TV2 Fuss család, fuss! című sportreality-jének toborzóvideójából

Palik László játékosokat toboroz a TV2 új műsorába, a Fuss család, fuss! című sportvetélkedőbe

A műsorvezető bejelentette, hogy már lehet jelentkezni a hamarosan induló Fuss család, fuss című műsorába. Egy videó is felkerült a netre, ami alapján úgy tűnik, valóban kemény fizikai és mentális próbákra lehet számítani.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A Media1 májusban Fischer Gábor, a TV2 programigazgatójának, a Media Hungary 2019 konferencián tett bejelentései alapján már beszámolt róla, hogy Palik László új műsort kap a csatornán, méghozzá Fuss család, fuss! címmel. Ez leginkább a korábban magas nézettséggel futó, de jelenleg szüneten lévő Exatlon Hungary című sportvetélkedőhöz lesz hasonló, ugyanis ez is sporthoz kapcsolódik majd.

A Fuss család, fuss! című műsorban fitt és kevésbé edzett, de nagyon elkötelezett civil és sztárcsaládok versenyeznek majd a főnyereményért.

Komoly fizikai és mentális akadályokat kell legyőznie annak a családnak, aki szeretné a „Legfittebb család” címet és az ezzel járó pénznyereményt megszerezni.

Bár az előzetes videó alapján tényleg komoly kihívásokról van szó (ezekből látszik egy a fenti borítóképünkön), a versenyzőket profi mentorok is segítik abban, hogy a legjobb teljesítményt érjék el.

A friss fejlemény most az, hogy zajlik a TV2 új sportreality-jébe a játékosok toborzása. Ezt onnan lehet tudni, hogy a műsor házigazdája, Palik László az Instagram-oldalán toborzóvideó jelent meg, valamint ezt a szöveget írta hozzá:

„Az Exatlon Hungary után jön egy új sportreality… nekem elhihetitek, ez megint durva lesz! 💪🏻 Ha Ti is velünk tartanátok, még nem késő jelentkezni, és versenybe szállni a 10 millió forintos fődíjért!”

A videó az Exatlon Hungary YouTube-csatornáján is megjelent.

Jelentkezni a Fuss család, fuss! című műsorba a TV2 weboldalán, a tv2.hu/fusscsaladfuss címen lehet.

Vetélkedőkből nem lesz hiány

Mint arról a Media1 tegnap beszámolt, a TV2 egy másik vetélkedővel is készül a következő időszakra, méghozzá egy új évaddal hamarosan visszatér a Gundel Takács Gábor vezette Áll az alku, melynek nemrég ugyancsak elkészültek a promóvideói.

Néhány napja derült ki az is, hogy új évadot készít a TV2 az Exatlon Hungary című sportvetélkedőből is, ami várhatóan a 2019-2020-as évadban lesz képernyőn.

És valószínűleg a fentieken túl aligha hagyja ki a csatorna, hogy a Bezár a bazár című gameshow sikerét még inkább meglovagolva azt a produkciót is folytassa.

A TV2 tehát jól láthatóan szórakoztató jellegű vetélkedők köré építi fel következő időszakát.

Szóljon hozzá!

Vaszily Miklós, a TV2 elnöke, az Indamedia társtulajdonosa, a MEME alelnöke, a Pesti TV társtulajdonosa

Vaszily Miklós: Szeptemberben indulhat a Pesti TV

A Media1 érdeklődésére a TV2 elnöke és egyben az induló Pesti TV társtulajdonosa megosztott néhány információt a tervezett tévécsatornával kapcsolatban, például azt, hogy miért a TV2 Róna utcai székházába jegyezték be az új médiavállalatot.

A 168 Óra címlapja 2020.06.11-én

Bréking: Átalakul a 168 Óra és a Neokohn tulajdonosi szerkezete, a Pesti Hírlap eddigi tulajdonosa a Brit Media vezetője és résztulajdonosa lesz

A Media1 információi szerint a Pesti Hírlapot teljes egészében megvette a 168 Óra hetilapot, a 168ora.hu és a neokohn.hu internetes oldalakat tulajdonló, de hamarosan a tévés és rádiós szegmensben is erősíteni kívánó Brit Media, és a Brit Mediában ugyanakkor ezután résztulajdonosként és vezérigazgatóként is megjelenik hamarosan Milkovics Pál, a Pesti Hírlap eddigi tulajdonosa. A Pesti Hírlap és a 168 Óra összeköltözik. A Brit Mediánál pozíciót kap Keresztesi Péter, a Lokál egykori vezetője is.